44

Гост+

преди 6 години

Не става въпрос дали ме влече комунизмът, естествено че не. Става въпрос да сме обективни: кое наистина се е подобрило и кое не и защо. Да се отрича всичко от преди като по-лошо просто не става, защото не е вярно.

43

Анонимен

преди 6 години

пълна глупост с КОРАБИТЕ!!!КОРАБИТЕ СА ИДЕАЛНА МИШЕНА!!! И НИТО ЩЕ ПОМОГНАТ СРЕЩУ РУСИЯ НИТО СРЕЩУ ТУРЦИЯ!!1ПАТРИОТИТЕ СА ЧИСТ ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ ПЪЛНА ИЗМАМА!!!СЪЩОТО Е КАТО С ДИГАНЕТО НА МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ А ПЪК ОТНЕМАТ ПРИВИЛЕГИЙТЕ НА НАЙ-МАЛКИТЕ ПЕНСИЙ КОИТО СА ВЛИЗАЛИ В ПРАГА ЗА ПОДПОМАГАНЕ!! РЕАЛНО ДЪРЖАВАТА НИЩО НЕ ГУБИ С ПОВИШАВАНЕ НА МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ!

42

Наблюдател

преди 6 години

За да бъде ясно и да не се спекулира трябва да се правят сравнения със състоянието на армиите в съседните държави. Отсъствието на такива определено показва че истината е неудобна и много силно вони на гузна съсвест!

41

соросоид

преди 6 години

До АнонименE, сега разбра ли защо САЩ имаха бази без наем у нас. Алтернативата е милиарди за собствено оръжие.

40

Гост+

преди 6 години

До 49: Атлантиците обикновено така приключвате спора - с обиди и фейк приказки. Аз светло бъдеще може и да не видя, но за съжаление както вървят нещата това ще е и за България

39

?/?????

преди 6 години

хахахах модернизация , миналата неделя президента ви каза каква модернизация извършвате ,продали на истребителите двигателите,купили с осем години по стари а в фактурата цената е като за чисто нови това тяхното се наричало модернизация президента радев го казва това ,а вчера Ненчев невинен брейй как става така незнам,до последно ще бъдете мачкани народе докато не останат 1000 бабички в цялата държава.

38

Анонимен

преди 6 години

До най-беден в ЕвропаСАЩ ДНЕС ФИНАНСИРА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ. БЕЗ САЩ НЯМА ДА ИМА АРМИЯ. НАРЯЗАНА ТИ Е КРАТУНАТА СЪВЕТСКА

37

най-беден в Европа

преди 6 години

Нали САЩ наредиха да си нарежем армията! Сега САЩ да плащат! А тези марионетки на власт рано или късно ще имс е потърси отговорност!

36

Анонимен

преди 6 години

И китоловна флотилия, защото заемите трябва да са поне 20 милиарда....

35

Гост+

преди 6 години

8 многоцелеви изтребители - колко трогателно, бедна България си отделя от хляба за да се хареса на НАТО. Про соца сме имали 220 изтребителя... Ха,Ха

34

чугун

преди 6 години

До Анонимен 31Каква силна икономика, какви пет лева бе...? Като фалирахме 1990 с дълг от мижавите 10 млрд.И вземи и прочети статията от Аероклуб как едва са събрани пари да бъде купен МиГ-29...

33

Анонимен

преди 6 години

кой има изгаря от желание да плаща тия хвърчила, чрез още по-високи - ток, вода, парно, данъци, такси и т.н. ?предлогам, че този, който знае, че няма той да ги плаща!

32

Анонимен

преди 6 години

По официални данни населението на България се топи с 8 човека на час, народът измира или се разбягва, раждат само знаете кои! Държавата умира, каква армия, какви оръжия, бе?! Враговете ще ги заболят коремите от смях!

31

Анонимен

преди 6 години

КОЛКОТО И ДА ЛАНСИРАТЕ ГЛУПОСТИТЕ НА ПРОРУСКИЯ СЛУЖЕБНИ КАБИНЕТ НЯМА ДА СА ГРИПЕНИ

30

Анонимен

преди 6 години

"На гол корем -чифте пищови"

29

Гост+

преди 6 години

Пич, ти ги погледни! Ще бъдеш смаян от цифрите. Ако не знаеш как и къде, слушай Костадин Чакъров - той е енциклопедия по тези въпроси.

28

Гост+

преди 6 години

До 34: Не съм казал никъде без пари, макар че имаше и подарено. Аз, сигурно за разлика от теб, съм служил в армията и знам кое беше подарено и колко плащахме за новите машини. Аз самият съм бил механик-водач на подарена от руснаците машина - не ме карай да издавам военни тайни - клел съм се....Ха,Ха

27

Американ

преди 6 години

До A пенсията...(26)Ми да беше отишъл в Цюрих, бе!

26

Анонимен

преди 6 години

Пак ще купим на хората гробовете, за цени в пъти над реалните. Само се чудя, ние отдавна нямаме армия, кой ще ги управлява тия машини?! С два танка и три самолета, освен за смях за друго не ставаме.

25

don

преди 6 години

Защо се разпродаде бойната техника на българската армия за жълти стотинки и големи комисиони за определени лица Иван Костов и сие.А сега ще купуваме на безбожни цени и пак срещу тлъсти комисиони бойна техника.Вижте какво въоражение е имала българската армия 1990г. и сега какво има Безбожници дано господ Ви накаже