235

Анонимен

преди 6 години

Всичко е ясно, прецеденшата е супер *** ***, бивша секретарка, какъвто е и мъжлето й прецедент, супер ***, бивш льотчик

234

!!!

преди 6 години

Браво на Деси Радева! Много точно и добронамерено им го каза. Само че точно на прайдаджиите им липсва толерантност, интелект и диалогичност за да разберат каквото и да е.

233

Дан

преди 6 години

Разговор между Шерлок Холмс и доктор Уотсън от днес.Какво ново в България, Джон? - Президеншата се е изказала за "София прайд", сър. Гейовете били по-малко дискриминирани от пенсионерите. - А това не е ли вярно, Джон? - Вяро е, сър, но те са подали жалба! - И за какво ще се жалят, Джон? - Никой не знае , сър! - Тогава защо вдигат врявя по медиите, Джон? - ПЕЕРАСИ, сър!!!

232

Анонимен

преди 6 години

До ПлювалникНадявам се да не събереш 1000, за да сме спокойни, че злобарите са по-малко.

231

Плювалник

преди 6 години

Деси Радева е страхотна дама, интелигентна и с тънко чувство за хумор! А сега, всички гейски и герберастки комплексари са на ход с минусите! Моля, както във Фейса, съберете ми поне 1000!!!

230

Шоп

преди 6 години

Тази пръдла за ква се мисли?

229

Анонимен

преди 6 години

В казармата най-простите същества беха волнонаемните служителки - служеха за секс кукли на офицерите на нощните дежурства. Някои ги еббяха даже срочнослужещите. Тази президентша е минала (или мината) по същата пързалка.

228

Анонимен

преди 6 години

ЛЮБОВТА Е СЛЯПА!!! А ТАЗИ ПЕТНИ ПРЕЗИДЕНСКАТА ИНСТИТУЦИЯ С ГЛУПОСТТА СИ И ПСИХИЧНО БОЛНИЯ СИ КОТАРАК!УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА СА Я УБИЛИ ТЯ БЕШЕ НА ВИСОТА!!! САМО СА Я УБИЛИ ТЯ НИКОГА НЕ БИ СЕ САМОУБИЛА!!!

227

Анонимен

преди 6 години

*** Радев ако не иска тая *** да продължи да го излага, трябва да и спре Фейсбука!

226

gadev

преди 6 години

До gadev "чех.льо" е ключовата дума

225

gadev

преди 6 години

До Анонимен 272да, а пък льотчика напълва гащите от епитета "***" - цензурира се, и директно се трие от мдоераторите

224

Анонимен

преди 6 години

За манталитета на тази пpocта женица говори най-добре следния факт. Тя много мрази да я наричат по форумите "ceлcкa пpъчka". Затова от президентството да отправили молба до медиите да вземат мерки да няма такива епитети по адрес на първата дама. Напишете епитета на български и вижте какво ще се случи.

223

gadev

преди 6 години

Мина 19 часа, и изведнъж цялата армия червени *** изчезнаха. Случаенос ?

222

Анонимен

преди 6 години

ПРЕЗИДЕНТШАТА Е СУПЕР ЖАЛКА ТОЧНО КАТО ТЕЯ КОИТО Я ПОДКРЕПЯТ СПРЯМО ЛОШИТЕ ГЕЙОВЕ!!!АЗ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА МЪЖА И НЕ ЗА НЕЯ !!!!--------------ЩО НЕ ГО ПОСТНА ТОВА ПРЕДИ ПАРАДА А ГО ПОСТВА СЕГА КОГАТО МИНА И ЗАМИНА!

221

Анонимен

преди 6 години

"От профила на съпругата на президента" разбрахме радостната вест, че президентският котарак няма СПИН !

220

Анонимен

преди 6 години

ПРЕЗИДЕНТШАТА Е ПЪЛНА ПРОСТАЧКА И СИ ГО ЗНАЕ!!!ГОВОРИ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ЩОТО ГЕЙОВЕТЕ СА И ЩЕ СИ ОСТАНАТ ДИСКРИМИНИРАНИ ДОКАТО НЕ ИМ СЕ РАЗРЕШИ ДА СЕ ЖЕНЯТ И ОМЪЖВАТ!!!!ПЪЛНА ПРОСТАЧКА ТОВА Е ПРЕЗИДЕНТШАТА!

219

Анонимен

преди 6 години

Това даде много хляб на любимата БиТиВи. Само не зная защо една личност да няма право да изрази собствено мнение!!! Само защото е съпругата на Президента? Още повече, че го е направила толкова фино, колкото прайдаджиите не заслужават! Смятам, че някои медии прекаляват и това заприлича на дискриминация!

218

Българин

преди 6 години

По-куха лейка от пpocтакесата Деса Радева отдавна не се е появявала. Но понеже генерал Деси е еманация на целекупната комуноидна русофилщина събира овациите на себеподобните си.

217

Ldo

преди 6 години

Koi go interesuva tasi vmirisana odimena pushachka...kvo kazala...

216

Българин

преди 6 години

Евала на президентшата, много меко се е изказала. Аз не съм толерантен към сбъркани прайдове от сбъркани хора. Щом искат да бъдат грешка на природата тяхна работа. Не желая под никаква форма да ми показват и афишират какви са. На едно дете как такива хора ще обяснят, появата му на белия свят.!