22

анонимен

преди 6 години

очевидно е,че борисов бърка президента Радев със безличното и омразно човече плевнелиев който му явно е изпълнявал желанията и когото пред очите на цялата държава го удари по челото.

21

Анонимен

преди 6 години

БОРИСОВ РАЗКРИВА КАКВО ПИШЕ В СЕКРЕТНО ПОСТАНОВЛЕНИЕ.ПРОКУРАТУРАТА И ДАНС ТРЯБЛВА ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ ЗА ТОВА.

20

Палячо

преди 6 години

Работи да, с тези нелегалните без документи които хващат на излизане от страната от къде влизат.***

19

Анонимен

преди 6 години

***.

18

здравейте циркаджии

преди 6 години

Кирчо на думи не вярва, след едномесечно дебатиране бригадата по опъване на специалната тел с макара в количка вече стяга куфарите за лятната ваканция на парламентарната дружина край кльоновете. и да си сложат светеща розичка на каскетите, да не ги обърка Динко за трафиканти. отсрещната бригада "цъфнал гербер" да тръгне от другия край. среща по-средата, аху-иху, размяна на знамената и продължават караула, за да спят почти спокойно пенсионерите до началото на отоплителния сезон

17

boyko.uzunov

преди 6 години

Другарю Борисов-проблема с оградата е много ***-давате на калпак по 1000 евро за хванат или застрелян минал нелегално границата и всичко ще е о,кей ,но това не ви устройва по простата причина-ще има проблеми с вкарването на наркотици...

16

Анонимен

преди 6 години

"Предпазното съоръжение на границата работи".В какъв смисъл работи-движи се напред- назад и отблъсква лошите,а пуска само добрите или как?И като "работи" защо всеки ден минават десетки мигранти,на които никой не им знае бройката и къде отиват след това.Защото сърбите,които наистина добре си пазят границата ни ги връщат,за да си останат завинаги наши.Трябва ли нещо лошо да се случи,за да му светне на премиера,че всъщност границата нито добре се пази,нито камери работят,а и не е достроена.

15

Анонимен

преди 6 години

Ако пътищата край огрдата са като магистралите му, нищо чудно че няма да има мераклии от мигрантите да ги ползват. Да не са луди да се претрепят след кто са дали по 10000 евро.

14

WtF

преди 6 години

Журналистите правете повече вятър на премиера да не му падне турбо чалгата в тази политическа жега.

13

Анонимен

преди 6 години

,,да МЕ скарат с някоя държава''Божкееее, слез ни отърви от този серсемин!!!

12

Анонимен

преди 6 години

От една страна не е лошо, че се оформи една рота фенове на Адолф, но не разбрах Гумен Крадев от сталинистите ли или от нацистоте?

11

Анонимен

преди 6 години

Stiga s taja milionna lv graniza stiga fukni s ograda sa milioni magistrali s dupki s eu milioni nula ka4estvo sanirani milionite kade sa 50 miliona. Pavlova da kaje dobrev ot bsp e inf.prokur. 50 miliona gi nama kade sa stiga dte se fukali gerb i vojda drugarja boiko sa tova eu dava pari da se stroi ka4estveno ne sa hvalbi i fukni

10

Анонимен

преди 6 години

Защо руското мeкepe Радев мълчи като пукел за акандала с ибрикчията му? И защо няма отделен материал за скандала? Да не би руския избраник Радев да е свещена крава!

9

Циник

преди 6 години

Ееее..хич не го разбирате начи!Човека ясно е обяснил - оградата работи - вади пари от джобовете на Мурксул!И много пътища е направил - за да няма катастрофирали афганистански "бежанци"!!!Сега остава - да изкорени и "дърветата пазачи" по пътищата - да не дават жертви тарамбуките!

8

Анонимен

преди 6 години

Не спряха да се занимават с глупости. Единият бил с нацистки поздрав, другият с нацистки костюм. Боко кръв пикае, защото уволни своя креатура и сега веднага с реваншистки номера. А обикновените българи това слабо ги интересува. Този ресурс, който си впрегнал за да очерниш някого, можеше да го впрегнеш за нещо полезно. Ама нейсе ......

7

Boko bo

преди 6 години

С две неща ще го запомня главно тоя. Нарцис абсолютен и то без покритие и нагъл лъжец. И със заядливото си поведение към всеки, които има друго мнение или друга позиция. Типичен комплексар и фурнаджийска лопата. То и за това така си самоизтъква като мъжкар. Един сериозен и заставащ зад думите си мъж просто го прави без да е нужно цяла Европа да разбира.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анониме Я на майка се у.....тката !

5

Тато из Правец

преди 6 години

Как да не работи !!! У София амуджи колко искаш...

4

Някой си

преди 6 години

Банкянския геврек пак е водица ненапита.

3

Анонимен

преди 6 години

До Stefko 88 Той си е на хапчета от дете ...