49

БСП са гад.ини

преди 6 години

До 45. Видимо не си достатъчно интелигентен. И какво общо има това с *** - искаш да ми кажеш, че те са чисти, бели и неопетнени ли? Преписал си някаква поредна прес- плюнка, която нито се е случила, нито ДОРИ И ДА СЕ СЛУЧИ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЩЕ Е ЗА ЛОШО. Поразиите на червената чумма ги знаем, катастрофа след катастрофа, така че честитото е, че не сте на власт. Да ва *** в гадовете.

48

Далавери Симеонов

преди 6 години

Елена Йончева да Фнимава да не и дам и на нея един шут в главата

47

Анонимен

преди 6 години

Тоя сега евро-патриот ли е винету-патриот ли е ?Защото патриот и евро* са взаимноизключващи се неща.Ама откакто Тиквата го купи, може и да се е поевропейчил.

46

вярно е

преди 6 години

ПсевдоПатриотите-фашистите-обединените крадци ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на България....лидерите на фашистките фракциии на съд и затвор за денонощтното насаждане на етническа злоба и омраза в Българското общество и на Балканите........къде е ДАНС,БГ ПРОКУРАТУРАТА и какво още чака,ще чакаме тези фашисти да запалят чергата на майка България ли.........ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН Псевдопатриотите-фашистите-Обединените крадци от управлението на България....СРАМ и ПОЗОР са

45

Анонимен

преди 6 години

Симеонов е третополов. Предайте му, че не е срамно да е третополов - БХК ще го защитават до откат.

44

Бай Хей

преди 6 години

До проктолог. Ха-ха-ха, нали знаеш, че хемороидите и фисулите винаги са червени?

43

до 39

преди 6 години

Чети Гласове и ще видиш какви "лъжци" са ***.Де да беше лъжа,че ще теглят нов заем,ама не е.На втория месец и нови дългове,да ви честито гербери!!!!!

42

Винету

преди 6 години

До проктолог. Волът като рие, нали знаеш къде пада? А ти кой си и какво си постигнал, бе ***? Борисов поне е бил главен секретар, два пъти кмет на столицата, три пъти премиер - това може ли да е случайно, бе "умник"? Ти какво си постигнал, та си тръгнал да търсиш сметка от него - кой знае какъв миризлив каскет си. Нещо много ви дойде завистта на червените кауни, а?

41

Анонимен

преди 6 години

Ба.хти смеха.

40

Анонимен

преди 6 години

БРАВО ВАЛЕРИ, КЪСАЙ ЧЕРВЕНИТЕ ПАРЦАЛИ

39

Анонимен

преди 6 години

Щом Бойко Борисов и Валери Симеонов са най-честните и умни българи ...

38

БСП са гад.ини

преди 6 години

Няма по-мръсно племе от *** - дай им само да плюят, да пречат, да рушат, да маскарят. А бе, шумкарска работа.

37

проктолог

преди 6 години

Само Елена Йончева да не казва на висок глас, че министър-председателя е гллуппак. Защото това е най-голямата държавна тайна!

36

анонимен

преди 6 години

Честит ви 200 млн евро нов дълг.Да ви са честити,това е само началото.Да живее Герб и най великия политик на нашето съвремие Борисов.

35

Алоджия

преди 6 години

Тоя е много добър винаги атакува без да се обяснява въпреки доказателствата, брутален дерибей.

34

Анонимен

преди 6 години

Оградата не работи, самолети не купувате няма ли да почвате нещо да вършите в тоя кабинет, а Валерка ? Вече ще ме хванете за щепсела да гласувам за вас крадци със крадци.

33

в кварталната кръчма

преди 6 години

Довечера, в кварталната кръчма, в присъствието на пожарникаря, Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да биете българо-турските бабички по границите?" Ще има практически демонстрации. За всички от герб вход свободен.

32

Анонимен

преди 6 години

Чудя се кой е гласувал за тоя мафиот и комунистически крадец, патерица на Мутрата.То само като му видиш татаро-черкезката селска физиономия и друго не ти е нужно.

31

Анонимен

преди 6 години

Къде е оная каца със сланина Каракочев, дето щеше да произвежда танкове. Aко един танк се оскъпи 4 пъти колко танка можете да произведете и искаме да видим как Каракочев влиза в някой танк. Оставка бе мушмули.

30

Анонимен

преди 6 години

Я вижте,как плановиците и реалзаторите на проходи за "мигранти",наркотици и контрабанда,се разреваха с пълно гърло,когато им се показват кирливите ризи,които иначе прикриват от стадото,чрез така наречените "гранични войски",узаконените трансгранични трафикнти!Това гранично решето се превърна в цял отрасъл от "националната" икоНОМЪКа и от него се реализира невероятен келепир.Даже и Солунската митница може да му завижда.А стадото блее ли,блее...до пълното си изчезване!