19

Циник до Колето

преди 6 години

Колега - много си прав! Има още много начини за подготовка на атентати - Саудитите, и Катар имат тайни сметки за подобни мероприятия.А този под теб успява по убедително шизофреничен начин да си противоречи !Уж като спрели уотс-ап щели да намерят други платформи в нета - и същевременно се мъчи да ни убеди, че всичко е заради уотсап! Удивително шизофреничен коментар!

18

акуд

преди 6 години

службите са толкова жалки и безсилни .че сега интернета ще изкарат виновен.

17

Колето

преди 6 години

Оле, какви заблудени пишат.Братле, като няма месенджери, скайп и др. Ще ползват професионални радиостанции с кодиране на разговора. Като те спонсорира чичо ТРЪМБ всичко е възможно.Тероризма съществува, защото някой дава пачки по стотачки.

16

тона е

преди 6 години

Интернета ли е виновен че Англия заедно с САЩ нападнаха Ирак и Либия избиха хиляди и разориха тези страни?Каквото посееш такова ще жънеш.

15

цирк

преди 6 години

Та крива ракета космоса и е виновен,та и на Англия Интернета.

14

Циник

преди 6 години

Алаходупници...и 100 минуса да сложите - тенджерата ври!Следващият маршрут за убежище - Антарктида!

13

Анонимен

преди 6 години

26 май 2017. Най-малко 106 цивилни, сред които 42 деца, са убити при въздушни удари в сирийския град Маядин, нанесени от оглавяваната от САЩ многонационална коалиция.

12

ьаьааьаь

преди 6 години

До АнонименДобра идея, но има един проблем. Алчността, алчността, алчхостта ... няма граници. А и докато всеки се интересува само от осбствената си камбанария и той е център на света. Няма да се промени нищо. Тоест, май няма да се промени нищо за напред.

11

Циник до 16

преди 6 години

Хайде сега , опъни килимчето, и удари 3 метана..пък ние ще ти повярваме - исляма ...няма връзка с исляма!

10

Анонимен

преди 6 години

Причините за атентатите са в самия Запад, вината е на Запада. Ислямът е толкова причина за атентатите, колкото автомобилът за пътните инциденти.

9

Циник до 8

преди 6 години

Колега - същото написах и аз...и ме изтриха!Под удобното оправдание за опасност от атентати...се потъпкват поголовно уж гарантираните от европейските конституции, и закони ОСНОВНИ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА - СВОБОДА НА СЛОВОТО, И МНЕНИЕТО! Докато ислямските из * верги вече ежеседмично си колят и мачкат...Европа е погнала Гугъл и Уотсап...ама ходжи, и имами...легални, и нелегални джамии - могат да си пльокат както им е кеф! Сакън - да не обидим пришълците с корана под мишницата, и бомбите на кръста!Отврат

8

много ясно

преди 6 години

Един крадец и убиец като влезе в една къща с цел грабеж,изнасилване,убийство както правят третополовите кръстоносци и христяните много ясно че ще получат най тежкото наказание в свещения ИСЛЯМ-Смърт....иска ви се да ги постещтнат тези диваци и варвари с хляб и сол...нема да стане...ще грабят,ще изнасилят,ще убиват...до кога бе нещастни третополови индивиди

7

Анонимен

преди 6 години

Вместо да приемат закони за език на омразата срещу религиите, по добре да престанат да взривяват децата на мюсюлманите в Близкия изток.

6

Според мен

преди 6 години

Лондонската полиция подцени реалните опасности...

5

Циник

преди 6 години

Защо ми изтрихте коментара бе?Почна ли се вече - тоталния контрол на интернета?

4

Анонимен

преди 6 години

Атентатите няма да спрат докато Западът не се изтегли от страните на мюсюлманите и не престане да взривява с ракети и бомби мюсюлмански деца за да се добере до петрола на тези страни. Западът трянва да иска прошка от мюсюлманския свят и да покаже покаяние, иначе атентатите ще продължават. Трябва да се търси мир, може да се направят мемориали на жертвите и от двете страни в големите столици на Европа и европейските лидери заедно с лидерите на мюсюлманските страни да поднасят цветя веднъж годишно

3

Анонимен

преди 6 години

Почва ли да ви светва защо е създаден и поддържан тероризма?За да ни отнемат и последния грам свобода.

2

Надето

преди 6 години

Как няма да има атентати след като им разбутаха държавите?!Политиците носят вина и за това,че ги оставят да си правят гета и допускат да има цели поколения безработни,живеещи от помощи.

1

Анонимен

преди 6 години

Greshna nasoka.Po skoro otkrii gi i zalichi i shte spasish mnogo drugi