44

Анонимен

преди 6 години

По времето на Дан Колов - цели села са се изнесли за Щатите - сегашното отношение на останалите в България ( половина ) българи , към (вече) другата половина, напуснала я - е странна смесица от злоба, завист, комплекси за малоценност, и проста глупост!А емигрантите са тези, които година, след година внасят повече милиарди в хазната - от общата сума на инвестициите!Опитваме се да ви разберем , и съчувстваме, но ни е все по-трудно!

43

до 51

преди 6 години

Глупости....огромната част от емигриралите отдавна са "погнусени" от червената мафия у нас, не си провалят уикенда с нещо толкова тъ по като урни...и общо взето имат по-смислен начин за прекарване на свободното си време!

42

България

преди 6 години

Много се плюете нещо имигранти и неимигранти както впрочем мнозина го правят в чужбина. Не помага това, а повече единство и подкрепа.

41

до 49

преди 6 години

С "целувката на първата любов" се почва -- ама тя не храни дечицата след това!

40

Един от Северозапада

преди 6 години

До до 44Тези, заради които вдигат тока, заради които "са ни къси кунките" , заради които страда целия народ, по правило, вие ги избирате, по-надолу казак как. Ние си ги знаем какви редки л-на са , и не гласуваме за тях. За това, в момента управляват хора, които са представители на 12% от народа, 30% от имащите право на глас са гласувяали само, и познайте-всички секции в Англия и Щатите сагласували за тях. Така че, вие сте едни от преките виновници за тази ситуация, и за това-гузно замълчи!

39

до 48

преди 6 години

Всъщност май само в Англия хапват деликатеси, като у нас...език Хъгис ( шкембенце)....но при тях комунисти не виреят...а у нас от болшевишката окупация не си си тръгвали...още са на власт...и голтаците още си ги избират!

38

Трак

преди 6 години

Много е жалко , че се гордеете с това кой колко пари изкарва.И милиард долара са нищо пред една целувка от истинската ти любов.

37

До 23 какво ядат

преди 6 години

Какво ядат ли. Не е от храната, а основно е от главата. Показали са през годините, че са обединена нация, която във важни моменти е способна да взема отговорни решения за бъдещето си един вид народа знае кого да избира и избори не се купуват както се правеше в България. Това е основното, че тука винаги се избират невършещи работа и нежелаещи реформи управници. Защо? ЗАЩОТО тези които ги избират са същите, останалите са отегчени вече, а третата група са са имигранти в Англия и на запад.

36

Анонимен

преди 6 години

Е, като не им стига работна ръка, ще си купят малко мигранти от Германия --- Или не, германците няма да им дадат - напук. Ще падна от смях с вашите статийки.

35

до 44

преди 6 години

Май баш си е обратното - във Форума стане ли въпрос за разликата в заплати Англия-БългарияВсичките се превръщате в IT с по 10К заплати , или бизнесмени! В едно си прав - не сме забравили какво е в България - и сте само смешни...щото същите мрънкате в съседните теми - как ви вдигат тока, и ви е б а в а т навсякъде - шлифера няма как да го стигнете, че от блатото ви са къси кунките!

34

до Теди

преди 6 години

Пхахаха....комплексарка

33

Един от Северозапада

преди 6 години

"Потъващия кораб първи го напускат плъховете!"Важи и за англичаните, и за онези от нашите емигранти, надявам се, малка част, които забравиха от къде са тръгнали и плюят от далече по Родината си.Разбирам, какво направи Тито на времето. Пусна Югославяните по света свободно, но им каза-"Печелете навън, но харчете в Югославия!" А тук-какво- Хванали Бога за шлифера, берат ягоди,тикви и чистят тоалетни, спят във фургони по 10 човека, но всички са IT и юпита във форума, с поне замък и ролс ройс.

32

Теди

преди 6 години

Леко да не си прехапеш отровният език , стига съска.

31

до Завинаги Българин

преди 6 години

Голтаци като теб - не къща - *** в Англия не могат да си позволят! Моли се поне бат ти Бойка да ти тури изолация - та поне тя да държи панелите.По мияри останахте в България ...и сите патриоти!

30

Анонимен

преди 6 години

До From LondonОоооо, само като си спомни човек колко добре бяха англичаните преди влизането на великата Британия в ЕС и веднага се убеждава в правотата ти!

29

Завинаги Българин

преди 6 години

Боли ме фарът да му мислят новодошлите който си купиха къщи и имат ипотека за 25 години ,и си мислят че ще я плащат с чистене на *** .

28

Ot London

преди 6 години

Sbirshtina ot onanisti koito nimat stotinki i za edna limonada da izlezat v sabota. I te mi sednali da oplakvat Velikobritania koiato e 200 godi pred tiah. Smiah v zalata.

27

Теди

преди 6 години

Англичаните са гадняри. Ирландците и шотландците са по-читави хора.

26

Alex/London

преди 6 години

Do 32.Dokato do ideas valnata ot,, gladni Anglichani,, si stoi s mrasen kenef.

25

Един от Северозапада

преди 6 години

До Alex/London Ти нали си се оправил по някакъв начин? Гледай себе си, остави ни нас ние да се оправяме...Да, ама не! До голяма степен и вие сте виновни за състоянието на нещата у нас.Виновни за това, че сте далече, а давате акъл, като въобще хал хабер си нямате, какво става в нашата държава, кой кой е.Черпите информация само от "официалните" медии, не от първа ръка, ревете да гласувате, и като резултат избирате винаги най-неподходяшия, което още повече влошава ситуацията тук.Гледайте си Англия