24

Иван

преди 6 години

10 лева за литър бензин и 1500 лева годишна застраховка! Това е решението

23

Сократис

преди 6 години

"МВР със задача:Да намали двойно броя на починалите до 2020-а" По-*** задача едва ли може да се измисли.Човешкият живот не е стока и не може да се говори за него по подобен начин.Да се сведе до минимум броят на загиналите-Да, но да се вкарва във планове и обвързва със цифри е повече от кощунство! Ако МВР наистина твърди, че може да намали загиналите в катастрофи наполовина, то нека се погрижи да залови и вкара където трябва неграмотните шофьори и рецидивистите и загинали просто няма да има

22

Абсолютно вярно!

преди 6 години

Докато има натоварени двупосочни пътища ще има и много катастрофи.

21

До 20

преди 6 години

И Господ не ти е осигурил криле, ама не скачаш от терасата, нали? Единственото, което трябва да се направи е да има страх в хората. Да знае, че ако не се съобразява с правилата, ще му се стъжни живота. А не да си колекционира актове, които не плаща, да кара пиян и дрогиран таратайка на 20 години ама с 200 и да се мисли за безсмъртен. Да се оправят законите и да започнат са се прилагат и всичко ще си дойде на място, независимо от дупките по пътя.

20

Анонимен

преди 6 години

Според мен правителството преди всичко трябва да осигури качествена инфраструктура, след това да вдига шум за катастрофите, ако ги има.

19

Анонимен

преди 6 години

карането на къси светлини през деня трябва да ОСТАНЕ..първо колите се виждат отдалеч за мотористите и дума да нестава.втора има коли който се сливат с цвета на платното и с осветлението се забелезваттрето никои не кара със скороста на москвича и ладата мак. 80км. /над тая скорост все нещо се отделяше от колата/

18

Анонимен

преди 6 години

Как ще намалеят, след като има джигиди на 20 години с по актове за 11000лв? Защо тези лайнa са на пътя? На такъв бих му забранил да се вози в автобус,каму ли да шофира нещо различно от детска количка с дистанционно на кабелче. Ама не, лaйното си джитка, най-многото някоя гривничка да отнесе за награда. Единственото, което може да го откаже е близка среща с турски ТИР.

17

Анонимен

преди 6 години

Е как бе. Еднокнижника нали ви каза веднага да спрете с катастрофите. Защо не го слушате.

16

Анонимен

преди 6 години

При некадърниците от ГРОБ е така - никой нищо не прави. Само имитират дейност и крадат пари от бюджета. И чрез първите им два мандата беше същото.

15

Анонимен

преди 6 години

Странна работа, нали с фаровете катастрофите намаляваха драстично?Какво стана, кога ще бъде отменено това безумие?

14

Анонимен

преди 6 години

Предлагам за две години да се въведе мораториум върху всички глоби наложени от КАТ, както и да се суспендира и ЗДП. Да отпаднат всякакви правила за движение. След това произшествията ще намалеят рязко.

13

Анонимен

преди 6 години

Не забравяйте, че пътища също са под всякаква критика и едва ли има кола в БГ с напълно здраво окачване, то не може да смогнеш.

12

Анонимен

преди 6 години

Естествен подбор се нарича това, в по - голямата част загива материал от северна България, а там гласуват за социалисти. Не скърбя

11

СА

преди 6 години

Пресконференциите си вървят,а хората умират като мухи по пътищата!Това е всеки път!

10

Gun

преди 6 години

Купени книжки непознаване на закона мощни коли и голяма злоба да не забравяме комплексарщината.

9

Анонимен

преди 6 години

Въведоха изискване да се кара през дена с включени светлини, да се намалят произшествията. А, то какво се получава, те се повишиха!!!От това само спечелиха вносителите и производители на акумулатори.

8

шофьор

преди 6 години

на гербаджии вяра нямам! Възможно е това че уж не можели да се прехвърлят старите около 150 системи ТФРМ-1 на новите коли да е лъжа с цел да се оборудват новите коли с нови системи, като обаче и старите 148 им остават за ползван! Ако направим една елементарна сметка 278+148 прави 426 оборудвани с радарни системи коли смятай! И както цялото ръководство на герП + пътно ченге 1 вече се обявиха за премахване на знака преди камерите тея се канят много здраво да ни дерат, дано не им излезе сметката!!

7

до 4

преди 6 години

Седни си, слаб 2!

6

zeus

преди 6 години

Как бре, нали светят фаровете целогодишно.

5

Анонимен

преди 6 години

до 2Ганьо, потърси помощ -СПЕШНО Е