72

ник до 69

преди 6 години

Симеонов бие само бабички с бг лични карти. Други не бара.

71

Анонимен

преди 6 години

Нацизмът е почти толкова лош колкото комунизма! Само дето комунизма е избил много повече хора.

70

Aktion T4

преди 6 години

Написано отгоре е т.н. Акция Т4, която е представлявала евтаназия (или медицинско убиване) на всички деца с генетични увреждания. Тази акция се усъвършенства и в Полша освен хора с болести започват да се избиват и възрастни хора, по единствената причина, че не са можели да бачкат и така да създават блага за паразитиращата "превъзхождаща" немска раса. Така, че ако имаше такова управление на власт, излизането в пенсия за вас щеше да значи хуманна евтаназия.

69

Нацизъм - паразити

преди 6 години

Най-много са харесали тази идея 400-те олигарси, които на времето са управлявали САЩ. Уол Стрийт финансира Хитлер като го готви за война със СССР (в нета има снимки на Prescott Bush, най-дъртия от фамилията Буш с Хитлер). Западна Европа и специално Франция буквално се предават и си живеят мирно в окупация. В началото на войната много съветски воини и селища се предават на германската армия, обаче германците започват тотално изтребление - именно от там идва и мотивацията и прелома във войната.

68

Нацизъм - паразити

преди 6 години

Ако има някой с нисък интелект и още се чуди какво е искал да направи Хитлер и защо са го подкрепяли повечето германци, ще ви го кажа с 200 символа.Идеята е била, че Германската нация превъжда останалите във всичко. Щом превъзхожа останалите им е нужно по-голямо жизнено пространство от ресурси и роби, които да им бачкат, а те да паразитират. Затова буквално са унищожавали завзетите руски селища. Нас са ни пазили за първобитни роби върху чийто труд да паразитират. Паразитиране - това е идеята им

67

ognyanz

преди 6 години

Сигурно би излязъл добър СС-овец от него. Идва му отвътре. Какво да го правиш - п'ростия си е п'рост.

66

ДА

преди 6 години

Да се маха и тази гербъджийска ***! Аман от прости калинки!

65

Американ

преди 6 години

Нацистки поздрав в музей пред танк "Тигър" е очевадна шега.Защо си подава оставката и се извинява тоя за шегата си,при положение че властта е пълна с *** и техните дечица, които така и не се извиниха за престъпноти си минало?

64

Анонимен

преди 6 години

Хора,внимавайте с нацизма!Не случайно в Германия,ако прекалят с нацизма ги осъждат.Това е голяма зараза.Но най-страшното е,че млади,глупави хора увлякли се по нацистките идеи просто измряха в Германия.Излъчиха филм за тези младежи.Не си търсете белята! И без това тази идеология донесе разруха на цяла Европа,включително и на самата Германия.Най-много пострада именно Европа и бялата раса от тази война+християните.

63

Стамат

преди 6 години

* глyпaк

62

Стамат

преди 6 години

***!

61

Анонимен

преди 6 години

Как това може да е чак такава драма, не разбирам? Наясно ли сте, че следващия избран на неговата позиция ще е просто същият ***, който си е укрил нацисткия уклон навреме във Фейсбук? Ако ги отсяваме по ТОЗИ начин, никога няма да видим съвестен политик в България. Продължавайте да се опитвате, аз излизам от тази история.

60

Анонимен

преди 6 години

До момченцето 67-Не упреквай хора, за които нищо не знаеш.Нито Каракачанов, нито Валери Симеонов са пращали българи да пролеят кръвта си за някакви си евроатлантически измислени ценности.

59

Позор !

преди 6 години

Антонов как можа да паднеш толкова, как ? Дори изглеждаш по-жалко сега след нелепото извинение ! Нямаш смелост дори се покажеш и да обясниш какви са ви възгледите. Хора като теб допуснаха кръвта на невинни български войни да пропива по чужди земи, хора които никога няма да хванат оръжие и да знаят какво е чест ! Никаква държавна служба не заслужаваш. ГЕРБ трябва рязко да се разграничи от теб и от хората които те подържат ! Много ми паднаха в очите и Симеонов и Каракачанов - кандидат президент!

58

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 57Пак случи като с пръст в рядко! Ди Цигойнере бяха изпращани в концлагерите и третирани като евреите. Към тях е упражняван истински геноцид и това се знае добре, ама не от такива като теб, ограничени и семпли...

57

До Анонимен 56

преди 6 години

Ще измрем всички, никой не е останал непобеден от Смъртта. И ти! Въпросът е как си живял. В Съпротивата изгинаха млади момчета, останали без патрони, легнали върху последната граната. Други режеха глави на убити антифашисти и ги разнасяха на колове. За това вземаха премии по 50000 лв. Навсякъде в Европа паметта на антифашистите се тачи. В България разни *** се гаврят, пренаписаха историята, махнаха паметните плочи. Пусни Ютуб да чуеш колко изпълнения има на "Ое партизан" или на "Белла, чао!"

56

Анонимен

преди 6 години

Толкова нагъл, та чак противен. Циркаджия и службогонец!

55

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименА той какво е сторил? Убивал, трепел, крал, изнасилвал в името на своите убеждения? Не. не го е правил. А колко от вас, не са правили горното?

54

Щирлиц

преди 6 години

До Shopp Фашизмът напира в днешно време от запад,дотъркаля се до Украйна.Не се притеснявай,временно е.

53

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименНито комунисти, нито фашисти ще измират повече. Акос е вържете на тази въдица, ще се самоизтрепете и няма да остане никой на тая територия. Идеологическото противопоставяне, трябва да бъде прекратено. Качествата на личността не се измерват с принадлежността кътм дадена идеология и нейното отстояване. Понятието Българин, изключв аидеологиите!