54

Анонимен

преди 7 години

"Стани мама гей да не работиш " демократична поговорка . DMS е за дарения на тежко болни и физически неспособни за операции .Сексуалната ориентация не е болест ,кви дарения , кви смс-и , кви 5 лв . Това е нагла кражба тип "ало измама" от шведи в северна България ! Да работят да си съберат пари да си правят парадите сами , народа не е длъжен да им плаща яденето ,пиенето !Нямат срам .

53

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 66Прайд не се ли нарича група лъвици?

52

Анонимен

преди 7 години

Колко хора в България днес знаят значението на думата "прайд"?

51

Анонимен

преди 7 години

Тука има разни несигурни в тяхната сексуалност и се опитват да си избиват комплексите.

50

Анонимен

преди 7 години

Поне да бяха покрили всички типове сексуалност:1. хетеро - с протиположния пол2. бисексуални - и с двата пола3. трисексуални - с животни4. четирисексуални - с растения5. петсексуални - с извънземниИзлагат се само....

49

Анонимен

преди 7 години

"Гей мъж" = суха вода.

48

Анонимен

преди 7 години

Трябва някой зевзек да отиде с надуваема кукла, друг с козичка, трети с труп, четвърти с автомобил (да, действително има и хора, които изпитват сексуално влечение към автомобила си!!!). Да, нека подложим "широкоскроеността" и "толерантността" им на тест!

47

хах

преди 7 години

Извинявам се ама такова понятие "гей мъже" няма! Моля моля да си избират или са мъже или са гейове!А какви са тези трансджендър и интерсекс? Майка това първото янво са грандофили а тези другите нещо със животни ли ще да е?

46

Анонимен

преди 7 години

Ето такива извращения може да ни насядят демокрацията САЩ. Те затова реват толкова срещу Тръпм. Току виж ги постави на място. Интересно ми е тази година американският посланник дали ще е на парада. Или няма да смее, че току виж Тръпм го е върнал обратно. Май само гейовете от европейските посолства ще са на парада. Като дойде ден за този парад се вижда как идват организирано на пълчища от чужбина. На всякъде ги виждаш как са на групи - в метрото, градски транспорт.

45

погнусен

преди 7 години

А парада на педофилите некрофилите кога ще бъде? За тях ще има ли номер или те да се оплачат, че са дискирминирани?А ние нормалните кога ще имаме парад? И номер...?

44

Stamat

преди 7 години

Moqt prinos? Boj za pederasite!

43

Анонимен

преди 7 години

Как не ви е срам?! Има толкова болни деца и хора, които събират пари за лечение, защото са ни докарали до положение, където не можем да си позволим да се лекуваме. А те събират пари за това!?

42

Анонимен

преди 7 години

Не мисля, че в наши дни някой им пречи на ориентациата. Защо парадират с този Парад.Така се опитват да нучат децата ни, че това е нормално и едва ли не модерно !! Ако всички тръгнат по "модата" как ще се размножаваме?! Тези уникални и онеправдани душици да не са се пръкнали на този свят от някоя гей или лезбо двойка?! Ако майките и бащите им бяха като тях тези "велики" личности нямаше да ги има на този свят.

41

гост

преди 7 години

На тези няколко десетки извратеняци, доказано медицински, че е болест, независимо какво тръбят гейберастките медии години наред, за една разходка по центъра на София им осигуряват маршрут, охрана - поне десетина патрулки има. Ако хетеросексуалните поискат хетеро-прайд парад, дали *** в Столична община ще разрешат маршрут и ще осигурят охрана? Убеден съм, че няма да има разрешение.

40

Анонимен

преди 7 години

При тая демографска катастрофа да се парадира и да се натрапват такива из.в.ращения е равносилно на национално предателство.

39

Богатир

преди 7 години

На тия *** де ра сии бих им подарил прав ляв в мутрата и фалцов шут в а нал ната имм област!!!!

38

гост

преди 7 години

Мога да даря и повече от левче, ако "Чистота" събере с багерите цялата тази болна *** и ги откара в екарисажа. Гнусна извратена и *** ***! За какво равноправие ***, къде в природата има хомосексуални отношения?

37

анонимен

преди 7 години

DMS не е ли само за животоспасяващи операции?!Преди време мой познат се нуждаеше от средства,но не можело със DMS,защото болестта му не била животозастрашаваща..

36

Рали

преди 7 години

*** простия спрял народ

35

пенко

преди 7 години

Сложиха звездички за думата Л...А !?!?!? За *** няма звезди , а за нормалната дума за физиология има /добре бе фекали / !!! Много съм *** !