24

опетков

преди 7 години

До Анонимен Без вода? Вярно не е имал бутилка с минерална, но планината е пълна с ручеи и потоци и локви.

23

Анонимен

преди 7 години

Аз съм момче но ще отида с рокля на бала. Имам женско излъчване и мисля, че с роклята изглеждам по-хубаво от костюма.

22

Анонимен

преди 7 години

има изражение на сериен убиец

21

Добрата новина

преди 7 години

Радвам се за родителите-намерили са детето си.А какви грижи имат и ще имат- те си знаят и не искат нашето мнение. Да са живи и здрави.

20

Анонимен

преди 7 години

Браво на момчето! Успешно е минал изпитанието което му е било дадено и помощта е дошла. Без храна, без вода, без смартфон и без да се оплаква и да се паникьосва е оцелял 10 дни.

19

шматка

преди 7 години

Алоооо какво момче ви гониМъж на 20 г.Аз на неговите години имах 300 наряда зад гърба си и 100 км бягане. Асан има 3 деца20 г меж се загубил в село.Това село да не се казва Ню Йорк

18

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно, тия с диагнозите, как биха се почувствал,и ако това беше статия за самите тях и прочетат същите коментари за себе си?Просто питам, щото гледа са капацитети по психично здраве...Не прави на другите това, което не искаш да ти се случи на теб.Как човек да не хване гората, като му се налага да живее с такива същества?

17

Анонимен

преди 7 години

Каквито и "отклонения" да има, както веднага пишат някои разбирачи (не е толкова важно). Важното е, че е оцелял без храна цели 10 дни.

16

Анонимен

преди 7 години

До 16.За някои хора,които са отгледани от баба и дядо,след подобен случай се сриват.Връзката между внуче и баба или дядо е много силна,затова някои млади хора повече споделят или търсят съвет от възрастните си прародители.Те са по мъдри по спокойни и виждат проблемите на внуците си ,и им помагат без истерия и скандали.Днешните родители,не познават децата си,не ги интересуват проблемите им,от алчност да изкарат много пари,за тях другите хора около тях са маловажни дори и децата.Не всичко е пари!

15

Странно...

преди 7 години

Първата информация беше, че е открит в плевня. Сега пък тук четем, че е открит "легнал на пътя до дерето". Да не би пътят и дерето да минават през плевнята?! Боже, Боже! Истината е една, а се появиха няколко версии за откриването му. Толкова ли е трудно да се напишат фактите такива, каквито са?! Иначе се радвам, че всичко е наред с момчето.

14

анонимен

преди 7 години

момчето е с психични отклонения и трябва да се лекува и баща му трябваше да го кажеоще в началото на тьрсенето

13

Анонимен

преди 7 години

Орта будала

12

Анонимен

преди 7 години

Ивелин е завършил средното си образование в София,при майка си и баба си.След това решава да се върне в село Смилян при баща си и да отворят магазин за строителни материали,за да има Ивелин работа.Преди месец,баба му от София се разболява тежко.Той отива да я види,но жената умира пред очите му.Ивелин е много чувствително момче,затова тая привързаност към близките му и тая кончина на баба му,го съсипва.Младият мъж за първи път се сблъсква с такава загуба.Всеки човек я преживява по различен начин.

11

да не ти се случва

преди 7 години

Явно младежът не го слуша главата. Не му се подигравайте, да не ви се случи и на вас.

10

Анонимен

преди 7 години

До ПитащСПОРЕД ТЕБ ИМА ДВА ВАРИАНТА ЩОТО ЗА ТОЛКОЗ ТИ СТИГА АКЪЛА :DАКО БЕШЕ ПРОЧЕЛ ПРЕДИШНАТА СТАТИЯ ЗА НЕГО ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ, ЧЕ Е НАМЕРЕН СКАПАН С ПОДУТИ КРАКА!!! КОГАТО ИСКАТ ДА ГОВОРЯТ ЗА ТЕБЕ ДО 3-ТИЯ ДЕН ЩЕ ТИ ОМРЪЗНЕ И ЩЕ СЕ ПОЯВИШ !НЕ МОМЧЕТО А ПОВЕЧЕТО ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ЗА ХОСПИТАЛИЗИРАНЕ АКО ПИТАТ МЕН ЕЙ ГИ НА НАД ЕДИН МИЛИОН БУДАЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ 90% СА ЗА ХОСПИС!

9

Анонимен

преди 7 години

ДО КОМЕНТАРИТЕ ПРЕДИ МЕН :DЯСНО СИ ЛИЧИ , ЧЕ НЕ МОМЧЕТО А ВИЕ СТЕ СЪС ЗАБАВЕНИ ДЕЙСТВИЯ И КУКУНДРИЗЪМ :DНАПРАВИЛ Е НЯКОЯ БЕЛЯ И Е ИЗБЯГАЛ ЩОТО Е ЗНАЕ КАКВО ГО ЧАКА!!!НЕ Е ПЪРВОТО ДЕТЕ ИЗБЯГАЛО СЛЕД КАТО Е НАПРАВИЛО НЯКОЯ БЕЛЯ!ИЗОБЩО НЕ ВЯРВАМ НА ВЕРСИЯТА НА БАЩАТА!

8

До Burzum

преди 7 години

Ти също!!!!!!

7

Питащ

преди 7 години

Има, според мен, два варианта:1. Момчето не е в ред умствено.2. Ако е в ред, значи е искал да се прави не интересен, да го търсят, да говорят за него по медиите. В този случай трябва да го накарат да си плати всички разноски по издирването.

6

Анонимен

преди 7 години

Така е, като ги учат на безполезни неща в училище. Xлапетата нямат елементарна култура не знаят къде е полярната звезда не знаят нищо абсолютно нищо за дивата природа. Ама чалга певиците ги знаят наизуст.

5

ko40

преди 7 години

как се губите в тези планини. то няма място да няма сеч, път, ***. легнал бил до пътя.