26

Анонимен

преди 7 години

ами няма лошо в това някой да се развива просто доста умни българи които знаят какво да правят го правят а критиците както обикновенно са повече от умниците но няма значение искам да си купя един

25

Наблюдател

преди 7 години

Браво на хората създали този скутер! Нека и ние произвеждаме нещо! Мразещите не могат да погледнат по-малко от дребните си душички.

24

Анонимен

преди 7 години

"без да замърсяваш околната среда." и това само 2 седмици след като този сайт пусна новина в която се говореше за батериите и колко точно замърсяват околната среда в процеса си на производство

23

T

преди 7 години

Плюят щото са страхливци и предпочитат да си мижитурстват цял живот от заплатка до заплатка дорде дойте пенцията. Това са им житейските постижения и затова много ги е яд, ако някой се осмели да излезе от калъпа и да рискува с нещо. Ако пък рискът му успее, съвсем откачат от злоба и яд. На такива хейтъри им дай две деца да изпльокат на тоя свят и цял живот се бият у гърдите видиш ли какво епично постижение имат. Лузърс...

22

info

преди 7 години

Скутерът е с двигател от 1500 вата и батерия от 72 волта, може да развива до 45 км в час и издържа 60 км с едно зареждане. Има изцяло ЛЕД осветление и ползва най-новите технологии, които в момента има на пазара. Зарежда се в стандартна електрозахранваща мрежа от 220 волта и към него има придружаващо зарядно. Продуктът имаме сертификат за цяла Европа, като скутерите са тествани и в автомобилна агенция в Англия.Цената на един електрически скутер е 2999 лв. с ДДС, а до момента са произведени 50 бр

21

Джедай Мастър

преди 7 години

Български инженери създадоха първия (български) електрически скутер. Думата "български" са я пропуснали втория път с цел сензация.

20

Анонимен

преди 7 години

Чудя се на рззни "умници" тук къде видяха думата "уникален". Това е просто първият БЪЛГАРСКИ ел. скутер, който вече се произвежда СЕРИЙНО. И не разбирам на кого е нужно типичното нашенско оплюване и умаловажаване ?

19

коментатор

преди 7 години

коментиращите тук са шокиращо прости

18

Анонимен

преди 7 години

Много хейт, много жалко. Аз съм предприемач, който от време на време чете този сайт и съм потресен от нагласата на хората. Не съм кой знае какъв бизнесмен, но живея добре, и като видя нещо хубаво му се радвам, а не го плюя. Защо тоя хейт? Защо не подкрепите проекта с някоя добра дума? Какво като прилича на Веспа, няма ли други които да приличат?

17

Любопитко

преди 7 години

Колко струва това?

16

Един Русенец

преди 7 години

Венелин Молнар, ваш ученик от РУ е участвал в кражбата на дизайн. С цялото си уважение към Вас, мълчанието ви е по скоро съучастие.

15

даама

преди 7 години

Може и да пести ама жена на мотор/мотопед ще направи 100 катастрофи за 60 км, не виждам келепира.

14

Анонимен

преди 7 години

Всеки един електрически скутер, има три важни неща: подходящи акмулатори, по възможност литиево-йонни, електронен контролер и многофазен двигател. Та кое от всичкото това се произвежда в Европейска България?

13

Тц

преди 7 години

До аманАко от Vespa научат, даже правнуците на тази ще плащат обещетения. Не е хубаво да се краде.

12

аман

преди 7 години

...създадоха първия БЪЛГАРСКИ електрически скутер... абе четете не плюйте! никъде не пише че е уникален че няма подобно нещо и тн... Дано като е БГ да е наистина БГ и да си го произвеждаме тук. имаме нужда от подобно нещо.

11

Естет

преди 7 години

Разбира се, че това е Vespa. Изградена преди 60 години, но в случая с електромотор. Що за жалко плагиатство?!

10

Анонимен

преди 7 години

Първият електрически скутер е създаден много преди да се родя ... всъщност каква по-точно е новината тук?Това по-скоро е поредният електрически скутер, но този път разработен от български инжинери.

9

Анонимен

преди 7 години

В бизнеса трудно се завземата пазари, но дано успее този проект. С упорита работа и усъвършенстване и изграждане на реноме може да успеят

8

Дърт Инж.

преди 7 години

К`во ?! Две години и отнело кое? Сметките и чертежите отнемат седмица, ако не прекалявам с бирата. За дизайна изобщо няма да говоря, че ми идва да псувам. Пък ако знаете батериите, които са вложени - вие ще псувате. Момиче, еротични чатове има, занимавай се там, че за друго /на този етап/ не ставаш.

7

Анонимен

преди 7 години

Това е Vespa на Piaggio. И какво му е новото? Същият скутер в електрически вариант се произвежда серийно от 40 години.