72

ognyanz

преди 7 години

Да им дадем време . Ще ги съдим по делата, не по приказките.

71

ХА-ХА-ХА!

преди 7 години

Ние reйвоете винаги сме прави!

70

По-българин

преди 7 години

До българинТи си много глупав ако си мислиш че можеш да казваш кой кого да обича и да мрази. Вече се изказах за македонците - повръща ми се от тях само при споменаването на името им. И ми дреме кой какъв е във форума.

69

Анонимен

преди 7 години

ХА-ХА -ХА отново е прав, за разлика от всички други .Македонците не са роби като българите и ще го видите .

68

Анонимен

преди 7 години

Побоят на Заев беше активно меропреятие от страна на президентот Георче Иванов, цинилни агенти на сръбските служби необезпокоявани от никой влезнаха и биха заевци цял един час. Същата работа като с надгробната плоча на Макти Чалан. Само българомразци могат да ги хвалят заради това, гаче ли са извършили нещо героично.

67

Анонимен

преди 7 години

Зоране, наши бракя тракийци са ни албанците!

66

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Зоран Заев не е комунист. Напротив. Той евроатлантик и иска Македония час по-скоро да стане член на ЕС и НАТО.Зоран Заев е слуга на световния елит, какъвто е и Бойко Борисов в България.Македонците обаче не са роби като нас българите.Напукаха му канчето на националния предател Заев.Те там ги бият, ние тук си ги харесваме и си ги избираме.После пак говорете, че македонците са българи .. Да, ама не !Ако бяха българи щяха да са роби като нас. А, те не са. Факт !

65

Анонимен

преди 7 години

Късно е байно. БЮРМ показаха всякак, че ни мразят и ни наричат как ли не. Да се оправят сега с албанците. За какво ни е "държава", състояща се от камъни, чукари и дървени глави.

64

Анонимен

преди 7 години

Значи преди бяхме най-лошите, а сега сме братски народи, така ли ?!Долен комунист!Македонците да си отиват в Сърбия и Русия.

63

Дежавю

преди 7 години

Бг комунистите се съюзиха с ДПС и една година използваха само задните входове не институциите, че народната любов им беше малко силничка.Сега македонските комунисти се къпят в народна любов след съюза си с албанците.Дежавю.

62

Кико

преди 7 години

"Ние сме братски народи, обяви Зоран Заев в интервю за Bloomberg TV Bulgaria"ЗНАЧИ - НЕ СМЕ "БРАТСКИ НАРОДИ" Г-Н СЪРБОМАН, А "ЕДИН НАРОД"! КАПИРАШ ЛИ?!

61

Додо

преди 7 години

Жалък обитател на анклава "Бивша Югославска Република "Македония"! С една поправка - нито е бивша 'република', а по-скоро територия, и нито е "Македония"! По-скоро албанско ислямизиращо се гето!

60

Българин до 75

преди 7 години

Само ако може по- леко с презирането на хората.. че не знаеш кой в тоя форум откъде е и какъв е. Държавата Македония може да презираш колкото си искаш!

59

Анонимен

преди 7 години

Днешните българи са кръстоска между македонците и турското племе "6yлгар", водено от Аспарух. Но сега най-много се ежим на македонците и турците защото не си знаем историята.

58

Анонимен

преди 7 години

Много почитане е видял дотук, много почитане му предстои.

57

FYROM

преди 7 години

Да живее БЮРМ! БЮРМ! 24 години античка история!

56

none

преди 7 години

Иронично че го казва с лепенка на главата.

55

до 79

преди 7 години

Нали се сещаш,че ако изтъкне България пред другите си съседи,всички други ще му скочат!Казва каквото може човека,все пак казва че сме братя.Хайде да не форсираме нещата.Аз пък ти казвам,че той е пробългарски настроен!Каза го и Джамбазки

54

до 72

преди 7 години

Сърбия и Гърция подписват таен договор, че ще си помагат ако Фердинанд ги нападне.Подписват го,след като виждат пълния му отказ да преговаря и заплахите му по посока на тях.Гърците са му дали цялото Беломорие,но той е бил непреклонен че иска и Солун.Неговото е било чиста наглост и алчност.Руския Император е потвърдил че ще реши споровете,и е предупредил,че ако някой нападне другите, ще си носи последствията.Фердинанд напада сърби и гърци.Следва разгром на България и Първа Национална катастрофа

53

българина

преди 7 години

една от най важните, че с колко държави граничите бе! само с врагове и един път със себе си? коя държава ви е по важна от нас се чудя?!?!?!? *** македонски глави! гърция, албания, косово, а да сетих се, скоро ще ви е най важна османската империя или пък австралия! я да ви вземат албанците и ще ви дойде наденицата у гъзо