98

Циник до 134

преди 7 години

Ти като станеш 3 пъти премиер на България....може и да призная , че си умен!Дотогава.....Нали се сещашУмните...и красивите!

97

Циник до 130

преди 7 години

Пхахаха....викам - пробвай пак - ***!Тази година фирмата в която работя започна 128та си годишнина, ако си извадиш дзурлата от българската кал...може , и да разбереш нещо - макарче в случаи като твоя е повече от съмнително! Кой знае къде мааш *** из някой склад в Илиенци за 500 жалки лева.***:-)

96

верно е

преди 7 години

при боко е зле, бегайте на хубаво при Путин!

95

Анонимен

преди 7 години

Викаш добре ти е в гумаджийницата на стария Хасан. Пък и шурето си взел за чирак. Кой като тебе....хаха.

94

Анонимен

преди 7 години

Народа е казал, не казвай хоп преди да скочиш. Несигурността в Европа и света, бедността и отчаянието у нас са фактори които Мутрьо не може да преодолее. С програмата която прочете се оказа, пожелания. Защо не беше направено това в предишните мандати? И ще бъде направено в третия? Кой вярва на този патологичен лъжец? Наглее днес, съжалявал. Ще съжалява когато клекналите му ОП започнат да искат от плячката, да назначават свои хора на сладки местенца от които да се краде. Много рано се напери.

93

Циник до Василев

преди 7 години

Апропо...гурбетчия...Василев - елементарник ли си...или наистина си зациклен!Виж какво е гурбетчия - аз отдавна съм с немско гражданство...собствено жилище.. на постоянен договор ( по индустриална тарифа) сина ми се роди тук...ако изобщо...връщам се в България - да се видя с брат ми!Та толкова с "***"....чул си...ама не си разбрал

92

Анонимен

преди 7 години

Човек се извинява, когато сгафи. Какъв е гафът....?

91

Просто и ясно

преди 7 години

По-добре ГЕРБ и патриотите, отколкото БСП и турците...

90

Циник до Василев

преди 7 години

Немците - по дрехите посрещат....отдавна съм си извоювал уважението им! Благодарение на авторитета ми - успях, и шурето да уредя при мен! Колко бързо лети времето - пиша и си мисля - и той натрупа 6 год. стаж. Иначе какво друго - да се пукат душманите :-) а това с "юркането" Василев май не ти ходка!Леваците да се оправят в *** българска!Да бачкат за 200 евро на ***, Гергов, Пеевски, Марешки...- роби!

89

Анонимен

преди 7 години

С този ***, жалко за България!! Никога не е побеждавал, ви аги е купувал. Лошото е, че е обхванал държавната машина почти 90%. Страх, принуда и контрол. Не му гласувал или не си от неговата партия, няма работа, няма бизнес. Корнелия да не се чуди, да събират пари за следващият тур. Да намерят 4-5 като Цецо Цървула които с торбите да тръгнат по страната. Цървула тръгва 3 месеца преди изборите. Само за президентските не го направи и загубиха с много. Никога у нас не е имало честни избори!

88

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Борисофф е на власт,защото народът не гласува масово,защото...протестирал.Това е нонсенс,но и той...народът,ще...порасне,ако не това столетие,друготоДа му е...честито,Боко още не вярва,но утре ще...повярва,като дойдат да го питат от где да вземат пари за пенсиите и други...нужди,например няколко милиона за джобпараса за...чантите;е те са с...предимство.

87

хари

преди 7 години

Нека злобеят *** за пореден път в опозиция,където им е мястото,Боко може да е тиква, ама е печена!

86

Анонимен

преди 7 години

Безсилна злоба, много тролене и нулеви действия.После българинът се чуди що никой не го бръсне за слива.Щото е апатичен, евтин нагаждач.

85

Анонимен

преди 7 години

Демокрацията е Диктатура на Електората. Правилно, не се радваш. Това е победа равнозначна на пълно поражение. Защо?Защото си сам и с недостатъчен брой дупетати за самостоятелно управление, за каквото мечтаеше Цветанов. Ние, прекършихме тази ви мечта, така, както вие 8 години прекършвате мечтите ни. Твоите евроатлантически партньори са в миманса, под чертата и ти трябва да управляваш с един мазняр, с един, който искаше ГЕРБ без Борисов и с един, който скандираше:"Бойко к..."

84

Анонимен

преди 7 години

Нагъл е Тиквата проста, много нагъл. Ни това ще му се върне един ден. Износен е, а добре знае, че Цецо отвори торбите с парите и като видяха, че губят започна пазара. А Герджика, тази плюнка е срам за България. Изборите били честни, ли//за днес щлифера на Рапона. И като се видя какво "специалисти" са министри, вицепремиери стана ясно, грабежа продължава, бедността расте. *** да не се чудят, имат пари, като дойдат избори да пазаруват. *** краде но заделя милиони за да купува.

83

пожелание

преди 7 години

Пожелавам на народа на България едно безборисово бъдеще!

82

Анонимен

преди 7 години

До 110Кочина направиха страната БСП и ДПС. Жан Виденовата зима забрави ли я? Забрави ли тройната коалиция? Забравили царя?

81

Ххххххх

преди 7 години

Купуването на избори не е победа,но едно сигурно първия министър председател който трипъти е ставал и трипъти не е изкарвал мандата си така ще е в историята запомнен човека от Банкя.Ха ха ха

80

Анонимен

преди 7 години

Ще се извини ли в края на мандата, че направи страната ***.

79

Анонимен

преди 7 години

Кви са тия селяни прилича на някакъв зоопарк, насядали като некакви мумии на изложение, а зрителите им се смеят.