25

Анонимен

преди 7 години

Комунист до комуниста,мила моя майно льо!Ясно защо цената на руските горива скочи.

24

Винету

преди 7 години

Оп-а-а, известният червен плювач, с неизвестният си ник анонимен, с поредната порция плюнки. А бе, кой те бръсне за твоето мнение, бе червен галлош? Гроздето киселее ли ти, киселее ли ти? Изборите минаха, загубихте, сега - тихичко.

23

хх

преди 7 години

Корнелия става Министер-Председател на ЦУМ.Ще отговаря за свинете и свинарите.

22

Анонимен

преди 7 години

А на генералчето Ники Петров щерка му ще продължи ли да "работи" в министерството? Питам, за един конфликт на интереси ...

21

Анонимен

преди 7 години

ТИКВЕНИЦИ

20

ВАЙ ВАЙ

преди 7 години

ВААЙЙЙ ТО ДПС ИМА ПОВЕЧЕ МИНИСТРИ ОТ ПАТРИОТИТЕ БЕ ДА ГИ ОП

19

Дедо Цар

преди 7 години

*** призимиха самолета.Излъгаха 900 000 души и започнаха да се борят с тяхната паралелна държава.Корнелия става Министер-Председател на ЦУМ.

18

калоян

преди 7 години

Всички са специалисти и експерти в съответната област , с точното образование за длъжностите им , само икономическия е малко съмнителен , идва от агенцията по приватизация , трябва да се наблюдава повече !

17

ОТ ДС СЪОБЩАВАТ

преди 7 години

ГЕРБАРИТЕ ПАК НИ СЛОЖИХА ВЪВ ВЛАСТТА, КАК ДА НЕ ИМ СЕ РАДВА ЧОВЕК.

16

Анонимен

преди 7 години

ДПС Пеевски с двама министри Порожанов иКараниколов та и Горанчето. ЧЕСТИТО ПАТРИОТИ. КАРАКАЧАНОВ НЯМА НАТО СИКРЕТ И НЯМА И ДА ИМАЗАЩОТО Е ДС.

15

Анонимен

преди 7 години

А оставката кога? Аре теглете парите и пак избори! ....и пак, и пак...стрижи простите офтси, давай Борисов Третибееееееееее!!!!!!

14

Белчо

преди 7 години

Много кастрати в тоя кабинет бе, да не е опера?

13

малиии

преди 7 години

То едни министри 80+ набор ,, на по 30 и кусур вече доказали се корифеи ...Божеее събери си вересиите, под 50 години министър е като виц ,карикатура ... Е то в карикатурата на държава какво друго да очакваме.

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Кой кой ли е?---------------Мда, има и доста интересна закономерност, на по-старите представянето започва от 1991г. защо ли?!

11

Анонимен

преди 7 години

Яаааа, мамата как с РАБФАК отново се намести във властта!!

10

циник

преди 7 години

За другите нямам лични впечатления, ама щом Краси Далаверата от студентските столове е станал министър на образованието, да ви пи...я на държавата... Можете директно да го погребете образованието, каквото не са успели да съсипят досега, този гарантирано ще му е.. ***..ата... Хубаво ,че децата са навън и нямат досег с го..няната яма в която се е превърнала имитацията на държава... Май наистина иде краят...

9

Анонимен

преди 7 години

Кой кой ли е? Агент до агента на ДС, бекапеец до бекапеец, всички с комунистически корени. И всички завършили с отличие, с титли, Падишаха бил със степен "доктор"??? Добре де, защо не им личи, всички с вид на кроманьонци? Как са взимали тези степени или са им ги подарявали? И този наш доктор с една прочетена книга "Винету", но не цялата. Защо някой не го накара да напише посвещение за нещо и ще разберете, че титлата му е подарена. Къде по света има полуграмотни доктори? Сигурно и в Африка няма.

8

Анонимен

преди 7 години

Плевелът да се изкаже за състава на кабинета!! Къде е Плевелът! Покажи се!!!

7

Сиганин

преди 7 години

Ректор на НАТФИЗ - Волен Сидеров

6

Анонимен

преди 7 години

Надявам се това правителствода изпълнява програмата напатриотите и ако криминалнатамутра се запъне като магаре намост да му бият един шут.Безтози национален предател в политикатаще бъде много по-дабре.