44

Анонимен

преди 7 години

Нямал пари! Ами те парите не растат по дърветата, трябва да се работи за тях! Аз ако не ходя на работа, дали ще имам? И дали някой ще пише статия за мен? Едва ли? Много сте досадни и жалки с тая евтина пропаганда! Както е писал някой преди мен - не потърсил работа, но проституирал и се забъркал с наркотици, щото тия са готови гъ*а си да дадат, не и да работят!

43

Красимир

преди 7 години

Ахмед и той, като българите в столицата на Германия.Всеки прави, това което му харесва и е преценил, че печели достатъчно пари.На един 1000 лв., са му достатъчни, за друг 10 000 лв. са му малко.

42

Анонимен

преди 7 години

Не е потърсил някаква нископлатена, но достойна работа, а започнал с проституция, и наркотици че е най- лесно. И друго прави впечатление - от столицата на Сирия мигрирал в столицата на Германия. Други населени места, предлагащи работа няма ли?

41

анонимен

преди 7 години

Да благдародарят на мама Меркел, и навлеците и самите германци!

40

Анонимен

преди 7 години

Поредната сърцераздерателна статийка с цел пропаганда за "горките бежанци". България не вярва на сълзи и платени статийки!

39

Ф.С.В.

преди 7 години

Бягството на младия сириец--?? В началото на статията се разбира че е палестинец --Пак набързо написана статия за да трогне битите ограбвани бели цивилизовани хорица в Европа

38

Анонимен

преди 7 години

Има ли поне един проблем,който да е решен от капиталистите?При социализма работехме на две и три смени,а печалбите през дисидентските фирми на Кобурготски, Мозер ,Джорджи и т.н. отиваха на запад!След 1989г за запада остана да работи само Китай ,който си иска парите, а САЩ ,Германия,Франция и т.н. заживяха на кредит с огромни външни дългове!Западните общества са обречени по условие- освен войни и простотии нищо друго не знаят и могат да правят!Но първо трябва да "изчистим" нашите капиталисти!

37

Анонимен

преди 7 години

ДО 54 - БОЙКО Е АНГАЖИРАН ВЕЧЕ ОТ СИМИТЛИЙСКИЯ КМЕТ

36

Анонимен

преди 7 години

ТРЕТОПОЛОВА ГЕРМАНИЯ ИМАЛА НУЖДА ОТ СВЕЖ МАТЕРИАЛ.ЗАТОВА ЗНАЧИ ПРИЕХА ТОЛКОВА МНОГО МИГРАНТИ.

35

Анонимен

преди 7 години

А нашите " хъшове" са символ за мъжествоЗащото са обичали Родината си и са се борили за свободата й от най- ранна младост.Няма как да разберем проблемите на тия сегашните бегълци

34

Анонимен

преди 7 години

И нали щяха да увеличават раждаемосттаСайтът е за фалшиви новини

33

Анонимен

преди 7 години

В Германия има работа. Защо проституират тогава? Защото са ***.

32

Анонимен

преди 7 години

Навремето германците харесваха гърчетата защото бяха мекички и любвеобилни. Сега явно има нова мода или просто арабелите са по-евтини. Стисната нация!

31

Да

преди 7 години

В София мъжете *** са доста по евтини от европейските такива.

30

За пари

преди 7 години

Бежанци и у нас предлагат секс услуги в градинката на старата банята в София.....

29

борец

преди 7 години

При соца проститутките се деляха на две. Категория А - Арабски сектор и Категория Б - Български. Кат А баха валутни и бяха на отчет при полицията. Кат Б бяпа на отчет при партийния актив. По принцип кат Б бяха по-добре осигурени защото получаваха жилища и редовна заплата. Като комсомолски секретарки, а по-възрастните на някаква канцеларска длъжност. След 1978 обаче положението в БГ се влоши и нуждата от валута направи Кат А по-привлекателна. Полицията насърчаваше и контролираше.

28

Анонимен

преди 7 години

До До 30Аз и дъщеря ми ядяхме сладолед в сладкарница.Мутри дойдоха и набиха собствениците пред очите ни. Дъщеря ми ме попоита защо очите ми са толкова големи.не можах да и отговоря.Може би затова напуснах България

27

Cvinokio

преди 7 години

toi i bankqnskiq taka gyza mu e cyfnal kato maiska rozichka kakto like v filma margarit i margarita s kapitan petko voivoda

26

сорос

преди 7 години

По поръчка на Юнкер съм организирал и набирам проституиращи бежанци, мъже. Курсове за повишаване на сексуальная квалификация - в ЦЕУ университет, Будапеща.

25

Кретен

преди 7 години

До ***--Не забравяй, колелото се върти! Утре те могат да плачат за теб.