72

гп

преди 7 години

глупави хейтъри, излезте от мазето на мама и тати, където се самозадоволявате по цял ден. За цял живот не можете да направите каквото Слави за 1 час.

71

Един от ОЛХ

преди 7 години

Не виждам защо пищите. Билетите са собственост на закупилия ги. Той има право да се разпорежда със собствеността си както намери за добре - да преотстъпва, продава и т.н. Ако подаде декларация и плати ДОД на печалбата, приспадне разохди, никой копче не може да му каже

70

123

преди 7 години

EUROPE ЗАБИВАТ В СОФИЯ НА 16 МАЙ 2017 -Какви глупости пишете бе ,*** -какъв Слави,какви пет лева ? Разпродал билетите ,черна борса -егати простотиите !

69

Анонимен

преди 7 години

Стига ве, кой ненормалник ще даде 200лв за тоя. Аз за три мача от ШЛ с 300 зора прежалих 160лв. и то за нещо дето предполагаемо ще видя веднъж в живота си, кво остава за тоя, дето прави концерти на два месеца.

68

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Тая статия за платена реклама ли да я броим???

67

Dinosaurus

преди 7 години

Абе що не се скриете вкупом: и Слави и феновете му и т.н. show, дето го "прави"...Иска покрай гимнастичките да се понапери, бозавия прим*тив!Няма ли по-стойностни новини, Dnes?

66

пък ас

преди 7 години

Предпочитам да слушам речта на вожда-високоинтелигентна,чиста загуба на време.

65

Анонимен

преди 7 години

аз не мога да разбера какъв е проблема ... по борсите спекулират с акции на компании и ресурси оказващи пряко влияение на всички хора по света, тук има драма за някви билети на някой си слави ...

64

стар

преди 7 години

Аз на 14.05 съм на концерта на DEEP PURPLE! С тях съм израсъл и съм ги слушал с ВЕФ-а когато *** ги забраняваха! Чалгарите да ходят при Слави!

63

не са разпродадени

преди 7 години

В касите на ивентим има още билети, просто са по 1 в сектор

62

wtf

преди 7 години

И кои органи трябва да спират черноборсаджийството? Спекулативната покупко-продажба не е забранена. Друг е въпросът от данъчна гледна точка, но това не е темата...

61

Roger

преди 7 години

На българина му дай *ромщина*, ракия и простащина, и всичко ще му е наред. Не е за вярване как още има такива, които се радват на този ***, еманация на най-пошла култура!

60

Анонимен

преди 7 години

И да ми подарят билет за този концерт с пистолет не могат да ме накарат да отида на него. Слави и песните му са нискоинтелигентни, но са гарнирани с патриотизъм. Ако бе истински патриот щеше да си плаща данъците в страната.

59

гп

преди 7 години

Извинете, злобари, но това, че хората препродават на черно като луди е индикатор за голям интерес! Никой няма да се занимава с черна борса ако е някакво малко концертче, за което никой не се интересува. Продажбата на черно по този начин само доказва колко е голям интереса към Шоуто на Слави и Ку-Ку бенд! Хейтъри! Слави не можете да го стигнете дори да тичате цял живот

58

на кой му пука...

преди 7 години

Да разбирам ли, че пак ще има преброяване на балъците ?______________Ще има, ще има, 55! Lol То тези, които ходят да пълнят джоба на този грозноват, хитър и самозван чалгаджия и да слушат простотиите му, ако не са балъци, какви да са?! Че и на черно са готови да плащат, за да го гледат! :) Да се смееш ли, да плачеш ли.... На мен и 1000 лв да ми предложат, не мога да се унижа да отида на негов концерт, ама нали сме мутренска държава....тук е публиката му!

57

Анонимен

преди 7 години

За всички далавераджий, аз няма да ходя, умрете от глад.

56

Анонимен

преди 7 години

АБЕ СЪМНЯВАМ СЕ, ЧЕ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕЗИ.НЕ СЛУЧАЙНО ПРЕДИ ВСЕКИ ИЗБОРИ, СПЕЧЕЛЕНИ ОТ ГРОБ, ЦВЪКИ СЕДИ ПО ЕДИН МЕСЕЦ В ЦЕНТРАЛАТА НА ЦРУ. А БОКО ОЩЕ НА ЛЕТИЩЕТО, КАТО СЕ ВРЪЩА ОТ ФАЩ, ЗНАЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО КОЯ БАНКА ЩЕ ФАЛИРА И КОЛКО МИЛИАРДА ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ ДЪРЖАВАТА ЗА ФАЛИТА.ДОКАТИ НИ УПРАВЛЯВАТ ОТ ФАЩ, И ПО ЗЛЕ ЩЕ СТАВА.

55

Анонимен

преди 7 години

Тръгна черна борса за билети за концерта на Слави.четох и прочетох: "никой не ще билетите на комсомолският секретар с мартениците и офшорките".но пък това не пречи да кажем, че има "черна борса", т.е. "пуснали са банани" - и борсата да стане факт въпреки, че я няма! :))

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 43Този закон е отменен още същата година от Закона за защита на потребителите

53

Анонимен

преди 7 години

Балъците вече се преброиха при урните-нищо страшно.