74

Ще стане

преди 7 години

и още как.

73

Анонимен

преди 7 години

Ми той й на Дони Тръмп му се смееха че искал да стане президент - и той взе че стана!

72

Question

преди 7 години

Демолекулизацията на привържениците на исляма няма ли нормализира процеса?

71

Гошо

преди 7 години

Каква 2050 бе.Още 2030 резаняците и бурките ще бъдат мнозинство .Еволюционно който се размножава повече в крайна сметка става победител.Вижте Франция , всичко црно и забрадено, Англия е мултикултурна помийна яма.Либерализмът и фалшивите им изгнили ценности ги затриха.И 200 трилиона БВП на година да имат , кръвта им е ОМЪРСЕНА.Следва смърт и край на западния свят.Дано да съм жив да видя краха на дегенератите.

70

Боримечков

преди 7 години

И по 15 деца да раждат, без бой нема да се дам.

69

Анонимен

преди 7 години

Пуйкистан до 2020 год ще стане християнска страна

68

Анонимен

преди 7 години

А през това време в Париж, в най-туристическата зона на града, поне един полицай е застрелян и друг е ранен. Спете спокойно, деца! Лошият вълк е вегетарианец, и няма да събори къщичката ви от слама.

67

До 114

преди 7 години

Не е вярно, че християнските жени не желаят да раждат до 35-годишна възраст. Тези жени са образовани и знаят, че най-лесно се забременява и ражда, ако майката не е по-възрастна от 26 г. при първото раждане и че опасността да се роди дете с аномалии е по-голяма, ако майката е над 36 г.Белите християнки се стараят да създадат ЧРЕЗ СОБСТВЕНИЯ СИ ТРУД добри условия за отглеждането и за образованието на 1-3 деца, затова в днешно време се омъжват по-късно.Българките на Запад днес раждат по 3 деца!

66

Анонимен

преди 7 години

Като си помисля, май е по добре за германците да дойдат ислямите, поне са мъже както трябва а немците са меки пиш.ки и жените ги тормозят. С тая еманципация ще се свършат като нация. Жените им гледат работа и гаджета, а деца не раждат. Тарамбуките ще им покажат къде е зарито ралото.

65

Бай Хой

преди 7 години

И какво му е доброто на мюсюлманството. В последните десетина години само простотии вършат и то не на тяхна територия. Представям си на тяхна територия какво става

64

Анонимен

преди 7 години

Толераннтност и покорство ,покорство към ,,бежанците ,, Откога на Истината казват ,глупост ? Истината -най-мразената и ненавижданата дума в света на демокрацията .

63

Не ги мислете

преди 7 години

Германците си имат отработени методи.Те поканиха тези хора, защото им е нужна работна ръка. вярно е, че гостите дойдоха от държави, в които съпругът работи, а четирите му жени се надпреварват коя ще роди повече деца. За тях германската социална система е мечта. Но не се сещат горките, че когато германците решат, че някой етнос им променя културните традиции, те настаняват хората от този етнос на едни места, където работата ще ги направи свободни. Методът е много ефективен.

62

Наблюдател

преди 7 години

Deutsche Welle както обикновено пишат глупости..

61

Анонимен

преди 7 години

dnes.bg, нищо не правите срещу троловете и това е така от много време. Загубихте, смислените коментатори, губите масовите си читатели и накрая ще си пишете само за троловете, ама те троловете ще се преместят, ако няма кого да тролят. Разбирате ли, защо е лошо, че нищо не правите по въпроса?

60

Анонимен

преди 7 години

Християнския свят има огромни собствени демографски проблеми. Мюсюлманския свят е много малка част от проблема на християните. Преди 30-35годишна възраст, християнските жени не желаят да раждат и отглеждат деца, а мъжете предпочитат да се отнасят бащински само към 15 годишните си таратайки!

59

Анонимен

преди 7 години

Бъдещето принадлежи на Китай. Европа и САЩ са потъващи кораби.

58

Анонимен

преди 7 години

Спокойно, ислямът ще смени християнството като операционна система за управление на човешкия материал, така както Уиндоус 10 замества по старите системи. Това се нарича прогрес.

57

обективен

преди 7 години

не се страхувайте от нищо...който владее нета..той владее света. Въпрос, кой владее нета?

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 106Типичба русофилска черта е да оплюваш България и българите и да изпитваш наслада от това.

55

Анонимен 103

преди 7 години

По голяма *** и сбирщина от америка няма.Там е зверилник но от цементирания ти и промит мозък, по напред от носа си не виждаш.В статията пише за Германия но ***.ните *** са навсякъде.