37

Янонимен

преди 7 години

До АнонименНе само дъщеря Му - и внучето Му е в САЩ.А той заработва за старините на правнучето на внучето.

36

Анонимен

преди 7 години

До 41Щото при Боко и Цецо длавери ама хич хич няма. всичко е кристално честно и неподкупно.....-:) Бойко е най-честният човек в България, може би само Цецо е по-честен

35

Анонимен

преди 7 години

Ромският вот на тези избори отиде при ГЕРБ, как ли?

34

Анонимен

преди 7 години

За непрекъснато повтарящите Бойко бие, Бойко бие това е така защото изборите се, купуват, манипулират и фалшифицират масово, при честни избори герп нямат шанс, при герп всичко е измама

33

Валери

преди 7 години

Д0 42. Няма да е скоро, споко - след 4 години.

32

Винету

преди 7 години

Тази продължава да не е в час и да залага на агресия и грозни обиди и клевети. Алооооо, изборите минаха, загубихте жестоко, затова си налягайте парцалите и кротко си ближете раните. Хората не ви искат, това е.

31

ПАТРИОТИТЕ СА ИДИОТИ

преди 7 години

Хайде ББ почна да мачка патриотете, от 300 на 200 лв минимална пенсия май отстъплението хич не е малко поне 50%, за санирането вече нищо не се чува, Каркачанката замълча учтиво, за бежанците- проблем вече нямало, ей продажници се оказаха триото ВВ ВС и КК, но скоро ще бъдат пометени от недоволството на хората

30

Бай Хей

преди 7 години

До 35. А аз знам, и то много добре. Щото всеки път им сърбаме попарата като се сдушат с турците и почнат далаверите.

29

Анонимен

преди 7 години

До БСП са гад.иниАми тя точно за това бълнува - да вземе цялата власт и да спази 100% програмата на партията си. В тази програма, по традиция се обещава някакво светло бъдеще и се призовава в името на това бъдеще народът покорно да търпи всичко, което управляващите му причиняват. Който не търпи и не мълчи, го обявяват за предател!

28

БСП са гад.ини

преди 7 години

***, ами разбира се, че ще има отстъпление, след като се прави коалиция и то логично повече от по-малката партия. Ако вие трябваше да правите коалиция на 100% вашата програма ли щеше да остане, бе коза тъ.па?

27

паржуууу

преди 7 години

корнелче корнелчееее.докато тоя *** зад теб е в партията ви бойко на всеки избор ще ви набива канчето

26

Анонимен

преди 7 години

НАЙ-ПОСЛЕ ПУТИН ВКАРА СВОИТЕ ХОРА ВЪВ ВЛАСТТА.СКОРО ВОЛЕН ЩЕ ПРЕСКОЧИ ДО МОСКВА ДА СЕ ОТЧЕТЕ.

25

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ, КАТО ГЛАВНА ПАРТИЯ, ЩЕ ОПЕРНЕ ПЕШКИРА НАКРАЯ, ПАТРИОТАРИТЕ ЩЕ СЕ ИЗХЛУЗЯТ КАТО МОКРА ВРЪВБСП ЩЕ СТОИ НАСТРАНА И ЩЕ ГЛЕДА СЕИРА.

24

Анонимен

преди 7 години

До Партиен членА па тая колко ли щеше да изпълни от предизборните си обещания.?-----------Не знам. БСП не управляват. Но ГЕРБ и Патриотите категорично заявиха, че няма да изпълняват обещанията си и се изхрачиха най-нагло в лицето на народа

23

Хитър Петър

преди 7 години

Те и БСП са същите като Патриотите и ГЕРБ, всичките продажници и предатели на националите интереси. Затова не гласувам, защото няма истински партии, които няма да се продадат на никой.

22

Партиен член

преди 7 години

А па тая колко ли щеше да изпълни от предизборните си обещания.?

21

Бог да пази Бг

преди 7 години

Корнелия беще подло измамена от мръсника Волен Сидеров. Но пингвина си е взел поуката от депесарския си период .Защо да вземеш само 1 милион лева и да те мразят хората след като можеш да вземеш 10 милиона и да караш влака без да те хулят в медиите.Остава народното отвращение,но Сидеров е доказал ,че не го е срам от нищо и никого.Пет пари не дава за тоя народ.Алтернативата на тези *** са пак *** ......

20

Анонимен

преди 7 години

Само като гледам кой е зад нея на снимката ...разбирам, че България извади огромен късмет че БСП не спечели.Въпреки всичките рубли и въпреки всичките червени селяни !

19

Анонимен

преди 7 години

До ЦиникЗа изборни манипулации не си ли чувал?И така, както пожелаваш тук да ни връхлети ч.у.мата "управление на БСП", не забравяй, че има нещо, което се нарича Провидение. Ако ни сполети такова нещо, току виж ти намерили цаката да те върнат тук. Ще те питам тогава.

18

Само да не е Корнеля

преди 7 години

Каквито щат да ни управляват, само да не си ти, Корнелийо и твоята партия!Защото бедността и разрухата, която вие носите на България, нямат равни!!!