60

Постановление_208

преди 7 години

До МарияИ аз това се чудя!

59

Мария

преди 7 години

Заглавието трябва да е " Отменена е наредбата за бежанците". Интересно,защо информацията нарочно е завъртяна.

58

Мария

преди 7 години

Това е добра новина. Сега могат и да се забавят максимално с новата наредба.

57

Анонимен

преди 7 години

Кога и кой успя да подмени икономико-политическата карта с етно-религиозна?

56

Додо

преди 7 години

Огнян Герджиков съвсем сам и с гордост заяви по телевизията, че е глобалист (разбирай ислямист, защото глобализма е неминуема рецепта за ислямизация), така че това което прави, засявайки в България семената на исляма, посредством узаконената инвазия на позиращи за "сирийски бежанци" млади мъже-мюсюлмани във военно-наборна възраст не бива да очудва никой!

55

Анонимен

преди 7 години

Значи,така!Нас никой не ни пита,дали искаме,въобще "бежанци" и "интеграция и тях не ги питат - ако желаеха,щяха да се натискат,а те искат да пребягат Територита в посока Дойчоландия!Да,ама,Дойчоландия иска "сито",през което да прецежда кадърното за нея,а останалото ,в Тъпландия!Населената с оФФчи мат'рял и снабдена с несменяем уФъчар за стадото.А после на Стадото все някой друг му е виновен!!!

54

Анонимен

преди 7 години

До Сурайсюйнетчо, Родопите са български, вие овцеядци се махайте ако не смятате България за родина!

53

Анонимен

преди 7 години

Напълно неграмотно написана статия. Вземете поне един клас по писане, "журналисти". Заглавието е, че бежанците ще бъдат интегрирани по-добре? Какво означава това? Как ще ги интегрират по-добре?

52

баю

преди 7 години

България търгува с всички. Но случва се и обратното всички да търгуват с България. Националният девиз на държавата еСъединението прави силата, поставен върху разединеното Народно събрание, на което му е нужно да намери една сила, която да му направи съединението. Държавният девиз на нацията пък е Боже пази България.В случая Бог е натоварен да пази България, вероятно, защото другите са заети да си пазят частните интереси."

51

Анонимен

преди 7 години

Да, кофти работа да си малък.Нямаш газ и нефт- прощат ти бежанци.Имаш газ и нефт- пращат ти войници.Да не знаеш, кое е по-зле.

50

Постановление_208

преди 7 години

До АнонименТе точно това правят, което искаш - ОТМЕНЯТ ПОСТАНОВЛЕНИЕ 208, КОЕТО ГЕРБ ПРИЕ ПОД ДИКТОВКА НА БРЮКСЕЛ! СЕГА РАДОВ ГО ОТМЕНЯ ДОРИ ПОД ЗАПЛАХА ДА НИ НАКАЖАТ, защото БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО! Какво негодуваш, за пръв път нещо се прави ЗА БЪЛГАРИЯ НАПУК НА ВЪНШНИТЕ СИЛИ! Радев обеща в предизборната кампания да работи за отмяната и ... отмяната е факт!

49

Анонимен

преди 7 години

Ние не ги искаме въобще, бе, господа министри, вие какво не разбрахте?! Малко ли са ни местните аборигени, та сега и вносни? Защо Унгария може да не приема никой, а ние да не можем!!!!

48

Анонимен

преди 7 години

честно казано бежанците изобщо не ме интересуват, та ние сме изчезващ народ, тъпанрите политици продължават да не обръщат внимание на народа, който ги храни и тях и оядените им семейства!

47

Анонимен

преди 7 години

Ала, Великите, тая война няма ли да я спирате вече?О.рахте ни Европата.Поделяйте, какво ще поделяте и край на мача.ПиснА ни.

46

Анонимен

преди 7 години

Кой упълномощи това правителство да прави нова наредба !? Докога ще слушат какво ще кажат брюкселските лентяи , докога този страх ,че ще ни накажат , докога ще слушат други , а не народа си !? В най скоро време ще сме свидетели на масово заселване на ,,бежанци '', организирано от тукашните продажници и както се вижда никой не може да го спре !!!

45

Анонимен

преди 7 години

Затова ли гласувсх за тебе бе Радев,сега правиш ново постановление заменящо старото с което още повече ги обгрижваш за сметка на платените от мен данъци-жилища,детски градини,курсове,соц.помощи,безплатно здравеопазване..много им обгрижвате генетичният арабски материал!

44

Анонимен

преди 7 години

Бойко,Връщай се НЕЗАБАВНО на власт, че тия ще направят ужасия, сто пъти по-лоша от КТБ!

43

Bad Company

преди 7 години

Ся аз да ви кажа............Нова наредба до 07. април няма да бъде внесена. Залагам си топките. Няма да бъде внесена и до края на това служебно "правителство". После на Борисов ще му се наложи наново да я приема щото сегашната е.......отменена! Е, че къф по-добър повод на медиите на #KTO/ #KOЙ-на руски/ да подемат бясна кампания за стотина сирийци?? Ай на бас, че ще позная!

42

Нико

преди 7 години

Аз пък ще опитомя крокодил!

41

Постановление_208

преди 7 години

Явно не е важно какво правиш, а как го представяш! Срам за Днес.бг - манипулирате! Това, Българи, е известното постановление 208! Радев (чрез служебния кабинет - те не го и крият) го отмени! Това обеща по време на предизборната си кампания, това и изпълнява! Явно е мислил да го отмени редовно правителство, но виждайки, че се връщат на власт тези, които го гласуваха това ПРЕДАТЕЛСТВО (постановление 208 - на бежанците всичко), го отмени! БРАВО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ! Продължавай в същия дух!