23

ШибиРиби

преди 7 години

Е тва е новина. Не съм чувал някой дет дига самолета да отказва.

22

Анонимен

преди 7 години

Точка 3 е за успокоение на комплексирани и невротизирани дебелани с претенции, които не могат да преглътнат истината.

21

Додо

преди 7 години

"Защо мъжете отказват секс?"Ами вероятно са евротолерантни, политкоректни п*у*тьовци, та зат'ва!

20

Анонимен

преди 7 години

На различна възраст са различни приоритетите.На 25 са секс,спане,ядене, пиене.На 52 са обратно - пиене, ядене, спане, секс.

19

Анонимен

преди 7 години

Ако сексът с определена жена ви е омръзнал и доскучал, ще откажете. Жената ще си помисли че не я харесвате физически, което ще е вярно. Остават останалите психологически нива, ако я разбирате и сте умни бракът ще оцелее. Ще трябва обаче да се откажете от всякакви ограничения по-отношения на нея и да забравите за ревността. Тогава може би тя ще ви се довери за новите си приятелства и връзки. Общо с времето взето сексът става второстепенно нещо без което можем да се справим. Мъж

18

До 23

преди 7 години

без да си дава сметка, че няма достатъчно опит и че някои лъжици не са за всяка уста. Не обръщаше внимание на предупрежденията му, приложи дребни мошенически трикове и печалбите, укрити от данъчните сложи в сейф. Така той нямаше къде да мърда. За около 2-3 години тази разсипа и фирмата и нишата, която той си беше изградил с упорит труд за 6-7 години преди да я срещне. Изгубиха парите, простиха се с луксозния апартамент, продадоха луксозния й джип, останаха със скромната кола, каквато той имаше.

17

До 23

преди 7 години

да си купува маркови тоалети, а косата си да прави при стилист. Разбрахме, че в службата се изпотрепва да се докара на шефа и постепенно изземва функциите на този и онзи. В рамките на една година успя ва разведе собственика на фирмата и не знам как го убеди да я прехвърли на нейно име, та да било по-изгодно за него при развода. Глупакът подписал и документ, че никое решение не е в сила, ако тя не го е подписала.После неразумно и вироглаво се опита тя да прави бизнес, копирайки големите акули

16

До 23

преди 7 години

по предварителен план. Разбрала от съгражданин, че сравнително млад негов познат е успял да създаде неголяма, но просперираща фирма и че има проблем с жена си /по-възрастна от него, осакатя при инцидент, не му роди дете, но той си я гледаше/. Самата тя впоследствие сподели това с жена от нашата компания, за да се похвали колко ловко е действала. Друг е въпросът, че в родния си град постоянно е била пердашена, безработна, без пари. Помня как продължи да пести и от храна, за да ходи на фитнес,

15

До 23

преди 7 години

Тази, която описваш, може и да има изключителни качества.Но може и да е болезнено амбициозна, а ти да я харесваш и затова да пренебрегваш някои неща.Пиша това, защото пред очите ми една подобна съсипа мой добър приятел и ме е яд. Аз я помня каква беше, когато дойде от провинцията гладна, разведена, наплашена. Той я взе във фирмата си от съжаление, общ познат ги запозна и му каза, че тя не може и квартира да си плати, няма връзки, отчаяна е. После се разбра, че тази е действала по предварителен

14

Анонимен

преди 7 години

Работя с жена, която ми изпива всички мозъчни, физически у живителни сили!!!Изключителен профисионалист!!! Приятелка е на изпълнителния директор от 3.5год.!Чува се че е пантера и тигрица в отношение секс, връзка. Но... в работни отношения ще те сдъвче и изплюе. Жените едни са в работа, други в личен план. Това ги прави крайно сладки!!! Ако е възможно един мъж да бъде с тях и в работа и в лично!!!!

13

Анонимен

преди 7 години

На въпроса-заглавие само мъж може да отговори правилно.Но те никога няма да споделят истината докрай. Ще кажат само някои неща, други пък ще дадат такива отговори, каквито им се иска да отговарят на истината.

12

Анонимен

преди 7 години

Мъжа знае, че въпросната жена е обвързана не желае да изпада в неудобни сируации. Той познава приятеля и! Жената е много сладка за него, но не желае да затъне дълбоко в афера с нея! Много са причините мъжа да не си полегне а всяка. Много са причините жената да не си легне с вас!!! Някои жени/мъже, толкова си обичат със сърце, душа определена жена/мъж, че не искат друг мъж/жена.

11

до Надя Николова

преди 7 години

Значи, жените имат мозък, затова подбират. Ако мъж подбира, значи е гей. Ако не подбира, значи е ***. Браво, Надке! Няма угодия...

10

Надя Николова

преди 7 години

Не,не бих.Жените подбират,защото имат мозък (с изключение на магистралните жрици) ,но мъжете са като разпасани животни,които мислят с ....А иначе човек трябва да подбира внимателно и да не си ляга с някакви случайни хора,които не си струват времето и усилието.

9

до Надя Николова

преди 7 години

Надке, Надке, има мъже, които подбират и не биха се хвърлили върху всяка, само защото е жена. Ти би ли правила секс с всеки мъж?

8

Анонимен

преди 7 години

"Защо мъжете отказват секс?"===Ми щото сте непривлекателна (или направо грозна) кифла.

7

Уоу

преди 7 години

Интересна тема и интересни коментариАз лично считам, че нещата са много комплексни. На мен ми се е случвало да отклоня ситуация която следва секс(със жена), за да не наранявания някого, на когото държа било то мой авер или жената до мен(в случая става въпрос за секс извън връзка)Иначе във връзката, понякога ми се е случвало да парирам атаки :) за секс, понеже съм в настроение за по романтични изпълнения, но общо взето всеки отказ не е желателен, (освен ако не цели по- добър секс :)

6

Анонимен

преди 7 години

Надя, ако не му харесваш, като жена!? С теб е възможно да пие и да си говори до сутринта на каквито и да е теми. Но не си неговата жена за секс! Не го прави не годен за секс и потенцялен гей. Много жени работят по цял ден с мъже, но не правят секс. Ако е така света щеше да е едно огромно порно и разврат!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Има си "дървари" мъже, къде след първия акт не показва нищо, спрямо жената. В смисъл интерес към нея. Нормално е жената да не търси повече комуникации и желание към него.

4

Анонимен

преди 7 години

До 7Нали си наясно, че не ти по веднъж, а жената! Ако една жена не и харесваш и по веднъж няма. Какво остава да те повтори и по трети. Ако си скука и гола вода живей с тази мисъл. Жената прави акта, семейството, децата. Ако една жена не ти пусне си погинал. В този ред на мисли, ако една жена не те ще след първия път, означава че не си се постарал за нея. Някой се старае повече за нея! А ти дерзай, че си съществения, и живеей в заблуда от дедо ти и там..., с верую!