8

/./

преди 7 години

Следващия път да го глобят 5 бона и със всеки следващ по още толкова върху първоначалните 5 000. Да видим след второто дело дали ще иска отвод пак. И делото най накрая ще приключи в полза на родителите и целия български народ който ненавижда тази (не знам как да я нарека) и тя най после ще отиде в Сливенския. Хайде и без циркове в съда. Отвод искал, той... глоби яко и да видим дали някога на дело ще се сети да иска отвод-и.

7

Анонимен

преди 7 години

"Експерти казаха днес, че по профила, осанката и косата може да се определи, че жената прилича на Емилия Ковачева" Абе в тая болница списъци с дежурни няма ли ? Как така някой си ... който прилича на нея ама е от улицата е дошъл да храни и в крайна сметка да пребие детето ? Не се ли усещате ,че вече става смешно . то бива бива защита но това е цирк !

6

G

преди 7 години

Записа е перфектен!Почти 4К.Но може да не е тя.Стига глупости!!!!Младежа от борисовата го разкриват по снимка без качество направена от ЛУНАТА а тази не била тя!

5

МАЙНА

преди 7 години

Мен ме глобиха 50 кинта , щото се изсмях на съдията.Халал да им са

4

Билкаря

преди 7 години

И после защо потърпевшите прибягвали до саморазправа...да се не начудиш

3

Анонимен

преди 7 години

Ще я отърват, моля ви се...

2

Анонимен

преди 7 години

Това е единствената защита, която може да има ефект за това чудовище. Да се протака делото и да се правят маймунски номера.

1

Анонимен

преди 7 години

Каква е тази смешна глоба.