28

Су 34

преди 7 години

Ще им пуснем язовирите и ще се обезлюди Източна Тракия от Одрин до Цариград.

27

маке

преди 7 години

25 годин демокрация стигат ке дойде или нацизъм или социализъм

26

до хитър петър

преди 7 години

а дано,ама надали всичката икономическа(парата) е у тях -много е трудно срещу толкова много пари и власт плюс предателския и подкупен манталитет на българина.

25

partii_pechalbi

преди 7 години

на изборите "народа" осигурява за 4 години високи доходи на партийни величия/една прослойка от няколко стотици души/, които те лично трудно биха изкарали на друго място, поради огромната си посредственост

24

Анонимен

преди 7 години

Да се чуди човек дали по-добрия вариант не е правителството да няма мнозинство, поне да се гледат един друг в ръцете и да се краде по - малко. Не че не може по същата причина да се крият взаимно. Мъка! Нещо трябва да се промени, ама наистина. Я да се направи един референдум за президентска република, пък каквото сабя покаже.

23

ха ха ха

преди 7 години

Кои партии ги интересува какво иска Народа ? Всички искат да се докопат до баницата и да грабят -Всички !

22

НЕвярващ на никой 2

преди 7 години

... Искам да видя един от тези , които сега Ви увещават да гласувате за него , да изкара само един месец с вашата заплата !!! Дали ще има дори един ? А , Българи ? 500 - 600 - 700 лева заплата? 300 лв. - Топлофикация? 200 лв.- ток? 2 лв. - билетче за отчайващ градски транспорт? Ами ако имате нужда от лекарства? :( Ами храна? :( Ами ако имате деца ? ... ПЛАНЪТ "РАН" ОТ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ СЕ ПРОКАРВА БРУТАЛНО И УСПЕШНО В МАЙКА БЪЛГАРИЯ , А ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ ПЪЛНЯТ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ ЗА ТОЗИ ГЕНОЦИД !!!..

21

рибарче

преди 7 години

кви партий бре вижте Герджиков кви ги натвори за нула времеЛенин го е казал още навремето га ке има революция и чини ми се на там оди работатанародна революция и народен съд

20

Анонимен

преди 7 години

Вяла кампания, според мен партиите вече са се приготвили за следващи избори и тогава вече ще се ашладисват в разни коалиции. Само да не им излезе крива сметката накрая.

19

НЕвярващ на никой !

преди 7 години

Какви "партии" ? Какви пет лева? ... Има ли още тотално заблудени овце , които да вярват и на една дума от която и да е "партия" ?!?! Какво направиха за 27 години КРИВОРАЗБРАНА "ДЕМОКРАЦИЯ" ? Това искам да знам? Колко се смениха? КАКВО НАПРАВИХА КОНКРЕТНО ЗА НАРОДА? Идват на власт с абсолютни лъжи , пълнят си джоба и се махат!!! В БЪЛГАРИЯ ПАРИ ИМА... НО НЕ СТИГАТ ДО ОБИКНОВЕНИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ... ЗА ДА МОЖЕМ ДА "ИЗХРАНВАМЕ" ТИЯ ОЯДЕНИ ***... ЗАЩО МИСЛИТЕ СТОИМ С ТАКИВА МИЗЕРНО-СМЕШНИ ЗАПЛАТИ ?!

18

Анонимен

преди 7 години

*** и Карадайъ се канят пак да се целуват на Лъвов мост

17

Анонимен

преди 7 години

Ей такива като голф милионера ни манипулират вече 30 години та направихме държавата си в посмешище и дори българите не искат да живеят в нея.Ако действително гласуваме за партиите на статуквото герб, бсп, дпс, то това означава че си заслужаваме съдбата !Герб и БСП са едно и също нещо а именно слуги на мафията и олигархията и са го доказали с тях България няма бъдеще. И двете бяха дълго време в управлението и какво получихте: корупция, бедност, фалити,кражби и няма един виновен.

16

д

преди 7 години

Вижте,Турция си опече работата в *** .И ако запазим някаква държава ще е добре след ЕС,защото аз не виждам как ще удържим на някакъв натиск след като българите мразят своите политици .Това не е 1912 . Колкото до ДПС ,те какво да ни помогнат....Все едно чорбаджиите срещу руснаците ....Вятър ,или ще ги смачкат или ще си турят феса незабавно .

15

Гробокопач

преди 7 години

До АнонименПатриотите? Дружина черпак-чорбасъ;)))

14

един

преди 7 години

Патриотите ще са лошата изненада......Дават им се нарочно 15 % да стреснат турците и да се гласува за Доган ......Полза никаква,всеки знае какви мекерета са и Волен и Валери ,а за Краси не ми се говори.

13

Анонимен

преди 7 години

Има руски ракети по-нови модели, по добри от тези който нарязахме. Време е да си купим.

12

Анонимен

преди 7 години

Прав е за Турция. Ако кюрдите се отделят в самостоятелна държава, Ердоган ще компенсира територията си с част от България, гръцките острови не му вършат работа. Така, че в никакъв случай Герб и Баце, те биха клекнали веднага на Ердоган.

11

Гробокопач

преди 7 години

Властта, т.е. енергетиката на Българската Държавност е Собственост на Тангра, затова Българският Саракт, не я дава на никого, не просто само на една партия. Власт, разпределена между 5-6 партии, не е власт;))), а наказание на алчността, амбицията и кариеризмът на егото. Нека никой от нас, не обръща внимание на Страха, с който ни заливат медиите. Страхът,Гладът и Болестите са три лоста, с които се препрограмира и води Съзнанието.

10

А Н Т И

преди 7 години

Николай Колев Босия:Партиите са търговски дружества.

9

барон мюнхаузен

преди 7 години

до Тиква 5:..ти за Корнелия не се кахъри , виж за патрона ти решетките може и да не се разминат...