73

Анонимен

преди 7 години

Ами и ялови такива. Които лесно биват изкарани на светло, и дори технически не толкова грамоти че да правят това за което явно им се плаща. Докато правят "projection". Или по нашеснки - крадеца вика дръжте крадеца. Урока се закрива.

72

Анонимен

преди 7 години

Точно обратното. След десетките ти постове за хибридни войни, взех само един, в който на всеки един твой собствен положителен вот, ти давах един отрицателен. Докато не се отказа. Изводите са два. Първият е че докато нормалните хора коментираха новината, ти единствен плямпаше за хибридни войни. Ти, човека който сам си гласува и имитира одобрение сред читателите. И вторият извод разбира се е, че тези като теб не само са лесно разпознаваемо малцинство с доста гнусна мисия.

71

Анонимен

преди 7 години

Само доказа че който за хибридна пропаганда говори, сам я практикува. А виж даже колко е лесно да те изкарам на яве да си го признаеш? И нормално, само индивид с подобен интелектуален капацитет и манталитет, може да бъде платен дезинформатор като теб.

70

Анонимен

преди 7 години

Хибритко, що спре да си цъкаш сам вотове? Щото нещо си ми бавничък а? хахаха *** и *** грантаджийски.

69

Анонимен

преди 7 години

"Как си го представяш това да стават изнасилвания и медиите да си мълчат, че това и в България не може да стане"Доста наивно твърдение. В Германия като стана изнасилването и УБИЙСТВОТО на немска студентка от бежанец, нито една немска медия не съобщи за него седмици наред. Разкриха го блогърите и от тях десните партии. Тогава официалните медии казаха, че не съобщили нищо, защото било "локална" новина, само дето я нямаше и в нито една локална медия. Било им е изришно забранено.

68

Очевидно

преди 7 години

Има проблем и той трябва да бъде решен!Предишните не успяха,нека Тръмп да опита по свой си начин.

67

Анонимен

преди 7 години

Дали не е време, родните т.н. " антикомунисти" да пийнат едно кафе, и да си наплискат личицето, пък да осъзнаят че това което защитават днес е точно най-изкривената форма на интернационализма, в противовес на тези които плюят, а имено десни, дори и крайно десни и консерватори. Това разбира се ако сме добродушни и изключим възможност за продажност и платено тролене. Проявете малко логика, че съвсем изгубихте нишката вече.

66

Анонимен

преди 7 години

Преди години Линдън Ларуш-съветник на Рейгън-каза,че в САЩ има влиятелна международна престъпна организация ,чиято цел е да разрушат и СССР, и САЩ, и целия свят!В това число-политици,банкери,икономисти,финансисти,политолози,журналисти и интелектуалци- от Чърчил,Дълес,Бжежински,Кисинджър и Рейгън до Сорос,Буш и Клинтън, създали условия и въздигнали в управлението на соц.страните "партийно-номе-нкл-атурни" предатели,финансови престъпници,троцкисти и фашисти от типа на Хрушчов и Т.Живков!

65

Анонимен

преди 7 години

До БПФЗа тези глупости явно се информираш от социалните мрежи, гъмжащи от хибридни руски войници лъже новинари. Само поради тази причина си изтрих профилите в социалните мрежи, обладани от руски простаци.

64

Hint

преди 7 години

Така написана, статията е много забавна, с типично шведско чувство за хумор, но..... защо ли ми навява мисли, че скоро ще има SWEXIT?! Шведите засега стоят лоялни на Меркел, но засега!! В действителност Швеция и скандинавските страни винаги са следвали примера на Великобритания..... Само намеквам Just а hint

63

Анонимен

преди 7 години

Единственият начин за справяне със световния тероризъм е унищожаването на Русия. Помнете ми думата изчезне ли русия от географските карти след година ще изчезнат и терористите по света. Няма ислямски тероризъм, има само руски тероризъм практикуван от мюсюлмани русофили.

62

Анонимен

преди 7 години

Явно Карл Билд редовно пуши и съди по себе си

61

Анонимен

преди 7 години

Родните ватенки бяха много въодушевени от Тръмп в началото,който на приказки бе пръв приятел на Русия, но сега се видя че на дела не е така и всичко си е по старому както при предните президенти.

60

Помнете Кьолн.

преди 7 години

Само си спомнете как масовите посегателства и изнасилвания в новогодишната нощ в Германия бяха съобщени дни след случката в новогодишната нощ, и то само защото ставаше дума за хиляди хора, и стотици засегната на централен площад в голям град!! А не е само Кьолн. Подобни случаи в същият ден има в Щутгарт, Мюнхен, Дортмунд, Билефелд и Дюселдорф. И сега разните традиционни медии, та и нашите, продължават да си мислят, че ако те не признаят или обявят нещо, то не е станало. Да, ама Не.

59

Малмьо

преди 7 години

Бях в Малмьо през лятото на 2012 г. т.е. преди кризата в Сирия и нашествието от араби. Ами в Малмьо тогава видях толкова араби, колкото не бях виждал за цял живот. Половината град е Ал Малмьо. Швеция се арабизира и ислямизира от собствената си тъпотия.

58

Анонимен

преди 7 години

Някои давали нещо на Холивуд, Холивуд давали на теруристите, които пък лъжели, че са от Холивуд, да стават катастрофи по пътищата.Теруристите, обвързани с Холивуд!Теруристите виновни!

57

Анонимен

преди 7 години

Затова ли електрическата компания работеща в Малмьо официално обяви че спира да обслужва цял район в града, който е no-go зона, заради както каза шефа на компанията "Невъзможността да се гарантира сигурност за служителите" им? Затова ли Швеция вече е наричана столица на изнасилванията? Затова ли само в същият тоя Малмьо само за Август 2015 има 30 взрива на гранати и малки бомби? Проверете в Укипедия "List of grenade attacks in Sweden". Само миналата година са над 30. Срам за вас ДНЕС, позор!

56

Анонимен

преди 7 години

А онази женица (служителка) която наскоро е наръгана и убита с нож от 15 годишен унджубаец пак ли е измислица. Тук в Гърция всеки втори реезан смраад иска за Германия, а всеки трети и четвърти за Швеция и Швейцария.Той Тръмп не говори така без информация, но не е казал конкретно какво е станало и какво ще последва да стане.Швеция беше първата страна в която бягаха смраадовете от тук Гърция , преди 5/6години .Даваха им всичко там на тепсия.

55

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До luckyman -Да бе какви посредствени медии...Няма слава на Путин и Рассия и т.н. Друго си е Комсомольская правда и Красная звезда...Нъл тъй другарю???

54

От Джент, Белгия

преди 7 години

Имам една "тайна" за вас - Тръмп е АБСОЛЮТНО прав за Швеция! Тук и вестниците дори не пишат за престъпления и тероризъм ако е замесен "бежанец" (а то винаги е или мароканец, или сомалиец, или иракчанин или подобен мюсулманин) от страх да не ги обявят за "расисти"! Цензурата в Западна Европа е по-силна от комунистическата преди 1989г.!