38

Анонимен

преди 7 години

Да не би в Америка да не сенатряскват до козирката суиски, водка или някакъвдруг твърд алкохол? Явно самного ограничени америкоскитетролове - мислят само за Марс.

37

Анонимен

преди 7 години

Меркел , Оланд , Ципрас.. комунистически *** , трябват им ислямисти ,като нашите *** събратя , та лесно да бъдат манипулирани при избори , вече християни не им трябват, щото разбраха лъжите им, ние вече сърбахме тази супа - водачите ни вземат газ , петрол от изток и заедно с тамошните комунисти ни слагат такива цени , че паричките да валят в техните джобове, а обикновените европейци като не могат да издържат на тези условия - заменяме

36

Анонимен

преди 7 години

А, най-после разбрахте кой иска да дели Европа!

35

31

преди 7 години

do 31 a ti sega kade se namirash barovetz

34

ЕСССР

преди 7 години

Всяка щастлива кокошка - крилата ракета срещу Тръмп.

33

Анонимен

преди 7 години

Че откога ЕС е единен съюз, неее разпада му тепърва наближава въпреки всички клишета на бюрократите.

32

Анонимен

преди 7 години

До човека с бичаNE 10- 100 SA MALKO ZA TAKAVA !!!! A ZA SELSKIAT NUJNIK-DA NE SE VADI OT TAM....

31

човека с бича

преди 7 години

До тъжен фактЗа това,че току що написа поредния си пост в следствие на вроден *** и пълна духовна тъпота заслужаваш 10 волски бича и пускане в селски нужник с главата надолу!

30

Анонимен

преди 7 години

До тъжен фактPO-DOBRE S OBRAZOVANIE POLU4ENO V RUSSIA, OTKOLKOTO KATO TEB- SEDMOLKASNIK, KOITO E POVTARIAL PETI KLAS......

29

Анонимен

преди 7 години

Странни шеги си прави историята. Навремето американски икономисти, политици и др. твърдяха,че СССР са пред разпад и залез, но не им вярваха, защото се смятаха за вечни. Днес на САЩ им казват,че са пред залез и може би през разпадане, но те не върват и също се смятат за вечни.

28

Анонимен

преди 7 години

NE AMERIKA, NITO PAK RUSSIA- EVROPA E OBRE4ENA S LIDERI KATO MERKEL,HOLANDE,UNKER SHULTZ,BAROSSO I NEFUNKCIONIRA6TIAT APARAT NARE4EN E.C. KAKVO IM E VINOVNA SEGA AMERIKA NA TEZI NEKADARNICI ?

27

Категоричен

преди 7 години

Историята не забравя!-Тълпите от бандити, мошеници окупират Американския континент. Избито е кореното население. От Африка се мъкнат като *** хиляди чернокожи и робството процъфтява.Първата и ЕДИНСТВЕНА страна употребила ядрена бомба / и то 2 / срещу мирно население е САЩ. САЩ създадоха ИД и сега християните в Европа живеят в страх.

26

Циник

преди 7 години

САЩ - В лицето на Обонго, и Мурксул - ханъм ОТДАВНА УСПЯХА ДА РАЗДЕЛЯТ ЕВРОПА! ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА ОТВРАТЕНИ ОТ БРЮКСЕЛСКИТЕ ТЪРТЕИ - И НАТРАПВАНИТЕ ИМ ОРДИ ОТ ПОЛУДИВИ МЮСЮЛМАНИ! АКО ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА ТАКА - ПО-ДОБРЕ ДА СЕ РАЗПАДА...И ВСЕКИ ДА Е САМ ЗА СЕБЕ СИ!

25

на български луд

преди 7 години

До 33А че в българия има комунизъм?

24

хахахааааа.....

преди 7 години

До по-далече от РусияКоментар на дежурния отново..............

23

33

преди 7 години

До 29. Абсолютно си прав. За съжаление много комунисти, сега заклети антагонисти членове на ГЕРБ и техни поддръжници , не могат да разберат , че света е променен. Както комунизма си отиде благодарение на неговите недостатъци, сега е същото с капитализма.Много хора в Б-я ограничени в своя умствена капацитет, използваха говоренето против комунизма и станаха необяснимо богати.Това хората няма да го простят.Те искат поне малко справедливост. Нашите управляващи са шайка престъпници. Трябва рестарт.

22

Good Save the Queen

преди 7 години

Европейския съюз не е нещо уникално и невиждано. Някои хора още помним Варшавския договор и СИВ. Политическо и икономическо обединение на държави. Преди се разпадат след студената война с помощта на САЩ. Сега е възможно да се случи същото. С две думи нищо ново под слънцето.

21

Анонимен

преди 7 години

Тоя пък го стягала обувката в Америка. Каква Америка те гони бе човек. Русия ги върши тия неща.

20

Анонимен

преди 7 години

До по-далече от Русия"Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията." то в Бразилия една цивилизация... нещо като Българската, но имат и огнестрелни оръжия...

19

Ха Ха ХА

преди 7 години

И САЩ като каже - искаме да построим терминал за втечнен газ в Европа и стой и гледай как политиците ще се хванат за гушите всички. Всеки ще иска да е при него. Това са милиарди долари пряка инвестиция, работни места, допълнителни доходи от транспорт до съседни държави - мечтата на политика.