12

don

преди 7 години

СЛЕД ТЕЗИ ПОСЛЕДНИ ДЕЙСТВИЯ НА г-н Радев , рейтийнга на БСП пада главоломно.Просто Радев заби нож на левица. Той запя песента на Плевналиев .Много бърза го купиха и почна да защитава интересите на СОРО?С.Бай *** е казал всички са маскари дай ти на мен солонската митница а акъл не ми давай.От обикновен генерал - Президент , а народа пак излъган .

11

българина

преди 7 години

Радев, нека да го кажем така, ако стреляме по границата и покажем на света, че тук шега не бива с българската граница, колко тюрбана ще се опитат отново, точно нула освен това на каква база някой чужд соро гад ще има претенции след като защитата на границата е над дъблински и други идиотщини, освен това какво ще ни направят!?!?! Ще ни наложат санкцииии! Е л съм им кирливите споразумения, българите не искаме бабуни тук

10

Интеграция?

преди 7 години

Да се интегрират? Означава ли, че е предвидено да се заселят трайно в Европа, пък после ще се мисли как ще се впишат в европейската среда? Защо милиони хора се изкореняват от родните им земи и се присаждат на чуждо място? Това и за самите тях не е добре, губят опора и идентичност, налага им се да се приспособяват към непривична им, понякога направо непонятна им действителност. За да стане преселението, се развива огромна престъпна мрежа от трафиканти. Как така правителствата й сътрудничат?

9

За да я има България

преди 7 години

Ако някой си е правил труда да записва предизборните обещания на Румен Радев , нека да им даде гласност сред обществото. Нека да търсим отговорност от всеки за казани думи и действия или бездействия.

8

Анонимен

преди 7 години

Радев: Нужна е стратегия за справяне с бежанската кризаПо-скоро на Радев е нужна стратегия за премахване на санкциите срещу русия, което е единствения въпрос който интересува т.н. "български" президент.

7

Анонимен

преди 7 години

RADEV, GENIUS !!!

6

Анонимен

преди 7 години

Разочарова ме Р.Р за каква интеграция плямпа . Нали обеща да затвори границата и подлъга хората да гласуват за него именно с това .Долен лъжец

5

Анонимен

преди 7 години

Връщането им трябва да е актуална тема, защото прецеденти вече нещем!

4

:)

преди 7 години

Румбо ще хвърчи насам натам, за да ни представя по света.По-добре да говори общи приказки клишета, отколкото да вземе да изтърси някоя казармена лакърдия, например: "Ще предложа да се марширува от оградата до обяд!" (Когато става въпрос например за намирането на занятия за бежанците).

3

анонимен

преди 7 години

тази каша я забьрка меркел и оланд те да си готвят стратегии бьлгарскатастратегия се казва калашников

2

Анонимен

преди 7 години

Ама той е открил топлата вода!Браво!

1

Анонимен

преди 7 години

БЛА,БЛА,БЛА и нищо......