32

Ттт

преди 7 години

За какви промени ни лъжат като децата на Янчо Таков и Георги Пирински са там. Видя се в зала Армеец истинското отношение към крадците.

31

Сериозно

преди 7 години

Странджа залагам кашон черен джак , че Герб ще има по-малко депутати от сега , няма да можете да направите правителство и че Борисов няма да е премиер!

30

обективен

преди 7 години

А гербавите мух.льовци кога ще ги видим? Да не стане като с президентските избори.Криха баба Цецка до последния момент и като я показаха...чудо. Май голяма борба ще падне в тиквените редици.Много ***-министри ,областни, шефове на агенции,дУпедати и какви ли не.Всички искат да се докопат до дУпедатския имунитет ,че прокуратурата ги чака.

29

Анонимен

преди 7 години

Които искат да имат държава а не Колония да гласуват за Сидеров и Каракачанов. Само те единствени милеят за народ и родина. Поне по приказките им. Да им дадеме шанс и власт да ги видиме какво могат! Щото на приказки е едно а на дела друго! Понеже съм безпартиен на първите избори през 90-те гласувах за безпартиините а те се оказаха партиици. Тогава им теглих майната на всички и спрях да гласувам до ден днешен. Но на тези избори ще гласувам. Дано пък да донеса късмет на тази държава и народ.

28

Анонимен

преди 7 години

До 37: на 27 съм, защо? Нищо добро не съм видяла от Герб, нашите от 2009 г.са с едни и същи заплати даже и намалени, бабето с някаква мизерна пенсия! И кво?Имах възможност да се махна от тук, но ако пак се върнат гербаджии отивам при приятеля ми в Дания!

27

Анонимен

преди 7 години

А Ламбо за това ли се присламчваше покрай Курнелчето на конгреса!И докога ще има лабовци и ламбовщина!Нали уж БСП тръгна по нов път,а?Ама друг път,все старите муцуни-милионери!

26

Анонимен

преди 7 години

До Извинявайте амаАма разбира се, щото тия са божи крави. Може и манифестациите да върнат( ще размахваме плакати с лика на Гергов и сие). За всеки случай и кока колата да забранят.

25

Анонимен

преди 7 години

Целта е никога повече Герб, доказаха се като абсолютни некадърници, лъжци и антибългари! Ако бяха мислили за хората сега нямаше да е така! Все пак всички си гледат накрая на месеца заплатата и съдържанието на хладилника!

24

Извинявайте ама

преди 7 години

По-добре за Бсп отколкото за някоя малка партия където гласът ти ще замине на вятъра и недоразумението Борисов пак ще ни яхне!

23

На някои им върви

преди 7 години

Я! В листата на 24-и МИР веднага след водача на листата е баджанакът на президента!Деса пак се уреди! Този е баща на синът й.

22

Анонимен

преди 7 години

23 МИР направо са решили да го подарят с тези кандидати!

21

ха-ха-ха

преди 7 години

Предлагам:1. Вместо Бойчев ,др.Цветанов! Мотиви-дълъг стаж в БКП ,физкултурник и милиционер, 2. вместо проф.Данаилов , доц.Борисов!Мотиви-личен слуга на Тато и Царя,пожарен генерал и три пъти гален от папи по пипона, 3.вместо Нинова ,др.Цачева!Мотиви-дългогодишна стругарка ,партиен секретар, успешно завършила рабфак и изявен солист на ансамбъл "Цъфнал Герб"!

20

Анонимен

преди 7 години

Е нали кака каза че който е бил 3 мандата,вече нема да се какандидатира, к'во стана ся?

19

Манипулаторииииии

преди 7 години

БСП инспирира шутовско "шествие", за да имитира протест срещу традиционния Луковмарш!Генерал Луков е патриот и достоен военачалник, от онези, които не биха разрешили разкъсване, поробване или икономическо съсипване на България! Тогава едни други нямаше да получават юдински бонуси за предателската си политика!!! Днес тези същите отново са зейнали за власт и за грабеж, те друго не умеят!

18

До До Никога

преди 7 години

Ами не е важно дали Жан Виденов е взел пари или не и кой му е подлял вода. Той беше начело на държавата и не си мръдна пръста да предотврати хипер инфлацията която изяде спестяванията на хората и кредитите на кредитните милионери, които в болшинството си са с червен произход.

17

хлОпел

преди 7 години

Трактат за словоблудството част N-та

16

Бай Ристо

преди 7 години

По принцип никой уважаващ себе си свестен човек не би се хванал с червените крадци. Кадърни хора там нямат шанс да пробият защото похватите на задкулисното управление не са им присъщи.В този ред на мисли, аз изключвам президента пилот от описаните по-горе категории. И както разбрахме вчера върху него вече е имало натиск, а той си мълчи.

15

До Никога

преди 7 години

Айде спрете да манипулирате хората! Жан Виденов не е откраднал един лев, и точно "десните" му подляха вода и му направиха ***! Фалираха държавата, изкупиха работещи заводи, нарязаха всичко в тях и го разпродадоха, след това и земята!Айде стига мантри!

14

Андрейчо

преди 7 години

А стига вече с тая Нинова и това БСП - вие не знаете ли,че има и други партии?! Има и други кандидати-достатъчно сте ни ги навирали Нинова и нейните пионки ! Или сайта вече е притежание на БСП ?!Ами агитирайте ни да ставаме партийни членове та да стане картин ката пълна - долна работа,платена и изопачена!Това показва опита на партията-столтница-и тя като вълка -козината си мени,но нрава си не!

13

Балтона

преди 7 години

Другарката Нинова си прави следната сметка, всяко явяване в медиите ни носи 50 хиляди нови гласа. И може би сметката и е права. Само за уикенда заработиха 250 хил гласа от късопаметното отчаяно стадо.