218

Азазел

преди 7 години

А бе, Тръмп, нещо?Що така?

217

ШАРАН БГ

преди 7 години

Янките трябва да върнат Косово / изконна славянска земя/ на Сърбия !!! Ще стане ли! Не вярвам. Направиха си чудесна военна база, а у нас са 4 / четири / на брой. И претенции към Русия за Крим. Седят, седят и си ядат майнатат - на магарето - "Чуш " викат.Колко съветски бази имахме в България преди 1989 год.

216

Анонимен

преди 7 години

Га върнете земята на индианците, тогава!!!

215

Анонимен

преди 7 години

До u4enГа ти цъфнат налъмите...

214

Анонимен

преди 7 години

Те Янките първо да върнат земите на индианците пък после да настояват...

213

Айзенхауер

преди 7 години

"САЩ настояват: Русия да върне Крим на Украйна"Я си спомнете как депутатите от руската Дума станаха на крака и ръкопляскаха по случай избора на Тръмп. Пък тя каква излезе, а? Ще плачат те за добричкия Обама.

212

u4en

преди 7 години

Ще го върнат и ще плащат...докато не се научат да спазват договори! Ако не се разпаднат дотогава.

211

Пян_Гъ

преди 7 години

Е, аре ся, настояват... Ми аз пък мога да настоявам да не бяха хвърляли атомните бомби в Япония, да не бяха ходили във Виетнам, в Близкия изток, да не бяха разбишкали онези държави - добре си бяха при "диктаторите", - да не бяха предизвикали световната финансова криза, ама какво от това? Както няма кой мен да ме чуе, така и те ще си останат с настояванията. Аре на бас?

210

ед ин там

преди 7 години

До аниномен 291,И откога тези огромни територии в САЩ са населени с китайци? Откога има цели райони в България, населени основно с турци? Тези райони и/или територии имат ли/имали ли са автономия(самостоятелна власт) както Крим винаги е имал от доста време насам?

209

Анонимен

преди 7 години

ТУК НЕ ПИШАТ РУСОФИЛИ,А БЪЛГАРОФОБИ. ОТ ВСЕКИ РЕД СТРОИ ТАКАВА ЖЕСТОКА ОМРАЗА И НЕНАВИСТ ЧЕ МЕ ПОБИВАТ ТРЪПКИ.

208

Оранжев клоун

преди 7 години

Пумпалите, как сте? Добре ли е чичко Тръмп? Сега прилича ли ви на клоун или все още е якият пичага който ще постави нещата на мястото им?

207

Анонимен

преди 7 години

В САЩ ИМА ОГРОМНИ ТЕРИТОРИИ НАСЕЛЕНИ С КИТАЙЦИ- ЗНАЧИ ЛИ ЧЕ ТЕ ПРИНАДЛЕЖАТ НА КИТАЙ, В БЪЛГАРИЯ ИМА ЦЕЛИ РАЙОНИ НАСЕЛЕНИ С ТУРЦИ, ЗНАЧИ ЛИ ЧЕ ТЕ СА ТУРСКИ..................

206

Я гледай....

преди 7 години

Хайдеее , и ква стана тя! Тръм бил про руски настроен...На Радев му се стъжни.А как си вярваше че някай ще го чуе и ще свали санкциите.

205

ед ин там

преди 7 години

ще трябва да си търси политическо убежище някъде на запад, че иначе нищо чудно да бъде и убит! Само че Путин малко или много си е патриот и едва ли и през ума му минават такива варианти! Невъднъж го е казвал- Крим е населен с основно в руснаци не от вчера или от днес, а от повече от 200години! Днес той е в пределите на тази държава, към която трябва да принадлежи! Въпроса е приключен!

204

Анонимен

преди 7 години

Настоявам НАТО да върне Косово на Сърбите.И тогава може да си помислим.

203

Прос Селендур

преди 7 години

До Анонимен 283Русия ще върне Крим на Украйна...ама на кукуво лято...или когато ти цъфнат налъмите...избери си кое ти харесва по вече...

202

ед ин там

преди 7 години

До анонимен 283,Като си ръб няма как да разбереш какво е това упорство! Връщането на крим в състава на Руската федерация консолидира руското общество много по-силно, отколкото си мислиш! Само при намек отстрана на Путин, че може да даде властта на полуострова отново на украинските власти(особено пък на тези, които са в момента на власт в Киев), рейтинга му автоматично ще се срине, дори миже да се стигне до импийчмънт! Пък и като се има в предвид колко са злостни руснаците относно предателите...

201

До 276

преди 7 години

САЩ са против анексирането на Йемен от Саудитска Арабия - ако такъв въпрос изобщостои. Не знам какво искат йеменците (как биха гласували при референдум). И още: косоварите сами си извоюваха свободата. А в ЛНР и ДНР има руски войници - иначе украинците да са си върнали досега земите. Помисли над разликите!

200

Анонимен

преди 7 години

Всички много добре знаят че Русия ще върне Крим. Не мога да разбера какво е това тъпо упорство от страна на Кремъл.

199

Анонимен

преди 7 години

Брей, какви коментари, какво чудо! Народа съвсем изпростя! Защо се пънете за тези, който не ви бръснат и за слива даже! Къде сме ние?