56

На острото обратното

преди 7 години

запишете го художествена гимнастика ,там ги оправят проблемните...

55

Съзнан Лоигиков

преди 7 години

Хахахахахаха левашка работа.Дайте 10 кинта на някой да тегли един пердах на хубостника мамин .Да види как е да си жертва .Ако не помогне дайте 2 лв на някой сириец .....

54

баща

преди 7 години

10 хил. години минимум основното възпитателно стредство за децата е бил БОЯТ.Е да ама сега за нЕкви си 30г.изведнъж съзнанието ни еволюира и вече с крещене и друсане се възпитава бъдещето на света.И изумен гледам какви КEЛEШИ градят бъдещето ни!Няма да забравя думите на един баща на мой приятел за боя:"А,аз не бия,аз пребивам!"Аз никога не бях видял в деиствие този баща,щото явно един бой в ранното детство,е държал "влага" моя приятел за цял живот,а момчето си беше хипер активно,но стана човек

53

Перко

преди 7 години

Браво на детето. Бий за да те уважават, че иначе ще стане същия лигльо като тези дето протестират. Ама не е лошо баща му да му регулира агресията с каиша

52

Анонимен

преди 7 години

Поздравявам цялата учителска колегия в 19-то СОУ с песента на група Контрол, "Бий хлапето"

51

Шлосер

преди 7 години

Прочетох статията и по пътя на логиката стигнах до един единствен извод.Бъдещият лидер на партия "Атака" расте и се учи в 19-то СОУ и показва завидни управленчески умения още от сега. Честито на Реформаторите и лично на Кунева за безценните реформи в образователната ни система. :-)))

50

изключване

преди 7 години

По мое време или ги детска педагогическа стая и чичко полицай биеше здраво! След, което изключваха или като в този случай директно ТВУ или помощно училище!!!!Както повелява народната мъдрост - злото трябва да се изкорени в зародиш!!!Ако подобно същество сега прави това - като стигне 18-20г - представете си какво ще е?

49

Анонимен

преди 7 години

а не могат ли за всяко лошо държание да искат "следващият ден да се яви с родител"? на 90-тия път току виж на баща му писне и не му забърше някой шамар, да го вкара в пътя.

48

като от виц

преди 7 години

В образователната система всички ли са луди? Чак протести... И общонационална стачка може би? Някакъв ***-третокласник и толкоз педагози, толкова институции, толкова отрудени държавни служители с месеци полагат ли полагат усилия да решат великия казус с един пик.л.ьо...

47

Анонимен

преди 7 години

в средното имахме един даскал по физкултура, с тези се заключваше в големият салон и след това излизаха послушни. Беше много, много убедителен .

46

Мунчо

преди 7 години

Неолиберализъм в действие- държавата в защита на престъпността-това са новите *** ценности. Как държавата да позволи да се изключи дете, като за предумишлено убийство с цел грабеж ефективните присъди са от по две-три години...Държавата се интересува само от правата на престъпниците, жертвите- да го д......хат!

45

Анонимен

преди 7 години

За това сте и възпитали такива хиперактивни деца и внуци - щото са се отнасяли като с животинки с вас. Хич не е похвално някой да се гордее как са го спуквали от бой като дете...Днешното поколение е огледало на ценностите на предишните! Престанете да обвинявате демокрацията, "запада", телевизията и Макдоналдс за ниската култура на децата днес! Като за пример имаш някакво хленчещо, мързеливо и злобно същество, обвиняващо Световния ред за простотията си, естествено че ще ти липсват ценности!

44

tonygl

преди 7 години

"Има дете има проблем, няма дете няма проблем"

43

Анонимен

преди 7 години

Това е образованието и педагогиката днес.... едно агресивно дете върти на пръста си цялото училище и никой не може да го пипне... ако някой от преподавателите му извърти 2 шамара ще го съдят, уволняват и т.н.

42

Гост

преди 7 години

Толерантността е нещо съвсем различно, и всички го знаем. Толерантни са хората, които познават правата си, а също и отговорностите си, и спазват реда в държавата си. Останалите живеят в джунгла и ги е страх, само дето джунглата има все още институции у нас, което е абсурд и затова се чувстваме странно))). Образователни също институции). Тази конкретно вече няма и глава - директорът си е подал оставката, което своеобразно е нормализирало ситуацията...Жалби до полицията му е майката, поне няколко

41

666

преди 7 години

Е дайте една хубава снимка на лекето и "родителите" му.

40

Анонимен

преди 7 години

Няма ли кой да тегли един бой на детето ? Едно 9 годишно обърна с главата надолу цяло училище... Ако не е добре с главата си има места където да иде.

39

Ал.

преди 7 години

До Анонимен А как да разбирам, така наречената НАМЕСА на Агенцията за закрила на детето? Да закриля пострадалите и уплашени деца или да закриля малкия негодник - бъдещ голям негодник? Има ли Агенция за защита на учителя - да го закриля от обиди, агресия, побой, закани, унижения???...Плащам в брой на кварталния безработен гамен, за да нашари на голо *** на онова пр...м..атче- добра "педагогическа" мярка, по МАКАРЕНКО!

38

Гост, до 41

преди 7 години

Не е толерантност, а страх. *** страх - "какво ще кажат медиите, ако научат, че в нашето училище има такова чудо, ще ни разкъсат, те така правят"; "какво ще кажат от РИО - ще ни скъсат от проверки, и на тях им трябва изкупителна жертва."; "родителите винаги са прави, без тяхно съгласие май, ужас, малолетен побойник не може да бъде обуздан, защото е техен син?! (а се забравя, че родителите на побойника, при жалба, би трябвало да могат да влязат в затвор...)

37

чичо Митко

преди 7 години

До чичо ЛюбоТака е колега, учителя не може дори да пипне детето с пръст, НО само ако има свидетели. Ако няма свидетели, може не само да пипа, но и да бърка по дупките.