9

Охранителят-София

преди 7 години

До 8:Фактите говорят! Не го е направил! И преди и след смъртта си! Ние не го знаем,но те си го знаят покойника! Така,че да не бъдем крайни,без да сме в час! Реално са можели да стрелят по него! Мискя,че са взели правилна преценка,но и обратното да беше пак шяхме да ги съдим! Житейската БГ нагласа е такава изчанчена!

8

Анонимен

преди 7 години

Ако щете, наречете ме ужасен човек - радвам се на съдбата на този ***!

7

Анонимен

преди 7 години

До Охранителят-СофияИ щото полицаите са преценили "правилно", тоя е можел да убие (с оръжието си, с колата) още хора преди да се претрепе на магистралата. Кое е правилното на тая преценка?

6

зяпнал

преди 7 години

Ми...дайте им на полицаите по една палка само, като боби-тата в англия.За какво ги разнасят тия тежки железа.

5

Охранителят-София

преди 7 години

Виждам ,че не ви харесва мнението ми,но преди всичко полицаят преценява ,според обстоятелствата,които не можем да знаем,дали да стреля в дадена ситуация,а не,че няма право да стреля! И това важи ,за всеки,който има законно оръжие! Както се вижда ,преценката да не застрелят психо престъпникът е била правилна! Притежаващите огнестрелно оръжие ,носят голяма одговорност и не трябва да са убийци!

4

chach

преди 7 години

tezi polisai da biaxa se samoubili che tozi ne e mojal da gi gramni.

3

Охранителят-София

преди 7 години

Този нещо не е наред със сивото вещество! За жена,разводи ,ограничения ,крие се, стреля по полиция! Не е бил добре горкия! Полицайте правилно са преценили ,че не са го застреляли лудия,психично болния,да си докарат тежест на плещите!Лека му пръст!

2

Анонимен

преди 7 години

Кога един полицай има право да стреля с огнестрелното си оръжие ? Когато го уцелят ли само или... ? Направихте ги тия полицайчета пощалиони

1

Анонимен

преди 7 години

Значи той стрелял ПО полицаите, а те му отвърнали със стрелба във въздуха. Жалка работа. До къде докараха полицията, да не смее да отвърне като хората на стрелба срещу себе си.