17

Не печен, ами опушен

преди 7 години

Пуша от около 25-28 години. Спирал съм цигарите многократно : преди да си направим децата; заради болест; от страх - когато прави и здрави колеги умрат за една седмица от прогресивно развиващ се рак. Ужасно е и да виждаш колежките как на 30-40 години са сбръчкани като бабички. В момента пак съм спрял цигарите, заради кожна болест, която лекарите твърдят, че е от цигарите. Мисля повече да не ги почвам. Когато ми се допуши поемам дълбоко и по-рязко въздух 2-3 пъти. Разлика се усеща и в леглото...

16

Анонимен

преди 7 години

Алкохолът разваля семейства и приятелства, води до психични разстройства и често до смърт, дали от пиян водач на мпс, или от нож в пиянска свада...

15

Анонимен

преди 7 години

Всъщност е първа но на кой му пука за пушачите, света е пренаселен, слабите не са нужни никому.

14

От Марк Твен

преди 7 години

До АнонименМного ми е любима темата с политиците. Сякаш извън земни са ги докарали с кораби на земята. Приятелю за тези политици отговорност имаме и ти и аз и другите. Колко е хубаво да мрънкаме и да се съжаляваме и да не правим нищо. Другите са ни виновни. Народа заслужава политиците които сам си избира. Това е ценностната система на обществото в момента. Дано тя да се подобри и развие и един ден да се гордеем с политици които служат на народа, а не го ограбват.

13

От Марк Твен

преди 7 години

До tanasisИ алкохола е много вреден. Факт, но не толкова колкото са цигарите. Освен това виж разликата. Изпушва един човек днес 60 цигари, яко се напушва и хората около него му се усмихват и даже смятат че му е много гот че се е напушил с цигари. Какво става с човека който изпива бутилка ракия и се прави на ***. Хората го отбягват и даже не го прилижават. Какво излиза? Лицемерие от обществото. И единия и другия е зависим, но пушенето е прието,а пиянството не е. Лицемери ли сме?

12

Анонимен

преди 7 години

Получих прозрение- животът е смъртоносна болест, предавана по полов път.))

11

стефчо

преди 7 години

някой писал ли е колко е вредна работата и с колко скъсява живота?

10

Анонимен

преди 7 години

До до 3Не е баш така, щото иначе нямаше да забранят рекламата и пушенето на обществени места! Или може би ...щом е забранено е по-сладко, върши по-добра работа за постигане на целите...;-)!

9

Анонимен

преди 7 години

Е как пък веднъж не написаха една статия за алкохола и последствията му??? Ясно е кой си плаща...До Марк Твен: стрсът е причина нр. 1 за тези болести, но и статия за колко е вредно да се работи, също не ми е попдала...

8

Анонимен

преди 7 години

До Марк ТвенА политиците, които ни убиват съзнателно...за тах кви мерки следват?

7

tanasis

преди 7 години

До Марк ТвенАлкохолът е също толкова опасен, да не и повече, ако се вземат пред вид и страничните последствия от него !

6

Марк Твен

преди 7 години

Има малка грешка. Пушенето е убиец 1 в нашето общество. Като се казва 3 се неглежира. Трябва да се казва истината. Хората които пушат трябва да знаят. Инфарктите и инсултите се предизвикват също от пушенето. Човек който ежедневно си вкарва на 6000 вредни вещества в организма си не е безобиден. Той е зависим само към едно от тях - никотина и заради него се тъпче с останалите отрови, ежедневно с години докато умре. Тъжно! Пешачите са наркомани и за това се убиват несъзнателно.

5

Анонимен

преди 7 години

Най-хубавото нещо, което човек може да подари на тялото си - да спре да пуши.

4

cmbvnxcvn

преди 7 години

Преди време гледах на такив статии като на научно популярно четиво. От както откриха рак на белия дроб на баща ми който винаги е пушил много не съм толкова лекомислен.Хора спрете или намалете цигарите. Дима затормозява дробовете, те не се отчистват и се скапват. Стягайте се и взимайте мерки не е майтап. Момента в който ми казаха че има рак беше много неприятен.

3

Анонимен

преди 7 години

Единствено в Бьлгария не са поети струващите 2000лв апарати за дишане, които подпомагат тежките форми на ХООБ.______________________________________________Ам като си избираме кметове като Ценко Ценко Чоков!

2

Анонимен

преди 7 години

Ако цигарите бяха толкова вредни щяха да поощряват употребата им.

1

Бау

преди 7 години

Ааа глупости. Не ги разправяйте тия на пушачите, те не вярват! Докато не ги застигне не вярват. Живота си е техен все пак! Това, че близките им ще страдат е маловажно..