25

Кукловодът

преди 7 години

До Бум НЕ майдан . ЦРУ се готиви да го убие . Това е казано в съобщението на руските спец служби до Путин . В момента в САЩ се наблюдава истинска война между службите . ЦРУ робуват на тези който дадоха 1 милиард на Хилъри за кампания . ФБР застава зад Тръмп , СС също застават зад Президента си като дори го съветват след встъпване в длъжност да не се показва публично поне 2 месеца . В САЩ предстой лов на вещици . Ще е грозно и мътно . Дано само да не направят някоя глупост .

24

Бау

преди 7 години

Ще го смъкнат много скоро. Твърде луд и не разбира нищо от управление на държава. Очаквам импийчмънт. Ако си изпълни заплахите ще стане страшно в щатите. Само си представям как се опитва да изкара 2 милиона нелегални мигранти-престъпници (въоръжени).

23

Бум

преди 7 години

Путин е предопредил Трънп че се готви майдан срещу него с участие на лица от службите на САЩ.

22

Кукловодът

преди 7 години

Ако добавим и към това вкарване на взаимоотоношенията на САЩ и Русия в разумни граници , инвистиране в изграждането на разрушените държави ги заробва не по-малко икономически откокото с войници . Пример - Германия след 2-та световна и планът МАРШАЛ . Но за всичко това се иска да има УМЕН човек и търпение . Което според мен в лицето на Тръмп Америка го намери . Лично за мен той ще е един успешен президент и ще повтори мандата си . Просто Обама остави много тежко наследстов и разруха .

21

Кукловодът

преди 7 години

Не съм съгласен с теб 24 . НЕ само агресиванта политика с армия е смисъла . Амеркиа все още е ПАЗАР номер 1 на света . Те могат да си позволят да водят агресивана пазарна политика , но съм им нужни ресурси . Статията като цяло няма нищо общо с реалноста и се базира на едно нещо , АКО читателя не помни или не знае какво е говорил Тръмп . А Тръмп ясно каза следното . Променяме ДАНАЧАНАТА политика която ще облекчи средната класа , Намаляме разходи за АРМИИЯТА , ПРибираме производството си в САЩ

20

Анонимен

преди 7 години

На Тръмп му предстои един голям импийчмънт от кенийските хакери.

19

aa1

преди 7 години

пише Ричард Коен в "Ню Йорк таймс" _ Няма нужда от коментар.

18

Анонимен

преди 7 години

Управлението му не е обречено, Тръмп е хитър и ще играе по свирката на съветниците, по скоро ще му се наложи да забрави всичко, което е казал на предизборната си кампания - ако Америка не води агресивна политика, с този космически дълг е загубена, и *** знае че ако отпусне кредит на щатите, трябва да забрави за него, просто хората си плащат за протекция, това е световния полицай, и ако той реши да се пенсионира, хората ще го разчекнат.

17

Тръмпинатор

преди 7 години

Три думи, от които либералите мокрят гащите:Тръмп. Двайсет. Двайсет.Четири думи, от които либералите пълнят гащите.Тръмп. Двайсет. Двайсет... Четири.

16

Анонимен

преди 7 години

Не само вият на умряло, а и се опитват да пуснат Тръмп по пързалка.

15

Анонимен

преди 7 години

До Наблюдатеб БНТА имаш ли лошо предчуствие за себе си? Би трябвало.

14

Анонимен

преди 7 години

ОБРЕЧЕНО Е НА УСПЕХ И ДВА МАНДАТА.

13

Алекс

преди 7 години

до: dpДе да знам, вярно че Буш не беше толкова арогантен, но пък беше тъ;п та свиреше. и изкара 2 мандата. От последните десетина президента мисля само Обама имаше мозък за собствена политика. Останалите трябваше да са само лице и толкова. От една страна е добре че Тръм стана президент, все пак новото поколение само е слушало за недоимък и страдание и приема свободите си за дадедност. От друга може да е достатъчно вдетинен че световна война да отпочне и си заминахме всички. Ще поживеем и ще...

12

123

преди 7 години

До dpИнтересно, къде си живял през последните 8 години.

11

Анонимен

преди 7 години

Глобалните медии може и да *** и нервничат, обаче американските борси вървят нагоре с всеки ден до встъпването му в длъжност. което всъщност е много по-важното - хората с парите му имат доверие. А то остава и да му нямат, това е единственият човек ставал 2 пъти милиардер!

10

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ще дари на всички по една розова плюшена маймунка.

9

Анонимен

преди 7 години

"Ню Йорк Таймс" не беше ли средство да масово осведомяване?Откога стана врачка?

8

Анонимен

преди 7 години

Още една "фейк медия" се очертава на хоризонта.

7

Анонимен

преди 7 години

Докога ще четем за тоя опипвач на жени, между Тръмп и имигрантите в Кьолн няма никаква разлика.

6

Анонимен

преди 7 години

До Наблюдатеб БНТГотвят му нещо...ще видите в петък!никой не обича ушaнките