26

Анонимен

преди 7 години

Koga pochva lovniya sezon

25

Хах

преди 7 години

Тази женица дето се е взела на сериозно, защо не казва, че терористите им са местни, а не бежанци? Имат си вътрешни проблеми с интеграцията на заселници от бившите им колонии, които отхвърлят от френското общество и радикализират насила. Като затвори границите местните ислямисти ще продължат да се взривяват, защото са отрастнали във Франция и са жители на страната, но не намират място в обществото. Аман от популисти .

24

Анонимен

преди 7 години

От 91 коментара сте оставили 29. Не сте изтрили нито един ***.

23

Путьо

преди 7 години

Все едно слушам рубладжията Болен Лидеров

22

Анонимен

преди 7 години

Нещата които говори са съвсем верни и правилни. Съвсем свестна жена. Не виждам нито да е расист нито фашист. Излиза че това което знаеме за нея ни е внушавано от нашите медии. Най вероятно французите ще я изберат

21

Анонимен

преди 7 години

След Брекзит следва Фрекзит и ЕС отива на кино.

20

Анонимен

преди 7 години

Френската рубладжийка вече гушна 9 милиона евро от фалиралата вече Руско-чешка банка а сега очаква джудженцето да и кихне още минимум 22 милиона, на колкото оценява кампанията за президент.

19

хехе

преди 7 години

и какво ще направи госпожата като излезе от ЕС - ще се присъедини към Алжир:-))). Аман от женки в политиката. Да ходи да си гледа децата и да не ни занимава с фантазиите си.

18

Изолионист

преди 7 години

Мар ийка накрая ще остане само с илюзиите!

17

Анонимен

преди 7 години

ЕС е пътник.

16

Койчо

преди 7 години

Мадам е върла комунистка всичко което четете тук е половинчато, мнението на французите е далеч по рязко и не и вярват,на изборите ще и направят общ фронт и няма да я допуснат до властта а тя след 5 години няма да е толкова симпатична

15

Педератора

преди 7 години

Аве Моди! Май някои хора ти намериха цаката. Тоя сайт пропада от ден на ден. Трият на поразия, после тритите отвръщат на удара

14

ГАДОРЯН

преди 7 години

До 2025 ЕС ще е в историята! Той е по зле и от СССР. Обречен е на разпад. Ако не бяха пуснали африканците и азиатците имаше бъдеще. Но не би. Осввн това Европа я чака и война, гражданска. Местни срещу пришълци. Въпрос на време е. Кое ли събитие или личност ще взриви бурето с барут? Ще видим.

13

до 19

преди 7 години

Пълни глупости. Кой с кого иска да общува изобщо не се определя от такива самозабравили се шоро..и като теб. Русия е велика, защото има достоинството да се противопостави на еднополюсния модел в света. Такива динозаври като теб не могат да проумеят, че подкрепят остарели структури спиращи развитието на света.

12

Пешо*

преди 7 години

Услуга ще е. Като *** сам да се изхвърли.

11

Гроздан

преди 7 години

Явно кака Мари-Пена иска да освободи от визи страните от третия свят, че чернушките и арабелите са и малко, а пък ЕС не дава.

10

Анонимен

преди 7 години

Да се разпада това недъгаво образувание наречено ЕС. Дееа и *** име .

9

Анонимен

преди 7 години

ЕС Е 50% ТОВА Е ГЕРМАНИЯ!!!! ПЛЮС ПО 10% НА ДЪРЖАВА КАТО НИДЕРЛАНДИЯ ИСЛАНДИЯ МОЖЕ БИ ХОЛАНДИЯ И ГОТИНИ ДЪРЖАВИ!!!И С ФРАНЦИЯ И БЕЗ ФРАНЦИЯ СЪС ВСЕ ИСПАНИЯ :D НО МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ ФРАНЦУЗИТЕ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ОТ ЕС ЩОТО ТЕ НЕ СА СТУДЕНИ И СЛАБОУМНИ ХОРА КАТО ВЕЛИКОБРИТАНЦИТЕ :DТЪЙ, ЧЕ ПУТИНОФИЛИТЕ СА ПУКНАЛИ И УМРЕЛИ ОТ МЪКА !!! А ТОВА, ЧЕ ХАХАВОТЕЛА ЩЕ Е НАЧЕЛО НА САЩ САМО ЩЕ СЪСИПЕ САЩ НИЩО ПОВЕЧЕ!!!

8

И кво от туй?

преди 7 години

бананите пак ще са по 1 евро килото.

7

Анонимен

преди 7 години

Франция в Евразийския съюз. ура.