34

BG

преди 7 години

БДЖ заедно с държавните университети са последните комунистически структури в страната. Колко "странно" е че и двете са фалирали ! Нямат пари за отопление на влаковете, ама за нови униформи с червени връзки - имат! За атракционни влакове - също! За футбулен отбор - пак пари има ! Вчера имаше изказвания от БДЖ че всички влакове били отопляеми - долна лъжа !!! Ясно се видя от репортажа по телевизията че се пътува във влакове без парно! Но наглостта на БДЖ няма граници!

33

До 37

преди 7 години

Отчаяние ли? На когото не му оттърват условията в БДЖ-то, да не пътува с влак. Пътниците по тези линии масово пътуват гратис и затова няма пари за поддръжка на влаковете и иниите. БДЖ не са социална институция. Щом не е изгодно, да спират линиите и проблемът е решен. Пътниците да си намерят друг транспорт! Да си купят велосипеди, например.Тези влакоспирачи са обикновени бандити. Ние - вие и аз, им плащаме транспорта с нашите данъци, защото линиите са гуубещи и държаватра дотира тази лудост

32

Проблем-решение

преди 7 години

Щом държавата не може да се справи с пътническите превози, да направят, както направиха англичаните, шведите и т.н. - да приватизират железниците! Тогава ще имате редовни влакове, които ще цепят секундата, ще имате отопление във вагоните, интернет и всичко друго, както си му е редът.Имайте предвид обаче, че последния път като пътувах от Лондон до едно градче в Шотландия с влака, всичко беше перфектно, но билетът ми беше 112 лири, а самолета до Глазгоу беше 60 лири :-)

31

Нас

преди 7 години

Отчаянието е страшно!!! Защо ли все при Вожда се самоубиват,палят сега и на линията масово застанали !!!

30

хм

преди 7 години

народът е бесен от беззаканието и нехайството на властта! ЩЕ ИМА ВЪСТАНИЕ И НАРОДНА РЕВОЛЮЦИЯ! Властта се е окопала в своето безочие срещу народа, но ще има мъст! А на някои шишковци ще им се наложи да отслабнат!

29

Анонимен

преди 7 години

За положението на БДЖ е виновен на първо място завряния зет. Много активи(локомотиви и вагони) на БДЖ бяха приватизирани с предприятията и съответно дадени за скрап или продадени без БДЖ да вземе стотинка. Въобще по-време на тъмния зет беше тъмна Индия. Няма ли да се намери един прокурор да го осъди!

28

Анонимен

преди 7 години

Тези хора не са добре. Това не е лека кола или автобус, това е влак с голям спирачен път. Като нищо е можел да мине през тях. По-неадекватна форма на протест от това здраве му кажи.

27

Нас

преди 7 години

Заемите не са за Белене ! Да от тях се плати ! Но помисли защо се стигна до тук!? За да плащаме скъпия ток нас Костов и Америка!!ш

26

Анонимен

преди 7 години

Ми щото заемите са за вашите далавери с Белене, винетките не са скъпи, а икономиката е на плюс.

25

Анонимен

преди 7 години

Съд и разстрел за цялата соц. русофилистиична-путинофилскаа измеет!

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Не знам за народа, но ти явно си изключително глупав щом не различаваш РАДАН КЪНЕВ (когото наричат "Радка Дълбоката") с летеца и генерал Радев!Ама то и глупостта си избира добри приемници!

23

До 20

преди 7 години

"Само в Англия влаковете са на плюс" А какво става в Шотландия и Уелс?

22

Той

преди 7 години

Поредното доказателство,че еволюцията в област Шопия е спряла, още по времето на Дарвин. Защо не протестирахте така при новите 20-тина млрд заеми ? Или за скъпите винетки ? Или за ниските доходи ? Или за поредното безчинство на шебеците ?

21

Анонимен

преди 7 години

Закриваааай!

20

Анонимен

преди 7 години

ОТ 1990Т РЕФОРМИТЕ СЕ ДВИЖАТ БАВНИЧКО, ТАЙНИЧКО И ОТВРЕБЕ НА ВРЕМЕ ЗАКЪВНЯВАТ. Така е и нз изтока, и по лошо. За това руснаците са тук.

19

Вихър Райчев

преди 7 години

Точно така,"огромната" скорост от 60 км/ч е мноооого опасна!

18

Анонимен

преди 7 години

Потресаващо! Не съм чувала за подобна дързост в България. Хората са били отчаяни и готови на всичко - дори да ги премаже влака.------------Хроничният мързел и гласуването за такива като Станишев и Радев води до такова оглупяване.И аз съм потресен!

17

Анонимен

преди 7 години

***, ганчооо, гарите нямат нищо общо с БДЖ, те са на НКЖИ. А прочети малко и тогава си давай експертното балканско мнение.

16

Анонимен

преди 7 години

До ГанчоТо няма нефалирали железници в света, моето момче, само в Швейцария и Англия ЖП е на плюс. Друг е въпросът Орешарски как ограби нашето БДЖ!

15

ШАРАН БГ

преди 7 години

Сиромахът като закъснее за работа 3-4 пъти, пука ли му на чорбаджията " ЗАЩО ?" Бърка се и неговата работа и ...... и го изхвърля като помия от алуминиев леген. Гладни ще се намерят!!Тогава какво им остава на нещастниците - по-добре под колелата на бързащия влак. Преди да осъждате, помислете до какво положение са докарани някой хора в РБ от своите некадърни управници !!!! И какви" велики" синдикати имаме !?!? Само един фасон и нищо по-вече...........