69

инфо

преди 7 години

Хаха, Путин хаквал, вярно ли е, той голям спец бил, не знаех!:)))

68

Анонимен

преди 7 години

Скитник ама долара пада спрямо рублата а се качва спрямо левчето хак да вие

67

Анонимен

преди 7 години

Издуханата дядка ще му фалира бизнеса има един лаф лакомо дьупе крьв кьенза стой си в небостьргача Трьмп и си глей бизнеса кьде се вреш !

66

Скитник

преди 7 години

А колко е долара, " зелената тоалетна хартия де" към 1.85 за долар ?! Личи си че САЩ отиват в " миналото" 😊😊😊😊

65

Анонимен

преди 7 години

Русия Китай вперед размажете му прическата на тоа бизнесмен ПОЛИТИКАТА И БИЗНЕСА са две много различни неща и дядо Трьм скоро ше го усети

64

Анонимен

преди 7 години

Доминиращото положение на САЩ отива в миналото.

63

Толкова

преди 7 години

са трезво мислещи че вечезамръзват от трезво мислене.А пък щом БСП била гласувалаза санкции това си е нейн проблем.

62

Анонимен

преди 7 години

Всички са принудени да се съобразяват с интересите на Русия.

61

Анонимен

преди 7 години

А Русия е държава,която вече Е игнорирана. И то от всички трезво мислещи държави.

60

Анонимен

преди 7 години

Путин не е никой да бере нищо.Русия е Регионална сила в източния блок.САЩ е световна свръх сила и ще бъде.Другото са ви ваши бесепарски мечти.

59

Анонимен

преди 7 години

Световните дела се решаватна небето. Не се залъгвайтече има случайности. Путине предопределен да владеесвета -- не случайно името муе Владимир Владимирович.Зад него стоят и го направляватбожествени сили.Това го разбира и Тръмп.Той е умен човек.

58

Михаил

преди 7 години

До НадяТи и твоето семейство нас нормалните хора изобщо не ни интересува за кого ще гласувате

57

Анонимен

преди 7 години

Путин има на свое разпореждане30-тина олигарси.Тръмп просто еследващият олигарх с не същия, но подобен команден интерфейс, който навсичкото отгоре е извикал и другиолигарси в правителството си.След като се знае с какво се занимаваНСА да казва на Путин че не трябвало повече да хакват е направо смешно.

56

Анонимен

преди 7 години

Тръмп няма тесни връзки с Русия, тези митове бяха родени от Обонго и компания, за да го унищожат на изборите за да спечели Хилъри. Това се случи само защото Тръмп прояви здрав разум и подкрепя комуникацията с Русия, както и затоплянето на отношенията. Дори някои от вашингтонските *** го разбраха, макар, че някои се самозалъгват, че щял да поеме щафетата и да довърши Русия. Груба грешка разбира се, защото Тръмп току що прегази американските служби, за да постигне това затопляне.

55

Анонимен

преди 7 години

Доналде, Доналдееее, предполагам напълно ти е ясно, че руснаците вече отдавна са научили и анализирали всичко за теб и поведението ти до най-малка подробност, направили са ти психологически и всякакви профили, изработили са стратегиии за всяка твоя възможна стъпка с поне 50 хода напред. Доналде, Доналде, ти не си Путин, ти с нищо не можеш да изненадаш руснаците. Гледай там си оправяй Америката доколкото можеш, че нещата там изобщо не се развиват на добре.

54

Анонимен

преди 7 години

"Не знам дали ще се разбера с Владимир Путин. Надявам се, че да. Но има и шанс да не се разберем, добави той."Ще се разберат. И двамата показаха, че са отворени за диалог, което е най-важната стъпка за започване на преговори. Това не беше възможно по времето на кенийския ***, който издигна стена пред Русия, започна медийна антикампания, военни провокации срещу Русия и започна да поставя условия Путин да направел това и онова за да започнели да си говорят... детински изпълнения в общи линии.

53

Анонимен

преди 7 години

Путин не зависи от Тръмп.Тръмп е като клон със зрели плодовеот дърво в съседен двор новисящ над двора на Путини той има законното правода обере плодовете.

52

Bai ganu

преди 7 години

До АнонименIzli6no e da ti se obiasni ti si s primitivno razbirane na elementarni ne6ta,jivei si v tvoia bezmislen sviat taka ti e dobre

51

Тръм към CNN

преди 7 години

"You are fake news"A само да знеше за тоя бг сайт!:):)

50

Bai ganu

преди 7 години

До АнонименPravilno si razbral ot tam tragva vsi4ko I ako ne si jivial v pravova darjava to az Sam I vijdam kade e na4aloto na vsi4ko ot tam I ot obrazovanieto tragva uspeha na modernite ob6testva