94

Анонимен

преди 7 години

До Кашпировски...Споко, всички ще сме се одървили от студ още в мандата на Боко и няма да можеш да гледаш какво ще става при Радев. А за Нинова, благодаря за прогнозата! И аз мисля, че ще спечели!

93

fred 13

преди 7 години

Късно е чада ....мандалото лупна ...!!!Къде ли бяхте до сега ,че сега се активирахте като Вулкан ... ?

92

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 111И аз това му обяснявах на онзи дървен гербераст за отказа на Румъния да ни продаде ток, ама то не чува и не иска да чете друго, освен фейса на Боко! А там такива неща не пише....

91

Един от Северозапада

преди 7 години

Продължение на 117. Всички ще крадат, мамят, лъжат, обещават.Въпросът е, да го правят поне 50 на50, и да работят малко за тая държава и народа и. Защото Герб ООД работеше 99,99% за себе си, и само ако нещо стане, ако народът не може повече така, и надигне глава, отпускаше по някоя троха и на него, но след задължително шикалкавене и отлагане, а после-колко много били направили , дали цял 0,01 процента на народа, и забележете, лично Борисов го даваше, от неговите спестявания,сигурно.

90

Кашпировски...

преди 7 години

СТУДЕНОТО ВРЕМЕ ГО ДАВАТ ДО НАЧАЛОТО НА АПРИЛ!!!!Ше видиме как ДЪРТОФЕЛИЯ НИНОВА И ДЕБЕЛЯНА ЙОТОВА .....ШЕ ЧИСТЯТ ШОСЕТАТА И КАРАТ ВЛАКОВЕТЕ !ДАЛИ ТОГАВА "ЛЕТЕЦА НА БКП"------НЕМА ДА СТАНЕ и МАШИНИСТ ОТ БДЖ ХА,ХА,ХАА..ЩО ДА НЕ СТАНЕ ......КОЛКО МУ Е...??!!!!

89

Анонимен

преди 7 години

До ДА ВИ СВЕТНА:Забелязват се затихващи функции и отчаяни движения, но при ГЕРБ! Разпърхали са се като заклано пиле и не знаят къде са! Големия Мачо свиква спешна седянка, да набие чемберите на непослушните и виновните за провала. Винаги има виновни, за да е голия цар в бяло!

88

Един от Северозапада

преди 7 години

Спокойно, колеги по форум. 22 наближава, колкото и да не им се иска.Идва служебно правителство, а Герб слизат от сцената, и отиват при НДСВ и СДС.Идва нов началник,а както казват по нашия край-"На нов началник и малко п-р-а-с-е не се радвай, че не знаеш след време каква с-в-и-н-я ще станат!".Историята се повтаря непрекъснато.Още от Алеково време, всеки се стреми към "Солунската митница", кой каквото и да ви говори , там е описано всичко, кой, как, защо и кога иска да е във властта.

87

Анонимен

преди 7 години

Референдума не премина . Както казваше Мамута от Банкя по повод ,,референдума ,, за Нефтопровода - народа не гласува и си каза тежката дума .Сиреч -не иска мажоритарен вот щом не е доходил да гласува .

86

98523

преди 7 години

До ДА ВИ СВЕТНА:Да , ама остава моралното задължение да преразгледат изборната система , не може да се пренебрегнат 2.5 млн .души / поне на теория , с гласуването си на субсидия от 11 лв , партиите показаха ,че не се интересуват от мнението на хората, ГЕРБ също не ги хвана срам /Не само различните конвенции / Венецианската примерно / посочват , че изборни правила не би трябвало да се пипат минимум година преди избори , а и здравия разум го изисква

85

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ са историяНикога повече няма да управляват

84

Анонимен

преди 7 години

"Румъния: България искаше ток, отказахмеОт българския Електросистемен енергиен оператор потвърдиха"С ГРОБ иде режим на тока!!!Баце ше ви баца.....

83

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 7 години

СЛЕДВАЩОТО НС /след изборите/-------ИЗОБЩО НЕ Е ЗАДЪЛЖЕНО ДА СПАЗВА ИСКАНИЯТА НА РЕФЕРЕНДУМА, ЗА МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ!ТОЧНО ЗА ТОВА --БКП/бсп , НЕИСТОВО ОТЛАГА ТОЗИ ВЪПРОС ДА СЕ РЕШИ В РАМКИТЕ НА ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ!!БСП----КАТО ПАРТИЯ СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ , НЯМА ИНТЕРЕС ОТ РЕШАВАНЕТО НА МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ!

82

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 103Ти му викаш Куме Иване ..... то си знае неговото! Герберските медии са само едни, но хората четат и на други езици, освен банкянски!

81

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 102 Европейски русофоб който е на заплата от С***орос и абсолютно пионка на Омамата.Това е предателят Росен, който с измама стана президент!Малка редакция ти направих! Ха ха!

80

срамота ГЕРБ

преди 7 години

избори по сегашните правила , после ще има достатъчно време да се смени избирателната система .А Радев , ако има чувство за хумор / да им полази малко нервичките на политиците / , да инициира референдум за ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА , пък после да си избираме депутатите мажоритарно .Както е във Франция / надуха ни главата с нея от инициативния комитет , ама пропускаха да казват че тя / ФРАНЦИЯ/ е ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА /Защо субсидията остана същата ????Хората и там се проинесохме

79

анонимен

преди 7 години

Търга за строителството на АМ Хемус е ясен -печелят го Хидрострой,Водстрой 98 и Пътстрой Бургас. Честито,фирмите на Борисов и Пеевски пак са на линия.А вие спете спокойно българи и сънувайте цветни сънища!!!!!

78

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ по зле от седесарите на Иван Костав. Старите седесари поне имаха чест. Герберите искат още власт даже и след като подадоха оставка. Видяхме ги на какво са способни - заеми до гуша, за народа суша. Два пъти изкараха по две години - толкова им е " капацитета" и народа им го показа на изборите за президент.

77

Анонимен

преди 7 години

Точно така за декември месец 2,5 милиарда и още три четири седмици още милиарди.Б..си краденето.----------Ми да, лихвите и главницата по вашият заем за Белене си вървят.

76

Анонимен

преди 7 години

Това, че в продажните медии и от централата на ГЕРБ не ви го казват, не значи, че не е вярно. Чети бе, гербер, търси и чети, не само Винету! Искали сме ток от Румъния и са ни отказали, защото и при тях е студ. Сега ще с--------------То медиите са само едни, бе червен каскет. Чети медиите, не да ми гледаш пресконференциите на Нинова и Йотова и да си мислиш, че това са медиите!

75

Анонимен

преди 7 години

Европейски русофил, който е на заплата от Кремъл и абсолютно пионка на Путин.Това е предателят Радев, който с измама стана президент!