40

PD

преди 7 години

Ето ви ситуация:Вървя по улицата, вечер, наперен, щото имам пистолет и съм сигурен. Обаче мисля дали, няма опасност щото, да го извадя навреме.Шумна компания приближава. Я да го взема в ръка, за да съм по сигурен, нещо се оплитам в дрехата и не го набарвам. Почвам по нервно да го напипвам.Компанията се изравнява с мен, аха го набарвам и компанията ме подминава, а в нервността си произвеждам изстрел в пръста си. И после същата компания ми се притичва на помощ.Добре че е газов, и не аз, а колега.

39

PD

преди 7 години

Ще се повторя, за последно. Или ядеш, или гориш.Българина е разединен. Обединение, а не доминант на една каста над друга е решението.Може би искаш да си Бог, и да решаваш кой да живее и кой да умре.Обикновения американски ***, с оръжие прави точно това, докато не срещне друг, който да го прати в отвъдното.За запада е нормално, щото съвестта им е подменена с норма на правото.А полицая по долу дето се скатава, оти бре не си вършиш работата.Нали си въоръжен, или си от друг народ (разединен)?

38

Анонимен

преди 7 години

ИСКАТЕ ЛИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА ЛИЧНО ОРЪЖИЕ ЗА САМООТБРАНА + -

37

Анонимен

преди 7 години

Сърбите са шовинисти, а това няма нищо общо с честта и достойнството!

36

RUSSIA the best

преди 7 години

Питам аз Елица , написала статията , била ли е въобще някога в Сърбия , конкретно в Белград ? Та като чете човек статията остава с впечатление , че по улиците всеки ходи с автомат или пистолет , което изобщо не отговаря на истината.

35

saki

преди 7 години

Ако сме безпристрастни ,страната в Европа ,с най много оръжие на глава от населението,безспорно доказано е ,че това е Швейцария.

34

М, да ...

преди 7 години

До PDНе, не е въпросът да заобикаляме или нарушаваме закона! Свободното носенето на оръжие от гражданите предполага и висока култура и отговорност на обществото при ползването му! пп. така както е днешното положение единственото се удължава - бавна и мъчителна смърт - агонията на България! Иначе като Сърбия, бързо изчистване от плявата и възраждане!

33

PD do 36

преди 7 години

Правилно попе!Мъдър си.Респект!

32

стрелец

преди 7 години

Месечина,Месечина,Ой,ой,ой,ой!Бум,бум,бум,бум....пуц,пуц-"Калашников,Калашников...

31

PD

преди 7 години

Е и аз това казвам. Когато някой ти дава/разрешава оръжие, това задължително ще е с инструкции, как и срещу кого. Когато дойде време, дружно да ни потрябва, ще намерим начин да се въоръжим. А следейки тенденцията, тази статия не е случайна. Вероятно в плана влиза въоръжаване на определена прослойка, барабар с инструкциите, към кого да го насочва. Естествено за да остане скрито, ще е по масово разрешението, но инструкциите ще отсеят таргета. Другите просто ще го притежаваме, по отделно

30

Анонимен

преди 7 години

Жалко че ГолУемите патриоти в сайта ако им хвърлиш една пиратка ще се подмокрят те са силни само пред Компа.

29

АК-47 (173 бройки)

преди 7 години

Да дойдат сърбетата да видят какъв арсенал имаме в Казанлък.С квартала цяла Сърбия може да изнесем и ще е стъкло след тях всичко... :)

28

Дакота

преди 7 години

Крайно време е Сръбския почин да се използва и у нас! Не се ли защитиш сам, няма кой да те защити! С тия нефелни ушати,които са само регистратори на събития,нищо не става! Ще ме стрелят ,бият и аз сголи ръце само ще подсмърчам! Хайде нема нужда! Акойто използва оръжие неправомерно да си носи отговорноста! Особено сега с нашествието това е наложително! Съдбата на давещия се е в негови ръце!

27

razgradski pop

преди 7 години

извадиш ли пистолета, автоматически ставаш мишена...

26

Едно ченге

преди 7 години

Като прочетох статията разбрах защо * в Сърбия са кротки, а у нас ни се качиха на главите! Проблема не е в оръжието, във Великобритания откакто го забраниха напълно за граждани около 1995 - 1996г. се развихри такава престъпност, да си майката. Свободния човек има право да носи оръжие и да се защитава, роба не! Това е разликата, вижте Швейцария, вижте и България. Факта, че човека срещу теб може да не е беззащитен е силен възпиращ фактор.

25

М, да ...

преди 7 години

До PDКой не е поискал той не е намерил начин да притежава оръжие в България! Неслучайно дадох пример в предишният си пост с Борисов - Страхливеца дори се е бил обкръжил с охранители, чрез собствена частна охранителна фирма! :))

24

М, да ...

преди 7 години

До PDСъжалявам, но по македонска /може би е и българска/ традиция мъж без оръжие /нож/не е мъж, само допреди има-няма 100на години!

23

Ченге

преди 7 години

Да не си мислите, че за тия пари ще си рискувам живота за вас?! Никога! Ще се скатавам, ще обирам дребните нарушители, няма да регистрирам престъпления, пак ще се скатавам и накрая ще взема голяма пенсия и 20 заплати. Оръжие ли?! Никога! Да ви пребиват. ***!

22

PD

преди 7 години

Не знам само що си мислиш, че като имаш оръжие, ще спреш изтреблението на Българина и Българщината. Може би ще влезнеш в просветното министерство и ще ги заставиш да учат децата на ум и разум, или ще се сберете банда страхливци, станали смели с патлак и ще решите геополитическите проблеми. А аз смятам че най вероятно ще се скарате с комшията за парко място, щото хич не ви пука, че системата не работи, а ви пука само да сте добре. Те за това и зад граница е спасение, ама аз си вярвам де. Прав си

21

Анонимен

преди 7 години

Сърбите са руски ***!