24

Анонимен

преди 7 години

Да оставим всичко на страна, но неспазването на една абсурдна процедура, какво променя факта, че е извършил нарушение? Защо трябва полицията да доказва кой е карал? Собственика на колата трябва да докаже, че не е карал той и да посочи имената и ЕГН на другия водач и в случай на лъжа да има строги глоби и наказания. Законите са на страната на нарушителите и докато не се отстрани това, няма да има оправия.

23

Анонимен

преди 7 години

Добре че не е бил в Плевен на територията на второ районно управление. Там пишат актове и седмица след произшествието и след анулиране на първия протокол съставят втори без да предоставят новия на ответника. Страхотна система и за това на територията на това управление на МВР бъдете особено внимателни.

22

Анонимен

преди 7 години

Опа, директно си копирам части от статията за бъдещо ползване. Нищо чудно и на мен някога да ми пратят честитка, поне ще знам как да я оспорвам в съда, мерси!

21

Иван Пешев

преди 7 години

Сами трябва да си ги търсим тези, има кръстовища които ни пресичам без камък в ръката пък който бърза толкова едва ли ще го сбърка счупено странично стъкло ако иска и да слезе.

20

Анонимен

преди 7 години

От къде да знае, горката машинка, че е заснела кола с висше същество? Ако беше пък полицайче, може да го уволнят. Въобще, много нещастен случай, малка трагедия. Добре е все пак, че се е разминало без жертви. Надяваме се, депутата не е бил обезпокояван с толкова дребен, чисто човешки, елементарен, простосмъртет проблем.

19

Анонимен

преди 7 години

В такъв случай ще си перем със 150 км при ограничение 60 и ми дреме на шапката! Щом като за селянжърите законите не важът та за мен ли ще важът? Няма свидетели няма подписи а по снимка ше ме фанат да ме поразодат. В мутренска територия законите са врата в полето само баламите минават през нея.

18

Анонимен

преди 7 години

Могъл- направил.Като няма кой да го накаже, така ще е.

17

Анонимен

преди 7 години

Значи така са направилизаконите дупетатите че на практика те не са никаквизакони, а имитация на закони.Искаме да върнат обратнозаплатите за несвършена работа.

16

Анонимен

преди 7 години

Чак пък ,,летял" със 115 км.,ми звучи смешно...

15

Наблюдател

преди 7 години

Сега като не могат да глобят депутата да глобят полицаите за несъвършена работа. Иначе ще си помисля, че не искат да си свършат работата, защото някой им се е обадил да не си свършат работата. Ето такива хора ни управляват, нищо не се променило.

14

Анонимен

преди 7 години

България не е държава. Това е село в което всеки си прави кавото си иска. Няма закони, няма правила, няма съд. Всичко е едно голямо село, ей това е. Пълна пародия.

13

една

преди 7 години

Голяма част от актовете, издадени от КАТ, падат в съда поради некомпетенция на съставителя (което може да е умишлено, защото е взел едни пари, примерно). Това ще се оправи само и единствено, когато СЪСТАВИТЕЛЯ ЗАПОЧНЕ ДА НОСИ ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ за всеки случай на оборен в съда акт поради нарушение на административната процедура по съставянето му.

12

ДО РАЯТА

преди 7 години

Депутатите имат права .Те могат да се движат в трафика със съобразена за тях скорост , дори да предизвикат катастрофа и да убият деца и майка .

11

Овцедушко

преди 7 години

Бе-е-е-е...Кво се пулите, бе? Къде сте виждали овца да пише?!

10

бай Петко

преди 7 години

Оставете човека на мира. Бързал е да отиде на лю...на среща с кмета на Симитли. Бойко го е похвалил !

9

Анонимен

преди 7 години

Мама му, до кога ще спим бе хора, ние наистина сме овце. Какво трябва да стане в тази държава, че да кажем стига толкова, кого чакаме?! Левски от гроба няма да стане!!!

8

Кратун

преди 7 години

Този и колегите му не гласуваха ли нещо друго за превишаване на скоростта с 50 км/ч над ограничението? Затвор, отнемане на книжката за повече от 6 месеца? Или това ще важи само за нас?

7

Момо

преди 7 години

"Законът изисква още в акта да са посочени трите имена и точните адреси на свидетелите и техните ЕГН, като поне един от свидетелите да подпише акта."Сериозно?Ето защо никога няма да стана свидетел за каквото и да било...

6

ЗАКОН

преди 7 години

По новия Закон трябваше да лежи в Затвора 3 години .

5

зяпнал

преди 7 години

Е, няма така наглост !!! Ама наистина няма !!!Вместо да се засрами и да си плати акта, бокл.укът му с бокл.ук, той жали в съда ???!!!А ония продажници услужливо намират 100 кладенеца с вода да го отменят ??!!Както каза човекът отдолу - закривай тая скапана държава!