38

Анонимен

преди 7 години

В Русия гейове има само в правителството. Жените им бягат панически. Няма гейпаради, защото те тия там правят военни паради и така си го набиват одзад. Например много се кефят, като направят някой танк, така че да спре на парада. И после танкистите, нали разбирате...

37

Анонимен

преди 7 години

"Наясно съм. Дали разбираш разликата между двигател и човешки организъм или си на антифриз в момента ?"Според теб ако съм на антифриз ще съм в състояние ли да пиша, глу пако? При -62 наясно ли си каква е логистиката на алкохолните доставки? Някога пил ли си сироп за кашлица поради липсата на алкохол наоколо?

36

Анонимен

преди 7 години

Впрочем сибирячките не са рускини. Рускините са в Маасква. И в Питер не са рускини. В Маасква лятото е падала много често градушка. Резултатите са потресающи.

35

Анонимен

преди 7 години

"Да не би руснаците да се надяват че при -62 градуса антифриза някак ще им помогне ?!"Ти наясно ли си за какво се ползва антифриза?

34

Анонимен

преди 7 години

За Русия - добро или нищо. Едноминутно мълчание.

33

Анонимен

преди 7 години

"-62 градуса в Сибир!"Сега разбирате ли защо пият антифриз? Вие изобщо не сте в състояние да разберете за какви климатични условия иде реч.

32

Анонимен

преди 7 години

Баси колко е тъпите русофоби има тук. Дано да удавитес в сойта злоба.

31

Анонимен

преди 7 години

51 - Кво да си мечтая, писнало ми е.

30

Един от Северозапада

преди 7 години

До Крушарски Гейството, парадите и инцеста, който се опитват да легализират, не идват от към Русия. Дай снимки на руски гей парад??? Други искат това-сина ти да е гей или да опъва женати, а ти дъшеря си. Даже водеха спор по едно време, и за малко даго легализират в Европарламента. Евроценности, какво даги правиш,ще трябва да се подчиняваш, ако кажат от ЮС или ЕС. Но, бъди спокоен, от един път, чул съм, гей не се става, трябва да си постоянен.

29

Анонимен

преди 7 години

Мечтай си ти за рускини, те тебе чакат...

28

Анонимен

преди 7 години

Бай Ристо, така е. Това е и проблемът на рускините, защото на горещо се пържат в собствена мазнина. Затова налитат на нещо по-издържливо. Например в Новосибирск масово, абе направо лавинообразно се женят за китайци. Освен това възвръщат генотипа отново назад. Китайската и българската цивилизации са много древни и непрекъснато са в конкуренция. Сега китайците са в подем, но всяко нещо до време. Така казват всички пророци.

27

Анонимен

преди 7 години

Евротолетастите умират при -20, сега разбрахте ли защо няма толерасти в Сибир и Русия...

26

Анонимен

преди 7 години

Пожелавам на толерастите да отидат някой ден в Русия и да водят хора.Ако им се гледат шеббеци, трябва само да застанат стещу огледало.

25

Бай Ристо

преди 7 години

Колкото до глобалното затопляне това че има рекордно ниски температури, не значи че затопляне няма. Всеки живял над 40-50 години знае че снеговете от преди 20-30 години ги няма вече. Ледниците които са се топили с по-метър два на година, сега се топят с по 50-100 метра и изчезват много по-бързо.Процесите на естествено затопляне или застудяване протичат в рамките на хилядолетия, а не десетки години.

24

Анонимен

преди 7 години

Всички толерасти измират при -20.

23

александър бел

преди 7 години

До Мечо турист Да не би да е някакво тропическо изпълнение таз машинка? ? ? Или сглобка някъде из Полинезия . . . . . . . .

22

Анонимен

преди 7 години

Българи и сармати няколко века опъвали крепостни угорки и се получило това, което сега си мисли че е рускиня. Но наистина имат останала доста подкожна мазнина заради студа. Същият контингент опъвал куманки (половки), които днес са украинки. И двата типа са силно блондинки, но украинките са значително по-дългокраки, а рускините по-миловидни. Ние няма какво повече да търсим там, защото гена сме го предали вече. Трябва да се насочим към полячки, белоруски и италианки. Саксонките не ме кефят.

21

До Анонимен 29

преди 7 години

То затова мечтаят и рускините. Те също обичат да се омъжват и за фесове от братска Турция, че и там по-рахат се живее,

20

Анонимен

преди 7 години

Затова в Русия няма толерасти, там такива не виреят.

19

Мечо турист

преди 7 години

Не знам какви селфита, какви 5 лева (или рубли), но моят телефон миналия месец в Русия при -25'С просто спря да работи, а допълнителната батерия не даваше връзка с usb-то. При -62'с ще работи ли..