112

Крайно Ляв

преди 7 години

Гласувах за Радев за да ни изведе от нато и ес, а той говори тъкмо обратното щели да сме да сме с нато , ес и русия. Пет пари не давам и за трите.

111

импийчмънт за новия

преди 7 години

Спокойно другари! За новият президент има достатъчно време за импийчмънт! Още не е поел поста и вече се заговори за отстраняването му! Ще ви гледаме тогава сеира какви оправдания ще измислите!

110

Костаков

преди 7 години

До 124 гласувай си за БСП да ти върнат социлизма и да не ровиш по кофите за ***. Какъв е проблема?

109

Костаков

преди 7 години

Тролчета , веднага засипете с минуси 123-ти, обижда вашата светла надежда наричайки я дясна партия.

108

Гнесбг

преди 7 години

!!!Този коментар ще бъде изтрит или изобщо няма да бъде публикуван, защото е истина!!!Платена статия, платени коментари с цел провокация и манипулиране на общественото мнение. !!!Този коментар ще бъде изтрит или изобщо няма да бъде публикуван, защото е истина!!!

107

Анонимен

преди 7 години

До Костаков 122Уаууууууууууу, вие пък предлагате толкова социално, че 26 години след преврата хората още продължават да ровят по кофите! Айде оставете другите, те са "лоши", ами вие, с ДВЕ правителства на един и същи човек КАКВО НАПРАВИХТЕ??????????????????????????????

106

До 12 Костаков

преди 7 години

Смешен си. БСП е най-дясната партия в България от значимите партии в България. Как да те разбирам - хем искаш дясно, хем пишеш против няй-дясната партия? Разбира се трябва да се гледат действията, а не приказките кой какъв е, но за това трябва да имаш и нещо между ушите.

105

Костаков

преди 7 години

Социалисти и през гърба да се пръснете , управление повече няма да видите, защото вие не предлагате нищо социално. Сега форумните тролчета ще зацъкат с минуси, обаче дори те не могат да си обясняат как и откъде ще им дойде благоденствието с БСП.

104

Анонимен

преди 7 години

Призовавам генарал Радев да не нарушава Конституцията, както прави сега Пленелиев, и да провежда ЧЕТИРИ ГОДИНИ консултации с парламентарните групи преди да връчи мандата на най-голямата парламентарна група след следващите парламентарни избори, т.е. консултцаии до изтичането на мандата на следващия парламент. В Конституцията няма срок за връчване на мандата на най-голямата парламентарна група след изборите.

103

Анонимен

преди 7 години

След изборите тези ще ги гледаме само в архивните кадри, за жалост на всички комунисти. Всички от ГЕРБ са комунистиренегати.

102

Анонимен

преди 7 години

Спомняте ли си кога Бойко Борисов каза, че ще подаде оставка, ако Цецка Цачева не е първа на първи тур на президенстките избори? Е, за толкова много време, Плевнелиев защо не подготви служебното правителство? Имаше месеци за това, а и досега трябваше вече да има служебен премиер още през ноември - оставката стана факт в началото на ноември. Вместо да изпълни изискванията на Конституцията, Плевнелиев шикалкави и търси всякакви оправдания за пред будалите, които му вярват Май ГЕРБ замитат следите

101

свободен

преди 7 години

руските ватенки отново ще си ядат елдата, а Генерал Деси ще се вози в конвой, че си живее във вилата в Бояна, ще има само за представителни на месец 6000лв и т.н. .... съчувствам им на червени роби в България

100

Кантарджиев

преди 7 години

Ако пудела не беше се правил на ошипана мома, плевнята щеше да е турил правителство досега. А това че нарушава конституцията не е вярно. Там няма зададен срок в който да назначи правителство. Обаче другарете от бешипету надават безмислен вой.

99

до Бояришник

преди 7 години

Като гледам как си написал думата *** ми е ясно, че си симпатизант на ГЕРБ. Каквото ръководството такива и симпатизантите

98

Бозаджиев

преди 7 години

Цоциалистите(някой да не ме обвини че ги наричам ***) вият на умряло че тиквата им отмъкна апеттитни поръчки в края на управлението си, което между впорчем той сам сложи, за разлика от бешипету, които подават оставка само ако народа им строши главата с камъни както през виденовата зима.

97

Анонимен

преди 7 години

Кражби до последния ден, уволнения и назначения-също.Това е гербавата власт.***.

96

Анонимен

преди 7 години

"...85% ot patnata mreja v stranata..." -eiiii prodadoha ia tazi strana.Privarjenicite na GROB kakvo shte kajat po vaprosa?

95

на снимката

преди 7 години

На снимката: комунист и комунист?; или комунист и фашист?; или фашист и фашист?

94

ha ha haaa

преди 7 години

До ГражданинАбе няма такава държава...Не че има държава де :)

93

Гражданин

преди 7 години

До ha ha haaaАми не, напротив, избрахме ги :)