30

възмутен

преди 7 години

Това не е вярно, това са поредните хибридни войни. Не може ЕС да се топли с руска газ, тя е лоша газ. Европа се топли с газ от САЩ и собствено производство, шифтов газ, втечнена газ, но не и от Русия! Как може от там да се пуска да идва газ, това не е правилно!

29

Анонимен

преди 7 години

Абе кво стъна с газувуто находище у черно море ?. Нали се пъчиха с милиарди кубици за 100 години па сега мълчът кат ударени с мотика.

28

да да

преди 7 години

До ВасилевГолям смях пада продължавай да пише,да да ....

27

шоу

преди 7 години

Защо ЕС не наложи санкции на Руската газ а?щото ще пукнат от студ и глад великата Европа,санкции а?!

26

цирк

преди 7 години

Добре де като не искате Руска газ защо САЩ не доставя такава?заради предателството на нашите политици в момента всички бъдещи тръби ни заобикалят,доволни ли сте сега?

25

до 22

преди 7 години

Заради такива евроатлантически празноглавци ще вдигнат още цените за България.

24

777

преди 7 години

И да плюете и да не плюете бе газ от Русия не може,ако можеше Европа нямаше да го купува,това е положението.

23

до 20

преди 7 години

Колега не Путин а ЕС води информационна война срещу Русия. Да си чул или прочел някъде Путин да обижда някой политик от Европейска държава ?. Той никога нама да го направи за разлика от Евролидери и политически отпадъци от източна Европа в това число и БГ.

22

Анонимен

преди 7 години

Цената на петрола се вдига. Има споразумение между Русия и СА. Краварчетата подскачат като жаби.

21

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА как е ситуацията в евроталантическа България вече 27 години просперитет - ядат ли пенсионерите пасти или ровят в контейнерите с отпадъци?

20

идиотщина

преди 7 години

От една страна ЕС налага *** санкции срещу Русия а от друга увеличават вноса и употребата на Руски газ!!!

19

Анонимен

преди 7 години

Русия от 1 година ходи и моли всички страни д а ВДИГНАТ цената на петрола.Не знам червени ***, на какво се радвате и какво врякате.Най големия престъпник в днешни дни е Русия. Готова е на всичко, за да са цените в космоса.

18

Анонимен

преди 7 години

Русия храни цяла Европа - не само газ, но и за миналата година е най-голям износител на пшеница при това истинска а не ГМП, и от 2015 измести САЩ като най-голям износител.

17

Анонимен

преди 7 години

А Путин защо води хибридна война срещу ЕС, а? ЕС е най-готиният съюз, най-сладурският съюз, но Путин води хибридна война срещу есето, пречи му да се развива, а есето е готино!

16

Анонимен

преди 7 години

Добре че им даваме парици на големите бабаити.... руснаците, че ще ядат ориз само.Да не забравят, че се пънат на циливизования свят с техните пари. Хахахаха хахахаха Малко по смирено да го дават.

15

Демократ

преди 7 години

Демократи внимание! ОПЕК се путинизира!

14

Анонимен

преди 7 години

Пак хибридна статия срещу ЕС,абе редакцията спрете с тези статии, на русофобите ще им се пукнат жлъчните от злоба,милите.

13

Анонимен

преди 7 години

Цената на нефта ще остане на нива до 80$ за барел. Толкова колкото американците да не могат да продават шистов нефт и газ. Путин и страните от Опек са се договорили за цената, обаче без САЩ.

12

анонимен

преди 7 години

притеснява ме че тръмп искал среща с бойко ,притеснително е.не го пускайте да ходи ще си имаме още един .еи ..шеф

11

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМи не кипувайте от Русия бе, еврогазенца, като ви е скъпо не купувайте! Кой ви кара да купувате от Русия! Наложете санкции на Русия, не купувайте газ докато Путин не върне Крим. Купувайте евтина втечнена газ от братята катарци и евтина шистова газ от братята америкамци, никой не ви задължава да къпувате от Русия.