63

Затворко

преди 7 години

И Цветанов и Бойко трябва да бъдат в затвора, а не в политиката.

62

Анонимен

преди 7 години

Двуполюсният модел СДС-БСП беше разбит.Новият двуполюсен ГЕРБ-ДПС ще е следващият! Герб не е алтернатива на ДПС,просто са бизнес партньори!

61

Анонимен

преди 7 години

Тези двамата - ЦЦ и ББ са големи артисти! Дано да съм жив да видя какво ще се случи когато си разменят ролите! Ще има май пак сълза и смях, високо кръвно, мюфтия, пръстови отпечатъци в някоя "правителствена" болница....

60

До 69

преди 7 години

Хиляди умни българи се държат далеч от Парламента, за сметка на това си отглеждаме "умници" като Цветанов и Борисов, капацитети от най-престижен световен университет!

59

До Македонеца

преди 7 години

Ако имаш чувство за справедливост ще подкрепиш БСП. Герберските олигарси грабят вече 6 години и е честно да отстъпят ред на червените, че бая изпусталяха и вият на гладно вече.

58

до учен

преди 7 години

Как ще кръщават булевард на Б Б, бе! Нали нарушават собствения си закон за комунистическото минало.

57

Анонимен

преди 7 години

Казах че Признаха Станишев за виновен и ми изтриха коментара добреее бее смешници

56

Македонеца

преди 7 години

Добре де, да не гласуваме за ГЕРБ. Тогава за БСП ли да гласувам? Дайте ми една разумна причина да подкрепя тези доказани крадци и продажници.

55

РБ+ГЕРБ=ВЛ

преди 7 години

Може да им ударят едно рамо, но могат да им ударят и една пи... подкрепа!Тиквун постигна една от целите си - прецака РБ и те няма да влязат повече в Парламата. Проблемът е, че не постигна втората цел - да вземе електоралните единици на РБ - подскачащите "антикомунисти" по площадите. Те няма да гласуват за Тиквун и той ще падне на изборите. После работата е ясна, ГЕРБ се разпада и отива при СДС и НДСВ. Тиквун вдига кръвно и от Бай *** - Шефа на Мафията се превръща в Булката беглец.

54

Хм

преди 7 години

Цецо,защо не си в затвора?????(където ти е мястото)

53

Анонимен

преди 7 години

И аз така - до следващите избори ще подкрепям ГЕРБ , но в деня на самите избори ще си избера друг

52

до 36

преди 7 години

Те точно точно твоите патриоти дават мило и драго да подкрепят кабинет на ГЕЛБ и РБ и го заявиха неведнъж. Другото било "безотговорно" според тях.

51

Анонимен

преди 7 години

Протакат ,за да излязат в коледна ваканция и да си получат пълното месечно възнаграждение и бонуси като министри и тем подобни

50

u4en

преди 7 години

ББ е последователен в целта си -да се изолира БСП и ДПС от властта до 50-то НС.Като играещ треньор ще пусне РБ да потренират! След ред.избори които ще спечели ще подготви за игра и новата фор.-Р.Кънев-Хр.Иванов.- зелените. Ще стане поч.пред. на ГЕРБ и се оттегля. Следва 2-мандата президент. И на финала-Кмета на София кръщава бул. от сев.тангента до Банкя- Булевард Б.Б.!!!

49

Анонимен

преди 7 години

ТУКА ИМА, ТУКА НЕМА.Днес едно, утре друго.Целта е да се ошашави напълно материала.

48

socialen

преди 7 години

В Европа и останалия свят се чудят, що за бананова република е България, след като неграмотният Борисов и слабоумният Цветанов "управляват".

47

socialen

преди 7 години

От САЩ са им заповядали да не разтурват Парламента, защото преименувалото се СДС със стипендиантите на Фондация "Америка за България" няма да може да влезне повече в Парламента и добрият олигарх Прокопиев няма да може повече да "управлява" страната.

46

АТАКИСТ

преди 7 години

Сега да бъда искрен...ника ми е от 10 години..Вярвах в каузата на поартията АТАКА. Сега използвам ника като реноме за справедливост чест достойнство и на 90% обективно мнение по дадени теми. Нито Волен ще ни оправи, нито Тиквата, нито никой..ние сме в тотална криза на кадри..ръководни кадри и народа отваря очи широко и не може да повярва че това му се случва- да няма за кого да гласува след като установява, че всичките са *** ламтящи за власт...установи го вече след 27 години!

45

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига ни занимавахте вече с тези. Цяла седмица до обяд нямало да подкрепят, следобяд могло и да подкрепят. То деца от детска градина имат по-постоянно поведение.

44

socialen

преди 7 години

От неграмотния Борисов нямат никаква полза и се чудят кво да го правят и затова все го турват за "премиер", защото за нищо не става.Неграмотният Борисов не може да изкара и един мандат от простотия.