94

Анонимен

преди 7 години

абе видяхме им пиар акциите в село бисер - телевизии показванеама я идете да видите какво е сега за перник да не говарим - под носа им бише- има ли нормален човек да се върже на тоя ***

93

Анонимен

преди 7 години

тоя обещава даго изберат пак ей не се наядаха тия алчни гербави мошеници и от мъката на народа искат да изкярят

92

М, да ...

преди 7 години

До 102 АнонименЯ не обобщавай така, моля! Делото е на отговорните дружки, кукловоди на Тиквуна! Иначе "Началниците" му / на Борисов/ са си безотговорни към хората, държавата/оново което остана/, народа! Власта за Борисов и шайка негодници е пари- възможност за лек и охолен животец/живуркане на *** - жени, коли, футбол, тенис, ... !

91

Анонимен

преди 7 години

Това е дело или на ЦРУ,Изтел,оли некой други които имат интерес това да се случи.

90

Анонимен

преди 7 години

Защо Бойко не пожела чужда помощ за разследване на случая.Втечнения пропамн бутан е по тежък от вуздуха и по лек от водата.От течно до газообразно състояние пропан бутана увеличавч обема си 260пъти и трябва да се смеси с въздух 7 процента газ към 93 обемни единици въздухТози процес иска време и затворен обем Времето е студено и изпарението е било бавноНяма как да се получи взривЕдва ли ще научим истината.

89

:(

преди 7 години

"Има още една цистерна, която изпуска, нея я охлаждаме, другата я запушихме."Тюфлекът защо говори в множествено число? Какво участие е взел той в охлаждането и запушването? Единствено си понаправи малко ПР пред труповете на хората. Чудя се, страх от Бога няма ли този безумец.

88

вбесен

преди 7 години

Абе вие нямате ли срам от Бог и от ората та лъжете така нагло?Бог забавя но не забравя!

87

Анонимен

преди 7 години

Борисов сутрин обещава едно, след обед се отрича, а вечер казва нещо трето.Има ли някой, който да му вярва?

86

Само питам

преди 7 години

Не съм против , даже съм за, да се помогне на тези хора, но защо същото не бе направено в Бисер и в Перник?

85

Анонимен

преди 7 години

Добре де, ако гръмне толкова много гориво, това са тонове, няма ли все пак да изкопае доста солиден кратер на мястото на взрива?Някой, който разбира да каже.

84

Спеца

преди 7 години

Какъв размах на лъжите!Закарва им от утре архитекти , строители , специални материали и до пролетта всичко ще е О.К. Ако няма достатъчно хора за къщите , ще ги засели с бежанци!не че има бежанци на границата - от два дни никой не е влизал , но Той ще им намери и бежанци/мюсюлмани , за хармония в селото/!

83

опетков

преди 7 години

До Анонимен Я сподели, че не сме чули за този проект. Да не би да е на баш чалгаря или на о.р. *** или на онази дето носът и вече опира земята?

82

Анонимен

преди 7 години

ТОВА Е ДЕЛО на чужда държава..цИСТЕрните са изчислени да издържат удар от 110 км в час.Такава композиция от цистерни не може да се взриви.Взривоопасна концентрация пропан-бутан -въздух е от 2 до 9 процента.Вцистерните налягането е от 8 до 10 атм.,спука ли се цистерна газта яе гори на разтояние от пробойната,нарича се стоящ пламък.Разлятия пропан бутан гори не не може да се взриви.Къде на снимките е взривения вагон и отломките от него.

81

Анонимен

преди 7 години

Бойко обещава като за последно, ама то вярно са му последните месеци в които той може да обещава.ест. пак друг ще го изъпнлява.

80

Анонимен

преди 7 години

нОВИ КЪЩИ...ПОСТРОЙКИ...ТАКА БЕШЕ МОРАЛНО И РЕДНО.бИ ТРЯБВАЛО ТАКА ДА БЪДЕ И ПРИ ДРУГИ БЕДСТВИЯ,ХОРАТА НЯМАТ АМА НЯМАТ НИКАКВА ВИНА ЗА НАВОДНЕНИЯ ИЛИ ДРУГИ КАТАКЛИЗМИ.пРОСТО В ТАКИВА СЛУЧАИ ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СИ Е НА МЯСТОТО КАКТО СЕГА.

79

Анонимен

преди 7 години

Така става с генрал премиер и генерал президент, от сутрин до вечер безмислен ПР с нашите пари, а никой не пита тая фирма има застраховка отговорност, и въобще изисква ли се такава застраховка по закон, защото за нас бедните хорица ни искат за колите, ама май тя е задължителна само за нас, за тия дето превозват хиляди тонове не е задтлжителна

78

Анонимен

преди 7 години

Браво зеленчук кръгъл,ти надскочи себе си.

77

Анонимен

преди 7 години

По същия начин в края на предния мандат беше трагедията в Бисер! И тогава се даваха пари и се правеше ПР. Накрая половината пари бяха окрадени и само половината къщи бяха довършени. Отгоре на нещастието, хората там се изпонамразиха.

76

ФАЩ АКБАР

преди 7 години

Боци само как строи с дълг на наше име! Дали ще му показвате мутрата като се плащат 20-те млрд.

75

Анонимен

преди 7 години

Абе другарю Премиерин(в оставка),кой те излъга че не се лее бетон при минус 2?!