65

Анонимен

преди 7 години

Като в африканска държава колонизаторите си тръгнаха и *** не могат да си поддържат построената от тях инфраструктура

64

Бай Хой

преди 7 години

Бай Еване , стига с тия *** бе , аде измислете нещо друго , че се излагате вече

63

Разруха

преди 7 години

Разрухата в държавата в последните години е тотална. За БДЖ не ми се говори. В "белите" страни ЖП транспорта е с приоритет, в БГ, Тиквун прави магистрала за турските тирове, а БДЖ е оставена да извозва римляните (избирателите на ГЕРБ) без пари. Цяло чудо е, че все още съществува държавата България.

62

Анонимен

преди 7 години

Тъпотата на БМБ е всеизвестна, и без да говори му личи. В комбинация със страхливи и *** като него, с крадци и мошеници, за десетина години всичко замина, като се започне от икономиката до културата. С кметове като тези на София, Пловдив, Бургас, Варна, Пазарджик, Търново и по селата е важно да се краде, да му се носи а за стълбове на държавата няма. Да се молим на господ да не се случва нещо сериозно защото ще изпукаме без да може да се помогне. И тук пострадали съвсем обикновени хора. Ужас!!

61

Случайно минаващ

преди 7 години

можем да си припомним един проект за възстановяване на жп линията Русе - Варна по оперативна програма за развитие на транспорта от времето на правителството на Орешарски."От пускането в експлоатация на жп линията Русе Варна, през 1866г., до момента не е извършван цялостен ремонт на съоръженията по трасето. Правени са само частични подмени на някои елементи, при отстраняване на повреди и аварии. От дългогодишната експлоатация съоръженията по жп линията са морално технически остарели и е необходимо да се извърши тяхната подмяна, както и цялостна рехабилитация на жп отсечката."

60

Чешит

преди 7 години

До ивчоможе би другите цистерни са били празни и сега кой ще прибере застраховката и ако се "докаже", че инцидента е по вина на БДЖ инфраструктура, държавата ще плаща неустойки. Добре измислено!

59

ивчо

преди 7 години

цяло чудо е че не са станали верижни взривове на цистерни

58

ФАКТ

преди 7 години

до ХА-ХА-ХА !Никакъв атентат. Просто ГЕРБ разрушиха България и това е естествен резултат от управлението им.Навсякъде калинки и пълна липса на професионализъм.Бойко Борисов е за затвора, ама няма съд. Ако имахме те с Цв.Цв и цялата шайка около тях отдавна трябваше да търкат наровете в Централния софийски затвор.

57

ГОРСКИЯ ЗМЕЙ

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Това ли са ти днешните опорни точки? Я да информираме компетентните органи,че си спретнал атентата, за да правиш джихад!

56

Анонимен

преди 7 години

ИДИЛ заплашиха Турция, че ще й взривят посолствата включително и посолството на Турция в София. Да не се окаже да са решили да взривяват турски села.

55

Антон

преди 7 години

Царство им небесно. Бог да ги прости! Жалко, преди светли празници. Съболезнования на близките. Бог да ви даде сила. :'(:'(:'(:'(

54

маке

преди 7 години

занемарено техн обслужване липса на персонал помните колко беха съкратените в товарни превози просто въпрос на време е тва да се случи и ще продължи да се случвадали ще е жп язовири да не мислите че тировете дет летят по пътя некой ги обслужваабре я да си сипем половинка за бог да ги прости

53

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Нека разследващите органи хубаво да работят по случая. Нещата много приличат на терористичен акт. Как пък точно в селото ще се взривят цистерните ?! .. И не случайно е избрано село с преобладаващо мюсюлманско население. Целта е да се настрои мюсюлманското население срещу държавата=За мен 90% това е терористичен акт !

52

Анонимен

преди 7 години

Това ми пролича на поредното "произшествие" с подписа на КГБ/ФСБ, сделано от българските имслуги - комунистите.Насажда се страх и яд, но не в големи градове...Руснаци и комунисти действат винаги по този начин

51

нали

преди 7 години

До бай ИванОпаааа,герберите пак се посраха от радост и извличат девиденти от нещастието на хората в Хитрино.Аварии са ставали и ще стават по много причини.Когато беше ГЕРБ на власт и възникна трагедията в Червен бряг,когато изгоряха маса народ във влака?

50

Анонимен

преди 7 години

Неприятна трагедия, Господ да прости загиналите и да даде упование на всички останали. Ако някой може да бъде полезен в нещастието, сега е моментът да го стори доброволно и според възможностите, стига сме гледали все в институциите. Пожарникарите, полицията и лекарите ще свършат каквото могат. Безсърдечните управници и заплатаджиите няма какво да ги броим.

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 58Абе кой му е виновен на този народ. Нали той си избира управляващите, с гласуване, с негласуване, с купени гласове..... в крайна сметка НИЕ сме ги избрали. Не са паднали от Марс.

48

Анонимен

преди 7 години

Нещастие след нещастие и ....идва Спасителят от Банкя, смело се 'фърля в огъня и спасява неспасяемото. Нямането на пари за Бърза помощ и пожарна организация е не защото няма, а защото се краде зверски.Я вижте в една Румъния как е оборудвана Бърза помощ, как са облечени екипите.У нас срам да видиш водача на линейката, мръсен, пушещ и приличащ на гном. Липсата на организация,пари, подготвени хора, мотивация води до това, да загиват обикновени хора които нямат никаква вина.Пожарната дошла без вода?

47

Анонимен

преди 7 години

Терористичен акт и да има в България няма да признаят за това. Защото става ау какво ще кажат шевовете им от ЕС и Сащ.

46

Анонимен

преди 7 години

Баси, хората се обаждат и ЕДИН ЧАС И ПОЛОВИНА НЯМА НИКОЙ????? ЗА КАКВО ГОВОРИМ, както казва Авраам Ноам Чомски, България влиза в категорията Провалена държава. Да крадеш и лъжеш народа си 27 години, да го докараш да се пали и самоубива, да бяга в чужбина, да изпростява и оскотява, да се дрогира, да живее само с далавери, да даваш милиони на паразита НСО за да се пази дебелият г-з на Тиквара, резултатите са това, умрели хора от студ и глад и катастрофи на всички нива. Дано го накаже Господ!