16

Анонимен

преди 7 години

То всяка изперкала дропла в пенсионна възраст може да осигури поне 5 себеподобни родителки и още толкова деца докарвачи, които да излъжат в нейна защита, но повече от ясно е, че родителите няма да тръгнат да се блъскат в стената на родната образователна система ей така, за разнообразие.

15

Анонимен

преди 7 години

А моят син е 12 години и 8 месеца. В училището им идвали от организацията за защита не детето и им раздавали листовки за безопаснот на движението. Дъщеря ми учи в друго училище, тя е на 8 години, там за сега на са идвали нито от червения кръст нито от организацията за защута на детето ни не са им раздавали презервативи. Жена ми работи като счетоводителка, при нея пък идвали на ревизия.

14

Анонимен

преди 7 години

До до 15Проблемът не е в моя телевизор.

13

Анонимен

преди 7 години

Малкият ми син е на 13 години и каза ,че на 1 декември в училището идвали доброволци от Червения кръст и им раздавали презервативи. Питам го и във вашия клас ли(7 клас) , той каза не. Но после си били говорили, че не е важно на колко и кого правиш секс, а било важно да се пазиш Завърши изказването с това, че всички се смеели, и той не разбира на какво.

12

king_for_a_day

преди 7 години

Директорът я е защитил, другите родители също са я защитили, въпросният хлапак вероятно има проблеми с дисциплината, от статията не става ясно дали детето изобщо има рана от химикалка или само го е надраскала. С две думи - неимоверно раздуване на най-банална случка съ замесени пенсионирана учителка, палаво дете и луди родители (който има дете ученик знае, че не съвсем нормални родители има поне по 2-3 в клас).Единственият въпрос в случая е - защо ни занимавате с просттии, вместо с КТБ например?

11

Родна реч

преди 7 години

Само като гледам заглавието и ми става ясно колко е грамотен "писача". Марийке, мамина убавице, какво е "химикал"?В тълковния речник пише: 1. Получен по химически път препарат.2. Пълнител за писане, зареден със специално мастило.Вярвам нито едното не е забито в ръката нали?Според същъя този речник, химикалката е:Приспособление за писане, в което се поставя химикал. Разликата е тънка, но я има.Айде научете го този български език де, излагаме се пред чужденците.

10

Реално мислещ

преди 7 години

Явно сигорно тия в софия спят тотално заедно с министрите и ония се покриха дето бяха медиини герои що щото се оказаха партиини интереси и докато във всяка институция има некоя партия да командва господа малкия бизнес тегло ще тегли по точно хората които си изкарват парите с честен труд а не такива дето и половината от труда не влагат а и крадат честния труд

9

Анонимен

преди 7 години

Ба то това с фъфленето никои не може да си го обесни как става честно казано поне аз или народа не признава вече грамотноста честно казано господа смаял съм

8

Анонимен

преди 7 години

Сега много модерно ще стане да се топи всеки в лошо отношение срещу деца.

7

Анонимен

преди 7 години

То да е само там оня фъфли даскал станал щото бил едикои си корупция 20 години ги траем подобията на маика българия после герб лие виновна сутринта гледам един местен гербер как псува своите ето предателиъе т.е пребоядисаните вирнаха носове затова бсп спечели изборите и боико трябва да ги измете час по скоро зели да псуват така нареченото т маркет защо една от малкото нови инвестиции като са такива гъзари с по пет щанда в магазин нее ли срамота за верига каква верига е пет месеца гледаме това

6

Осъзнато

преди 7 години

Винаги, когато има проблем на властта, като сега, се появяват в услужливите медии такива истории. Те винаги са или за учители или за лекари. Властта насъсква обществото срещу най-важните за него професии, учителите и лекарите, съзнателно. Това показва нейната пълна деморализация. При това именно тази напълно и безгранично деморализирана власт е "дала" от парите на обществото най-унизително ниското заплащане на най-важните и обществено значими професии.Но това явно не й стига.

5

Анонимен

преди 7 години

Аз не мога все още да проумея, по какво се различават учителката от детската ясла, която е тормозела детето и майка му, която го е пратила със записващо устройства, за да я уличи, след като е разбрала на какво е подлагано.

4

Анонимен

преди 7 години

Вярвам на 100% там учителите са садисти, било е истинско клане на невинни деца!

3

1

преди 7 години

Родителите да се прегледат при психиатър. Ще рефлектират върху собствените им глави тези 5 минути слава!

2

Анонимен

преди 7 години

Ох, хайде стига глупости, бе! Първо си погледнете разхайтените отрочета, че на нищо не приличат, нямат уважение към нищо и никого, пък после обвинявайте учителите!

1

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Всеки ученик трябва да има респект и уважение към учителя. Само така ще станат хора !И аз съм казал на учителите на моя хубостник, ако не слуша да го вкарват в правия път.Боят не бил възпитателно средство ... Не бил, не бил, ама нас навремето като ни шамареха станахме хора.А, това днешното какво е ?!Да налитат на учителите си ? Да пушат в училище, да се друсат, да се бият като животни помежду си.Това хора ли са ? Ученици ли са ?Спокойно можеш да сбъркаш ученичките с жрици от Околовръстното