19

Анонимен

преди 7 години

Обявете кмунистическия режим за престъпен

18

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах защо не стрелят при минаване на границата? Питам от миналата година! По жените и децата не могло, защото са жени и деца. А по брадатите майки с деца? Някой няма ли да се осмели и да каже, границите има ли ги или са врата в полето. Сорос ли да питам каква е целта на инвазията на мюслитата? Уж него го сочат за виновен, ама дали е така?

17

граничар

преди 7 години

да , г-н Дончев, постоянна борба как?-----при агресия/незаконно преминаване на наша територия в старата инструкция за служба на граничния наряд (ИСГН) на ГВ , пишеше, че при нарушение на държавната граница, граничарят е длъжен да извика на нарушителя "Стой, ще стрелям!", ако лицето не се подчини, се произвежда изстрел във въздуха, и ако и тогава не се подчини, се стреля на поражение - трескаш всичките пълнители на АК, дето имаш .И тогава никакви афганистанци не преминаваха.

16

Анонимен

преди 7 години

Толкова няма някои американец да влезе в тая бежанска *** с 5000 патрона и някоко калашника и да ви покаже как се третират терористи.

15

Анонимен

преди 7 години

Тия афганистански гадове знаят много добре какво правят, координирано си правят провокация и вследствие политическа предпоставка за обоснован терористичен акт. Гледат ни в очите и ни презират, а лявата преврверзия и Сорос и БХК ги защитават морално и материално и политически. Кукувиците са е тук, и ни избутват от нашия дом! Трябва хибриден отговор на тези гнусни пришалци ислямски!!

14

Живко Марков БНРП

преди 7 години

Некои по долу се надеят на Русия.Ами че тя вече над 50 процента е мюсулманска.От нийде помощ се не види.Спасението на удавника е в самия удавник.Така че дерзайте братя българи!Бог с нами!За България братя!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Аз си мислех, че те бежанците са с работно време от 9 до 5 и Събота и Неделя не се опитват да нахлуят в България. Добре, че е Томислав Дончев да ми отвори очите. Мерси!

12

In memorian

преди 7 години

...ех ако ген. Чочоолу беше жив каква обсада и как щеше да се орпави, ама пусти *** нали ;)Да си спомним 1978 год., едно от най големите гета в Български бял град и един генерал, който има топки и кураж!

11

democracy

преди 7 години

Отново се изнервям по коментарите долу!Защо ние българите сме толкова мрънкащи същества?Защо винаги убиждаме по нисходящите,забравяйки за себе си колко сме неграмотни,бедни и жалки.За ромите недоволни,за заплати недоволни,за правителство недоволни,за комшии недоволни,за начин на живота си недоволни.Върите и са хвърляйте от някъде,че толкова ограничено мислещ народ няма никъде по света.От целия балкански полуостров най-малко бежанци у нас,и най-мрънкащи пак у нас.

10

До 6

преди 7 години

Ореха започна оградата и дигна около 30 км. Междувременно платените и търкалящи се по центъра протестъри на тиквата свалиха правителството и строежа спря.Като дойде на власт Слънцето повече не се говореше за ограда щото вече турците са ни приятели и немало да ги пуснат.

9

Анонимен

преди 7 години

Дончев какъв го раздава в момента - министър председател, министър на вътрешните работи или кризисен говорител на вожда в оставка?

8

RUSSIA the best

преди 7 години

8 - При Ери в Турция са три милиона. Трябва да му благодариш , ако пусне само половин милион.

7

Анонимен

преди 7 години

до 8Имаме вожд Тиква с една голяма уста.Ще ни хванат по БЕЛИ ***.

6

Анонимен

преди 7 години

Не мога да спя спокойно Ердоган ще пусне 500 000 в България .Страх ме е и армия нямаме ужас !

5

Въпрос?

преди 7 години

А вас кое точно ви попречи през 2013 г. когато бяхте на власт с Орешарски да вдигнете оградата за два месеца?

4

Анонимен

преди 7 години

На който му се гледа : Мадж Алгафари за лагера в Харманлиhttps://youtube/watch?v=NCuV0cXIp5M

3

викайте МОСАД

преди 7 години

Евреите в Израел са направили ПРАВИЛНА ограда, защото от това зависи и бъдещето им.Тук бай *** всичко побългарява ако ще да е било перфектно.

2

дупе да ни е яко

преди 7 години

Ердоган така ги подслонява, че ги пуска към България.Меркел така ги покани, че немците не ги искат и не могат да приемат всички.Борисов само бла бла шменти капели.

1

Анонимен

преди 7 години

Кви телени огради, кви пет лева. От 2013 до сега можеха да дигнат бетонна и да са забравили.Унгарците тяхната я вдигнаха за два месеца пи цялата си граница със Сърбия, а това лято вдигнаха втора.Борисов лично каза, че откъм Гърция пък съвсем нямало да дигат огради щото оттам минавали само жени и деца/!?/