89

РОССИЯ

преди 7 години

До Анонимен хорош жизны там где есть рус газ тепло и уютно.в бг да же и масло неможете да ядете само маргарин.липсват ви руски договори ес не купува чушки и домати от вас нищо не купува само ви забранява да произвеждате

88

РОССИЯ

преди 7 години

До СМЕШНИЦИ.всички заводи са съветско приозводство в българия.и всички язовири а козлодуй.а белене бг спря че няма пари да плати на руснака .какво стана с балканкар.ес забрани неговото производство...тъпо првителство ес и сащ забрани на бг за южният поток.работните места и тека замръзнаха и милионите изчезнаха от транзитният газ.ама че умно правителство имате г-да българи.защитавайте .всички от бившият соц.лагер които се отказаха от русия умират отглад.холодни и голодни.

87

Анонимен

преди 7 години

Браво на Путин!!! Истински държавник!

86

Анонимен

преди 7 години

Земете направете един хладилник първо...

85

Анонимен

преди 7 години

До РОССИЯЗаткнись холоп! Скоро Рашке хана!

84

Анонимен

преди 7 години

До Боби. ...авиация не може да има.....Айде бе? Пък много си умен. А от НАТО знаят ли? Защото си летят разни самолети.....

83

Анонимен

преди 7 години

А самолетоносача Кузнецов още ли го теглят на буксир през половината свят ?

82

Анонимен

преди 7 години

До Россия.....вие българите.....Разбира се, че сме тъппи щом единствено тук има национално движение "Русофили". Май трябва да въведем част от руските закони , например този за чуждестранните агенти и други насочени срещу петоколонниците. Нали руски енциклопедисте?

81

РОССИЯ

преди 7 години

До Анонимен и целият свят да е в нато русия неможе да се победи русия е непобедима.вие нямата си престава за руският дух всички сега треперят от русия. българското правителство трепери от русия от страх. а българският народ е спокоен те знаят че русия е за мир

80

РОССИЯ

преди 7 години

Кремъл продължава програмата за модернизиране на въоръженията въпреки рецесията, в която се оказа руската икономика.в русия никога не е имало кризис това са изкуствени кризиси .за да успокояват запад че са в кризис вие българите толкова сте *** вярвате на сащ и европа

79

Анонимен

преди 7 години

До БобиСега НАТО защитава членовете си от Русия бе пиле шарено русофилско. Прибалтийските републики ако не бяха натовски досега десет пъти да бяха сполетени от Кримски вариант на анексия и да бяха осъмнали със зелени човечета. Русия е агресор, който иска да си възстанови империята и единствено НАТО пречи на това.

78

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

боби , я кажи за токамак , че качамака още не е уврял :))

77

европа

преди 7 години

Новина от Русия-естествено пак за оръжия и война.Мутренска работа.

76

Анонимен

преди 7 години

До Боби - Ти знаеш ли 4е в ДОНБАС сега са на режим на електри4ество и вода .Жена ми е от Донецк и вси4ко ми е познато там , не заблуждавай тук хората във вели4ието на кремълските кратуни.

75

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

опа, боби е тука , може да вечеряме :)

74

Кратун

преди 7 години

По света хората развработват неща като: безпилотни автомобили, влакове, самолети, работи, които да заменят хората в нови области, усъвършенстват компютри. Русия - работи върху оръжия и толкова.....

73

Анонимен

преди 7 години

Боби, моите уважения, но когато редиш пасианса вместо Путин, не пропускай да вземеш във внимание и последната(тази)новина. Когато един президент на световна суперсила говори за оръжия на нови физически принципи, той е сигурен в тяхната работа и ефективност. Дали американските ТААД и Стандарт ще могат за час да унищожат руските спътници или целеуказващите им системи за секунди до старта ще угаснат както угасна иджиса на Доналд Кук на 12.04.2014 г, атакуван от секретна руска РЕБ-система(не Хибини)

72

Анонимен

преди 7 години

До БобиЗа каква инвазия на НАТО бълнуваш пиле шарено с руско гребенче? НАТО е отбранителен блок и е създаден за защита на своите членове. На никой не му трябват териториите на ***. Освен на Китай, разбира се. Нагълтал си се с руска пропаганда като гпладно кулско прасе с топла помия. Не я повръщай по форумите, моля ти се. Като се съберете на някое русофилски сборище, на което да горите знамената на ЕС и НАТО тогава я бълвай!

71

Анонимен

преди 7 години

Разработват.... Хамериканците вече показаха прототипите на railgun-а. Една технология покаже ли са на яве, почти е сигурно, че вече е готова за масова употреба. На фаза "разработка" има много неизвестни. Факт е, че руските инженери никак не са за подценяване. За съжаление управляващите там провалят повечето гениални технологии. Фракингът е измислен именно от тях през 60-те, но чисто икономически тогава не е имало смисъл от него. Факт е, че руснаците отдавна имат прототипи на лазерни оръжия.

70

Анонимен

преди 7 години

до 90: "...не съм постигнал последната точка ЛУКС все още се боря с предишната точка не особено успешно."Сам признаваш, че много си изостанал ! Ефекта на тайгата.