25

путин терорист

преди 7 години

Около 2,5 хиляди руснаци и 7 хиляди граждани на други страни от Общността на независимите държави участват във въоръжени сблъсъци в Сирия на страната на терористичната организация "Ислямска държава" (ИД). Това заяви по руско радио Елена Сутормина, председателка на комисията за развитие на обществената дипломация и подкрепа на съотечествениците в чужбина на Обществената палата на Руската федерация, предаде ТАСС.Сутормина уточни, че съобщените по-рано от Мариана Кочубей от Националния антитерористичен комитет данни, че в Сирия на страната на джихадистите се бият от 800 до 1,5 хиляди руски гр

24

31

преди 7 години

Израел е руски. Въпросът е отворен

23

Анонимен

преди 7 години

Русия, която уж се смята за православна води война срещу християнския свят. Всички съюзници на Русия са ислямски държави-Сирия, Иран, Турция, терористите от Хамас и Хизбулла.

22

Анонимен

преди 7 години

Русия съдаде ИДИЛ и Русия помага на касапина Асад да избива народа си. Създава изкуствено проблеми за да покаже колко е велика и че е световен "играч". А всъщност понеже осъзнава колко е изостанала от севтовнит естандарти иска другите страни да паднат на нейното равнище. но на жужето няма да му стане играта. Поредната доза санкции очакват *** след като Тръмп дойде на власт. А и не само санкции. Обама ще им се види като невинно пионерче пред Тръмп, който ще озапти Жужи.

21

Анонимен

преди 7 години

Русия в момента нанася удари по Холмс и Идлиб кьдето американските инструктори се прегрьщат и Игил. Вперед Русия

20

Анонимен

преди 7 години

Израел имат много силна и подготвена армия.Водещи ли са бой със всички ходжи около тях наведнъж. И не са победени. А и вече 2 год се таят скоро...ще раздават шамари на арабелите

19

пръц

преди 7 години

Да живее християнството и християнските ценности.Колкото повече бомби и повече трупове,толкова по християни ставаме.Това не фанатизам,това е християнство.

18

Анонимен

преди 7 години

ДОКАТО РУСИЯ Е ОКУПИРАЛА ЦЯЛА СИРИЯ ТАМ КРИЗАТА НЯМА ДА СЕ РЕШИ НИКОГА!!!!

17

До Анонимен

преди 7 години

Израелската армия смазва египетската за по-малко от седмица, при все че египтяните са въоръжени с последните руски оръжия.

16

Анонимен

преди 7 години

Абе все си мисля че Израел е по велик от Русия. Иначе защо не пипа там?

15

Анонимен

преди 7 години

САЩ знаят, че "Без нас няма да се реши кризата в Сирия" !Именно ! Затова и не бързат с решаването й. Хем вълците сити, хем вашият Асад цял !

14

Libiq padna

преди 7 години

Takava velika darjava e sega!

13

Куха лейка

преди 7 години

Асад не трябва да пада. Падне ли той света ще полудее.

12

Казийчев

преди 7 години

Морала в руската наборна армия,доколкото го е имало някога, е ударил дъното -справка ютуб. На тези пишлемета им е достатъчен един брадат да напълнят гащите/ А руските наемници за пари са готови и майка си да продадат.

11

Анонимен

преди 7 години

Наистина , утре ако поиска Путин и махне Асад , войната е свършила поне на първо време.

10

Факт

преди 7 години

Пишете глупости,колкото да не заспите а факта си е факт без Русия не става.

9

Анонимен

преди 7 години

Ами аз се чудя~в Крим живеят много руснаци~значи е руски. В Израел живеят много повече руснаци~защо още СПЕЦНАЗ не е обявил независимост на тази Руска територия?

8

Георги

преди 7 години

В превод - няма да спрат да си подкрепят марионетния диктатор.

7

Борил

преди 7 години

На рушкофилчетата фактите не им понасят. Куция Кузя носи десет самальота, единия падна в морето и Путин сигурно е наредил другите да не излитат за по-сигурно Смех голем.

6

до 7

преди 7 години

Сърби те задницата ли?