23

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че няма да го дам! Журналята също няма да го дадат.Бих се обадила аз, ако някой има спешна нужда от помощ. Но не виждам причини да си давам телефона или други вещи на непознати. Големи експерименти - голямо чудо! Или по- точно - чудо голямо! Някой ученик си смукал от пръстите да пише курсова работа по социология май.

22

Помагали са ми

преди 7 години

Веднъж трябваше да отида с колата на лекар и си бях забравила телефона. Кабинетът е в синя зона. Наоколо нямаше от кого да си купя талон. Спрях първия непознат, помолих го да пусне СМС от мое име, като му платих и СМСа и стойността на паркинга.Случих на човек! Благодаря му още веднъж!

21

Рали

преди 7 години

На днес.бг глупостите пак. Разбира се, че няма да го дам, а и няма нищо лошо в това. От къде да знам, че няма да избягат с негоКакто народът казва "направо добро, изяж ****".

20

bobi

преди 7 години

разбира се, че ни бих го дал на непознат.. на фона на тия измами и кражби човек не може да се довери на никого.. Ако наистина на някой му трябва спешно да се обади - има достатъчно магазини на мобилни оператори, пощенски станции и т.н.

19

Петрова

преди 7 години

Аз съм си давала така телефона на непознати, които са казвали, че им е паднала батерията, а трябва спешно да се обадят на някого. До сега не съм случвала на измамници.

18

А

преди 7 години

На мен така ми откраднаха телефона.

17

Анонимен

преди 7 години

Никога не давайте телефона си на непознат !Стар номер !Грабва телефона и тичка бързо !!Глупав "експеримент "!!!

16

горо

преди 7 години

Много почнахте да си правите социални експерименти. Няма работа, нито идеи в главите ви, а ?

15

Анонимен

преди 7 години

Това е много глупав експеримент и изобщо не показва дали някой е склонен да помогне на човек в нужда или не. Ако човекът има наистина нужда от спешна помощ, може просто да помоли да се обадите на 112. Да му давате телефона си за...всъщност за какво? Да се обади на някого зад граница да си лафят? За помощ? Каква помощ, като, както е ясно 112 е телефонът за това, на което всеки може да се обади. При толкова измами и нечестни хора, по-скоро е глупост да си дадеш телефона така, отколкото помощ.

14

Анонимен

преди 7 години

Преди 3 години така един младеж ми иска телефона, уж нещо в тях станало и да звъннел. Викам добре, дадох му го, оня тръгна да звъни уж, а в това време един друг тръгва към мене да ме заприказва, ама се усетих и погнах "телефониста", оня се шмугна в подлеза, но не знаеше, че подлеза завива и го настигнах, сритах го малко в опашната кост, боли много, счупих му носа с юмрук и си взех телефона. Никой наоколо не се опита да спре нито него като бягаше, нито мен да го бия. Така че не си давам телефона.

13

rofl

преди 7 години

Смартфонът ми е служебния имейл, работния VPN, съдържа файлове пряко свързани с работата ми и личния ми живот - снимки, акаунти в различни страници и т.н. Да го дам и то отключен на непознат, то по добре да му дам ключа от нас и паролата да си седне направо на лаптопа да си прецъка, каквото му трябва. Компанните инвестират милиарди в MDM management и сигурност, а ние се предполага че трябва да си раздаваме мобилните апарати? Ако е служебен и има фирмени данни, може да те уволнят!!!

12

до аз

преди 7 години

Да така е. Видяхме как деца събират пари да спасят учителките си

11

Кирик

преди 7 години

Къде е видеотооооо

10

аз

преди 7 години

До Анонимен------------------------Никой не е оставил спешно болните без лечение!

9

Анонимен

преди 7 години

ДНЕС, занимавате се с глупости, опъвате нервите на хората с вашите експерименти, но никога няма да имате смелост да зададете такива ситуации на богаташите и на управляващите, нали? Едни тънат в богатство, а други трябва да си даваме телефоните и парите на разни провокатори. Айде като сте толкова находчиви, застанете пред парламента или пред министерскки съвет или пред някоя голяма фирма и пробвайте същото.... ама не ви стиска, нали?

8

Анонимен

преди 7 години

ДНЕС защо не направи експеримент~''Извинете.тежко болна съм.нуждая се от спешна операция'' в която и да е БГ болница

7

Бай Миле

преди 7 години

РАЗБИРА СЕ БИХ СИ ДАЛ ТЕЛЕФОНА. ....НО С ТИЯ ИЗМАМИ НАПОСЛЕДЪК. .....???ВЕЧЕ СЕ ЗАМИСЛЯМ.....ДАВАМ СИ ТЕЛЕФОНА И ОНЯ ДУХВА....*** ЧЕ ГО ГОНИ....

6

Живко Марков БНРП

преди 7 години

Приказката за лъжливото овчарче много хора я знаят.

5

Шабан Шаулич

преди 7 години

Не ! Напатихме се от измамници !

4

Пенсионер от беге

преди 7 години

Ако е за разкриване на престъпна схема ще му услужа на драго сърце , даже и някой лев ще му дам, заделил съм 5-6 иляди.