16

юююююююююююююююююю

преди 7 години

До АнонименЕ..............*** сте брато.Бойко ви е...е отзат без вазилин, а вие ревете че не можете да го целунете по ***.Евала!

15

Анонимен

преди 7 години

""и той ще се разсърди и даде оставказа радост на всички българи""..............Като ти спрат социалните или пенсията ще видим ще видим каква ще е тая твоя "радост"

14

Анонимен

преди 7 години

Това са същите чиновници които сега се чудят как ще поемат отговорност и ще стимулират работа.

13

Анонимен

преди 7 години

Какъв политик е тоя проздак от Банкя бе? Какво очаквахте от една *** кратуна? Гола вода сме с целия наш елит, ха ха за кенефф ставаме.

12

Русия

преди 7 години

Питайте Бочко , как добре са усвоявали парите! Кви проблеми, кви пет лева?

11

(-_-)

преди 7 години

В същност, това с което се хвали лидера на една партия - балон е заложено в плановете на ЕС и се полага на всички членуващи в съюза. Наистина е много пошло и долно да си приписваш заслуги за нещо, което е зададено по проект и магаре да беше пак щеше де усвои това, което му се дава..

10

Патриот

преди 7 години

Тепърва ще пада. ГЕРБ бяха принудени да оставят същинската работа на втори план заради помията, която се изля върху тях. Следващата седмица правителството подава оставка и тогава ще видите истинския спад!

9

Анонимен

преди 7 години

Драги сънародници! За пореден път ви пиша, че Герб не е партия, а организирана престъпна група за ограбване на българите! Все едно да наричате исляма религия, докато той всъшност е ултрафашистка идеология. Не сте прави.

8

(-_-)

преди 7 години

Между другото сега е добър момент да се замислите, че всичко, което се случва е дирижирано от друго място и нашите мекерета-политици са само пионки в една по-сложна игра..

7

(-_-)

преди 7 години

Герб е поредната партия балон, който ще се спука точно в най-неоодходящият момент. Точно, както стана с НДСВ - ТЯХНАТА майка!

6

Анонимен

преди 7 години

Чакайте малко, нали управляващите ни тръбят по всички медии че сме отличници в усвояването на евро фондове

5

БГ

преди 7 години

На фона на демографската криза и застаряването на населението в България, Европейската комисия прогнозира намаляване на безработицата. Тенденцията на спад от тази година (8,1%), ще продължи и догодина (7,1%), като през 2018-а хората в трудоспособна възраст на пазара на труда ще са 6,3%.- Помня как някой от ГЕРБ се хвалеше, че е намаляла безработицата, май беше Бъчвата. Причината е, че всички избягаха..

4

Анонимен

преди 7 години

Ще пишели история...Дето викаше Бай Тошо: "Какво ще решаваш ти бе, ти немаш пари бе!"

3

(-_-)

преди 7 години

Дойде време за равносметка и лайнaрите от герб, начело с тиквата ще трябва да дават обяснения за вопющата си некадърност..

2

Кериии

преди 7 години

Кво стана Бойкоооо с еврофондовете нали усвоявахте лъжкари.Мамихте ни цели 10 години. България не може да потъва вече. Зашо станахме буфер на мигрантите,защо липсваше нашето знаме в снимката ти пред диктатора Ердоган,защо взехте толково дълг от ЕС, Защо пушиш пура,че гражданите са бедни,защо много бързо се спукаха новите магистрали?Неделя ще изпишем нова история на БЪЛГАРИЯ,МОЯ МИЛА РОДИНА

1

Анонимен

преди 7 години

Нови камъни по главата на Бай Х_й.