14

АНТИДУР

преди 7 години

Каквито хората такава и религията им! Изродска

13

Имам ел Родопи

преди 7 години

Изнасилвачът трябва да бъде екзекутиран. Ако бъда избран за валия на Родопите ще въведа публична екзекуция за изнасилвачите и педофилите.

12

Анонимен

преди 7 години

чакайте малко .....шоуто почва след няколко годинки когато петрола няма да се копува!арабелите (мусулмани) ще се озъбят гладни и ще искат да завземат европата!

11

Анонимен

преди 7 години

А това кога,ще го проумеят брюкселските тикви?!?!?! :-) :-) Съжителството с тез архари е невъзможно ...

10

Живко Марков БНРП

преди 7 години

А като са изнасилвани и онеправдани защо не се женят за христиани и да приемат христовата вяра както правят много христианки.Има някакво разминаване статии и действителност.Или всичко пак е долна демократическа пропаганда.Ние сме добрите а те мюсюлманите са лошите.Дайте статистика колко българки христианки са омъжени за араби и обратно колко арабки са омъжени за българи христиани.

9

Кики

преди 7 години

Толкова съм потресен, че няма какво да кажа!

8

Митьо

преди 7 години

Никой не си е избирал къде да се ражда, но така описано това изглежда страшно.Не мога да си представя как баща на момиче би позволил подобни неща да се случват с нея и да е съгласен.

7

Анонимен

преди 7 години

до:8 Лелле...не се надценявам толкова,остави другите да те оценят!!!

6

Анонимен

преди 7 години

""В много арабски страни законът защитава не жертвата, а престъпника""...............в България формално закона е на страната на жертвата, но по селата симпатиите са винаги към престъпника, а жените са винаги виновните ... тоест разликата между България и арабските страни не е голяма

5

Анонимен

преди 7 години

Ако се говори за насили мноого ми е интересно,защо насилието се приписва само на Исляма?Имаше статия ,за жена окована със синджир няколко месеца,обявена била за издирване ,намериха я,но не казаха,че този е християнин,а той е такъв,аз да казвам ли ,че всиички християни са като този?

4

Анонимен

преди 7 години

Някой дали въобще го интересува,каква е позицията на Исляма или само за да се опетни Исляма всичко може,вие и статията го доказвате.

3

Анонимен

преди 7 години

До мачо Не си чел добре статията, отнася се до трима членове на семейството и, вероятно и от брат си, баща, чичо..... И всичкото това се "интегрира" като бежанец в Европата, и в частност у нас. И още нещо-значи, от към 11 до към 13 годишна възраст закона не го забранява?

2

Анонимен

преди 7 години

до:1 Тук вярата няма нииищо общо,а традициите.Статията е скалъпена за да очерни Исляма,но всеки който поне малко познава Исляма ще разбере,че статията е пълен провал!

1

Анонимен

преди 7 години

При гнусната вяра е така.